CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Akibat Panas Berkuap Penumpang Ini Buka Pintu Kecemasan Pesawat!

22-12-2014 09:36 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 6269| Komen: 47

Description: Ditanya Mengenai Tindakannya Itu Oleh Kakitangan Pesawat, Lelaki Itu Berkata, Dia Berasa Panas Dan Rimas Sementara Menunggu Pesawat Itu Berlepas. Akhbar South China Morning Post Berkata, Petugas Kemud ...
Akibat Panas Berkuap Penumpang Ini Buka Pintu Kecemasan Pesawat!

Hangzhou: Kerana keadaan berkuap di dalam pesawat, seorang penumpang yang pertama kali menaiki pesawat membuka pintu kecemasan untuk mendapatkan udara segar ketika kapal tebang itu bersiap sedia untuk berlepas.

Tindakan lelaki itu memeranjatkan petugas Xiamen Airlines dan juga penumpang lain yang dalam penerbangan dari Hangzhou ke Chengdu kerana mereka belum pernah melihat keadaan itu berlaku.

Ditanya mengenai tindakannya itu oleh kakitangan pesawat, lelaki itu berkata, dia berasa panas dan rimas sementara menunggu pesawat itu berlepas. Akhbar South China Morning Post berkata, petugas kemudian memindahkan lelaki itu ke tempat duduk lain, jauh dari pintu itu.

Kejadian berlaku selepas satu kejadian lain menyaksikan seorang penumpang membuka pintu kecemasan sebaik pesawat yang dinaiknya mendarat kerana hendak cepat keluar. Ia menyebabkan syarikat penerbangan itu menanggung kerugian sebanyak 100,000 yuan (RM56,000). 

LELAKI berkenaan membuka pintu kecemasan kerana tak tahan panas.



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pittjie 19-12-2014 03:24 PM
aiyoo. again?? mak pitam la baca pangai dia org2 ni. ban je la dari naik kapalterbang.
Quote airfilterkotor 19-12-2014 03:32 PM
Kalau ada citer ummah mainland yang bertenggek kat gear katebang sebelum berlepas pun aku tetap percaya.

No wonder laa pengusaha restoran makanan di Langkawi sembelih set-set mainland ni cukup2, sebab depa banyak duit tapi otak kurang berpikir sambil membazir makanan.
Quote lkick2113 19-12-2014 03:45 PM
berak tepi jalan pon dia buat, ni kan bukak pintu kecemasan kapal terbang..
Quote alfida 19-12-2014 03:47 PM
cina, babi, komunis dan kebodohan berpisah tiada
Quote magnus 19-12-2014 03:49 PM
Senang sgt pulak bukak pintu kecemasan tu ya...ingatkan susah...
Quote slavehunter 19-12-2014 03:49 PM
Habis la slide deployed menjawab la...haha
Quote prettyuglybabe 19-12-2014 04:04 PM
rasanya china kena buat kapalterbang yang boleh buka tingkap
Quote Simunggu 19-12-2014 04:06 PM
nasib baik belum terbang...kalau di udara....hehehehe
Quote biggirlduncry 19-12-2014 04:07 PM
hahahaha...suka2 hati ajer dia... dasarrrrrr
Quote ajunara 19-12-2014 04:15 PM
kenapa panas..bukan ada air cond ke
Quote asher 19-12-2014 04:18 PM
apakah kapai tobang nie xda airkon? mushkil sungguh gan pragai ummah pprt cian mainland nie
Quote ResellerMaxis 19-12-2014 04:22 PM
magnus posted on 19-12-2014 03:49 PM
Senang sgt pulak bukak pintu kecemasan tu ya...ingatkan susah...

Kalau susah..bukanlah namanya pintu kecemasan kan..
Quote harimau76 19-12-2014 04:23 PM
hari ni ada kes lg kan kat China jugak gaduh dlm flight nak gi HK.. siap angkat pompuan tu drp tempat duduk....
Quote jazaa 19-12-2014 04:25 PM
harimau76 posted on 19-12-2014 04:23 PM
hari ni ada kes lg kan kat China jugak gaduh dlm flight nak gi HK.. siap angkat pompuan tu drp tempa ...

Yg dorang mrah sbb baby menangis tu ke???...
Quote mesmerize 19-12-2014 04:27 PM
jakunnye

penah ada kes ai naik emirates dah siap boarding sekali flight delay dekat sejam.. entah kenapa entah kapten ada bgtahu reason tapi ai lupa.. some technical problem kot.. panas giler ngko dalam tu ekon pun tak on agaknya.. mat2 salleh sebelah menyebelah seat ai semua dah memaki f**k sana f**k sini ..kalau apek hangzhou ni naik sekali entah apa jadi agaknya ..
Quote harimau76 19-12-2014 04:32 PM
jazaa posted on 19-12-2014 04:25 PM
Yg dorang mrah sbb baby menangis tu ke???...

yup. yang tu ler..
Quote jazaa 19-12-2014 04:35 PM
harimau76 posted on 19-12-2014 04:32 PM
yup. yang tu ler..

Yg tu melampau betul....

Siap diserangnya mak baby tu....
Cina mainland memang bodoh....


Quote yenil95 19-12-2014 04:36 PM
Baru dengar cerita tadi..rentetan dari cerita org buka pintu kapalterbang...
Dalam satu kapalterbang yang sedang menunggu untuk berlepas dari satu aiport kat sabah..tiba2 terdengar suara pramugari "pakcikkk!..jangan bukak pintu !.."..
Quote shedah 19-12-2014 04:37 PM
Haa  

Lihat semua komen(47)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 03:26 PM GMT+8 , Processed in 0.053588 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top