CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Wanita & Lelaki (old) Lihat artikel

Adakah anda suka lelaki sado/tough ?

9-3-2015 05:06 PM| Diterbitkan: admin6| Dilihat: 75365| Komen: 203

Description: Adakah anda suka lelaki berotot atau sado yang menjadi trend lelaki pada masa kini ?
Adakah anda suka lelaki berotot atau sado yang menjadi trend lelaki pada masa kini ?
Bagi anda perlu ke lelaki membina badan untuk menambat hati perempuan ?





Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote amiraira 8-3-2015 01:20 AM
Laki sado nmpak macho
Quote miabebe 8-3-2015 01:54 AM
Jwb mane2pun boleh SBB kalo dgn abam sado terase sape lah diri INI utk d pandang oleh abam2 sado tp kalo abam sado masuk minang hati INI melonjak gumbira
Quote sue_0684 8-3-2015 10:55 AM
aku x ska.sbb kalo dah sebelah nmpk cam semut dgn gajah.adeh..sbb aku ni pendek plak.
Quote wan_fizah 8-3-2015 12:07 PM
Sado tu apa maksud sebetulnya?

Kwn aku bgtau - sa (besar) , do (bodo)
Quote miabebe 8-3-2015 01:12 PM
wan_fizah replied at 8-3-2015 12:07 PM
Sado tu apa maksud sebetulnya?

Kwn aku bgtau - sa (besar) , do (bodo)

Yup betul tu.. Samada abam beso tu bimbo atau otot nye itu besar doh..hahaha
Quote Felycya 8-3-2015 03:18 PM
Tak kisah sado ke xsado,
Yg penting hati tu kena sado.
Quote Leafumi 8-3-2015 04:24 PM
miabebe replied at 8-3-2015 01:12 PM
Yup betul tu.. Samada abam beso tu bimbo atau otot nye itu besar doh..hahaha

0o..ingatkan untuk besar semata2.
Quote miabebe 8-3-2015 04:26 PM
Leafumi replied at 8-3-2015 04:24 PM
0o..ingatkan untuk besar semata2.

Ehehe betul la tu utk besar...yg abam beso bimbo tu hanya rekaan semata2 ya ampun..hehe
Quote Leafumi 8-3-2015 04:34 PM
miabebe replied at 8-3-2015 04:26 PM
Ehehe betul la tu utk besar...yg abam beso bimbo tu hanya rekaan semata2 ya ampun..hehe

haha.. sapa yang wujudkan dulu istilah sado ni..kalau dulu orang sebut tough je.. ke memang dah lama ada.. hehe
Quote miabebe 8-3-2015 04:39 PM
Leafumi replied at 8-3-2015 04:34 PM
haha.. sapa yang wujudkan dulu istilah sado ni..kalau dulu orang sebut tough je.. ke memang dah la ...

Haah dulu org sebut tough je.. Kami speku yg cipta word sado ni spisis dua alam yg rembes bila tgk abam sado..heehe
Quote moocoww 8-3-2015 05:08 PM
tak suka...sebab dah byk kali nampak yg sado2 ni pantang nampak cermin...
Quote BelitaBela 8-3-2015 05:12 PM
Tak kisah pun.  Kalau yg biasa2 pun ok.  Body saya pun biasa2 saja
Quote siputsedut 8-3-2015 10:29 PM
Sukaaaa..tp taknmmo ketul2 mcm mr universe tu..just nice je utk dibuat bantal pelok.. m
Quote Innrukia 9-3-2015 08:43 AM
kawan aku angkat besi 40kg 80x sehari...
aku ckp jgn la sampai ketul2 geli
biar tough sikit sudah...
Quote salju_mutiara 9-3-2015 11:02 AM
laki nak sado2 ni kena tgk fizikal diorg gak..
kalau tinggi setakat 150-170cm..better xyah la...buruk nampak makin rendang..besor tp pendek
kalau jenis tinggi dlm 175cm keatas..hokey

tp takde la perlu pun sado2 ni kalau tak pandai wat keje org jantan!
bg sy lelaki ni kena pandai wat keje org jantan baru la sado original

Quote niena90 9-3-2015 02:48 PM
Suka laki sado!! Haaaaaaa melting~
Quote Leafumi 9-3-2015 03:29 PM
salju_mutiara replied at 9-3-2015 11:02 AM
laki nak sado2 ni kena tgk fizikal diorg gak..
kalau tinggi setakat 150-170cm..better xyah la...bur ...

kan.. yang tak tinggi tu nampak cam kelako je kadang2
takpe la. at least badan dorang beso2 boleh la sebagai protection diri
Quote anisania 9-3-2015 04:07 PM
tgk orang.. ada tu badan sado rasa geli geleman tgk..
tapi ada tu merembes jugak..
example: wan wala (tertgk gegar vaganza semi final die dgn ifa raziah semlm ulangan...iolss geliii), yang rembes.. taeyang/top/or other actor yang tak over sado..  
Quote mystica 10-3-2015 02:03 AM
suka body biasa mcm eddie redmayne dlm the theory of everything... tambah dgn cermin mata... so hensem..

badan tough ni scary.. nmpak ganas.. takut..

Lihat semua komen(203)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 05:40 PM GMT+8 , Processed in 0.119731 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top