CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Fauziah Latiff Bakal Nikah Dengan Duda Tahun Ini

5-6-2015 04:36 PM| Diterbitkan: CMFreporter2| Dilihat: 19048| Komen: 74

Description: Diva ini mengakui bakal menamatkan zaman bujang tidak lama lagi...
Oleh: CMFreporter2

Lama tak dengar khabarnya kak Jee atau pun Fauziah Latif kita ini. 

Dengar cerita, menerusi ruangan Hits, Utusan Malaysia baru-baru ini, Fauziah Latiff bakal menamatkan zaman bujangnya tahun ini, bersama seorang duda.

Tidak kisahlah status bakal suaminya, asalkan Fauziah berasa bahagia, tak begitu?

Mengakui banyak perbezaan perkahwinan kini dan dahulu, Fauziah berkata,

"Berbezalah juga jika dibandingkan dengan zaman kita muda dulu. Sekarang ini, orang kata kita lebih ke arah mahu mencari teman bersama, teman untuk melalui kehidupan yang masih bersisa sekarang ini. Jadi, banyak yang lainnya.

"Saya memang suka yang ringkas, itu jiwa saya. Kami akan adakah sebuah majlis yang sederhana sahaja. Jadi dalam membuat persiapan pun saya bersederhana sahaja. Itulah saya," ujarnya menerusi Utusan Malaysia.

(Sumber foto: Utusan Malaysia)


Walau bagaimanapun, Fauziah masih belum dapat mengumumkan tarikh perkahwinannya buat masa ini.

Semoga berbahagia dan kekal hingga ke akhirnya ya dari kami. - CARI Infonet
10

Bagus
8

Marah
31

Terkejut
23

Sedih
14

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (105 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote outcast 5-6-2015 04:03 PM
Alhamdulilah ..semoga dipermudahkan semuanya..
mesti geng2 bikers gak
Quote doubleA 5-6-2015 04:06 PM
cantiknya akak gee ni.

siyesly umur sheols 44 tahun baru?
Quote epis 5-6-2015 04:09 PM
doakan yang terbaik... harap dia juga bertudung suatu hari nanti~~
Quote ribena84 5-6-2015 04:21 PM
alhamdullilah.....tahniah
Quote miabebe 5-6-2015 04:25 PM
Congrats

Smoga diri mu temui bahagia...

Ok mia jeles...
Quote juecy 5-6-2015 04:28 PM
Alhamdulillah.... telah bertemu teman utk hidup bersama.
Semuga jodoh yg baik. Kekal hingga akhir usia.
Quote solstice 5-6-2015 04:31 PM
Jadi lah ye ngan abang y digosipkan dulu tu ye
Quote pittjie 5-6-2015 04:32 PM
Nama bapak dia Latiff kak.
Quote pittjie 5-6-2015 04:33 PM
miabebe replied at 5-6-2015 04:25 PM
Congrats

Smoga diri mu temui bahagia...

akak pun jeles ni mia. akak ni ntah bila la nak jumpa mr right. manjang jumpa mr left sajork.
Quote jefri90 5-6-2015 04:34 PM
semoga dipermudahkan lah...
Quote epis 5-6-2015 04:39 PM
pittjie replied at 5-6-2015 04:33 PM
akak pun jeles ni mia. akak ni ntah bila la nak jumpa mr right. manjang jumpa mr left sajork.
...

cube akak cari mr top pulak~~
Quote pittjie 5-6-2015 04:41 PM
epis replied at 5-6-2015 04:39 PM
cube akak cari mr top pulak~~

kau ni epis. MR top seharusnya cuma pandang MR bottom.
Quote epis 5-6-2015 04:43 PM
pittjie replied at 5-6-2015 04:41 PM
kau ni epis. MR top seharusnya cuma pandang MR bottom.

eh? aah... baru boleh hadam, huhu... kalu kak gee umor 44 pon yang dah 2 kali gagal dalam perkahwinan pon akan ketemu mr right, akak pon akan juga satu hari nanti~~
Quote miabebe 5-6-2015 04:49 PM
pittjie replied at 5-6-2015 04:33 PM
akak pun jeles ni mia. akak ni ntah bila la nak jumpa mr right. manjang jumpa mr left sajork.
...

Bhahahahaha..

Kaka pittjie neh klako ghupe nyeeeeee...bhahahahaha...

Kita serupa lah kaka pittjie..

Xmo pnggil kaka lah..panggil pittjie je br sama2 fefeeling muda gituuuuuu..ok x ok x?? Hihihi
Quote krustykrab 5-6-2015 04:52 PM
pittjie replied at 5-6-2015 04:33 PM
akak pun jeles ni mia. akak ni ntah bila la nak jumpa mr right. manjang jumpa mr left sajork.
...

maybe uolls kena join geng2 moto besau mcm pojiah ni, mana tau leh ketemu mr yamaha ke, mr harley ke
Quote alesandra 5-6-2015 05:01 PM
tahniah kak gie.moga2 yg biasa2 neh jugakla yg boleh bagi kebahagian till jannah bak kata org
Quote hemoh2 5-6-2015 05:03 PM
Alhamdulillah
Moga kekal jodohnya
Moga Elok JODOHNYA
Quote myakayina 5-6-2015 05:09 PM
nak kawen dah.. alhamdullilah..ada la teman meniti waktu senja.. bak lagu jee sendiri 'tua mengejar kita'..semoga dipermudahkan ..
Quote pittjie 5-6-2015 05:15 PM
epis replied at 5-6-2015 04:43 PM
eh? aah... baru boleh hadam, huhu... kalu kak gee umor 44 pon yang dah 2 kali gagal dalam perkahwi ...

amiin epis. ya dik .. akak ttp purcaya .. Allah tu pasti dah tentukan jodoh kita. lambat atau cepat tu nasib2 la kan. hiks.

Lihat semua komen(74)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-6-2024 02:32 AM GMT+8 , Processed in 0.250769 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top