CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Lihat artikel

Baju Melayu Alaf Baru

31-5-2015 02:45 AM| Diterbitkan: admin6| Dilihat: 12964| Komen: 70

Description: Baju Melayu yang dihasilkan dengan sulaman yang besar terpampang menghilangkan imej kejantanan........ PETALING JAYA: Pelbagai cara untuk tampil ...

Baju Melayu yang dihasilkan dengan sulaman yang besar terpampang menghilangkan imej kejantanan.



PETALING JAYA: Pelbagai cara untuk tampil menarik untuk menyambut Hari Lebaran.

Pastinya bagi majoriti masyarakat Islam khususnya bagi lelaki Melayu, kedatangan 1 Syawal seakan tidak sempurna tanpa Baju Melayu.

Bagaimanapun gambar yang dimuat naik dalam sebuah blog tempatan, omakkau, penerampilan seorang lelaki dengan fesyen Baju Melayu terkini, menjadi tanda tanya.

Apakah perekanya terlalu kreatif sehingga baju yang dihasilkan nampak begitu pelik dan janggal.

Di sebalik imej “sado” yang ingin diketengahkan, Baju Melayu yang dihasilkan dengan sulaman yang besar terpampang menghilangkan imej kejantanan.

Sumber : http://www.freemalaysiatoday.com ... -melayu-abad-ke-21/

12

Bagus
10

Marah
3

Terkejut
17

Sedih
2

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (51 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote aHoi83 31-5-2015 03:10 AM
bodoh gak reporter ni bole kata pic tu berimej 'sado'
Quote amiraira 31-5-2015 07:51 AM
Buruk nya baju melayu terkini
Sapa la yg rekanya
Quote alinone78 31-5-2015 08:24 AM
Sapa kah yang akan pakai baju macam ni?
Quote rospinki 31-5-2015 08:27 AM
melayu membodokan pakaian sdiri
Quote sejahtera 31-5-2015 08:27 AM
bagi pree pun aku segan nak pakai
Quote batmana 31-5-2015 08:31 AM
bodoh punya org.
rosakkn baju melayu, dah tarak keje ke?
Quote krustykrab 31-5-2015 08:49 AM
Mmg buruk...model nya pun ala ala
Quote dubuk 31-5-2015 08:50 AM
hoooiiii!!!!!
Quote CrowneGlory 31-5-2015 08:51 AM
Geli... Lgbt sesgt
Quote edee_91 31-5-2015 09:12 AM
At least guna model macho boleh tak? Bodoh itu pun nak kena ajar.
Quote jejaka00 31-5-2015 09:18 AM
Xyah la nak ubah baju melayu ni...ingt lagi cantik ke ape..buruk benor aih
Quote Artemesiaa 31-5-2015 09:28 AM
Buruknya apa hal nak kena tayang bahu bersulam meleret bagai
Quote mawibotak 31-5-2015 09:32 AM
mcm2 hal...dulu baju hipster..
Quote bibirmerah 31-5-2015 10:10 AM
Pelik dan buruk
Quote hanakikan 31-5-2015 10:12 AM
Ni bukan fesyen tahun lepas ke. raya tahun lepas fesyen ni
Quote ice_sky92 31-5-2015 10:16 AM
Macam gampang.
Quote Modngengadee 31-5-2015 10:20 AM
Terlebih kreatiflah tu...
Biasalah designer ni mmg ramai dlm kalangan hadek2...jadi pasti rekaan mereka agak feminine
Quote axl_bach 31-5-2015 10:21 AM
sado celah mana laa cengiitu kalo berposing pun ala2 bapok jer
Quote enchikfitz 31-5-2015 10:24 AM
Rogayah dalam lemari sangat pesen2 baju mcm ni

Lihat semua komen(70)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

28-2-2024 04:57 AM GMT+8 , Processed in 0.064544 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top