CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lelaki Maut Dibelasah Dengan Topi Keledar Di Ampang Jaya

3-11-2014 10:01 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 5278| Komen: 19

Description: "Berdasarkan Maklumat Daripada Saksi Kejadian, Mangsa Diserang Lima Lelaki Di Lokasi Kejadian Pertama, Dan Seorang Daripada Mereka Bertindak Memukul Mangsa Sementara Empat Lagi Bertindak Memerhatika ...
Lelaki Maut Dibelasah Dengan Topi Keledar Di Ampang Jaya

Gambar hiasan


KUALA LUMPUR: Seorang penunggang motosikal lelaki ditemui maut dalam keadaan terbaring di tepi lampu isyarat di Taman Putra, Ampang Jaya, di sini, hari ini.

Lelaki itu yang dikenali sebagai S. Kanagaretnam, 56, mati akibat cedera parah di kepala dipercayai dipukul dengan topi keledar dalam kejadian kira-kira 1 pagi ini, menurut Ketua Polis Daerah Ampang Jaya ACP Khairuldin Saad.

Beliau berkata mangsa dipercayai dipukul oleh sekumpulan lelaki di lokasi kejadian pertama, iaitu di tepi jalan berhadapan dengan sebuah kedai motosikal di Jalan Permai E, Kampung Tasik Permai, Ampang.

"Berdasarkan maklumat daripada saksi kejadian, mangsa diserang lima lelaki di lokasi kejadian pertama, dan seorang daripada mereka bertindak memukul mangsa sementara empat lagi bertindak memerhatikan keadaan sekeliling," katanya dalam kenyataan di sini hari ini.

Katanya saksi melihat seorang lelaki memukul mangsa menggunakan topi keledar dan kesemua suspek menaiki tiga motosikal iaitu satu daripadanya sebuah motosikal jenis Honda EX5.

Khairuldin berkata mangsa dipercayai meninggalkan lokasi kejadian selepas dipukul, namun mati dalam keadaan terbaring di tepi lampu isyarat akibat hentakan kuat di kepalanya.

Bilik gerakan Ibu Pejabat Daerah Ampang Jaya hanya dimaklumkan mengenai kejadian maut itu daripada Hospital Ampang, katanya.

Mayat mangsa dihantar ke Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia di Cheras untuk dibedah siasat, tambahnya.

Beliau berkata hasil siasatan awal di lokasi kejadian pertama, pihaknya menemui serpihan visor topi keledar yang disyaki milik mangsa, dan kes itu disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan kerana membunuh.


2

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mak_wa95 1-11-2014 11:00 PM
geng ni lagi....
Quote BotakChinPeng 2-11-2014 01:19 AM
Ayoyoooooo
Quote FanTasyCreaTioN 2-11-2014 08:25 AM
serang ramai2 berani la
Quote melinda_kerr 2-11-2014 08:33 AM
Sorry ya takde niat nk racist. Why Indian slalu dikaitkan dgn imej yg menakutkn interm of crimes?  Kalau naik taxi klau dpt yg India terus dlm kepala sesuatu yg buruk akan berlaku. Dalam 7/10 bila naik taxi mmg mostly Indian driver Sgt rude Dan biadap. Can u be nice to other ppl?
Quote alfida 2-11-2014 10:24 AM
melinda_kerr posted on 2-11-2014 08:33 AM
Sorry ya takde niat nk racist. Why Indian slalu dikaitkan dgn imej yg menakutkn interm of crimes?  K ...

india dan jenayah brrpisah tiada...tiada niat racist gak
Quote edee_91 2-11-2014 10:37 AM
melinda_kerr posted on 2-11-2014 08:33 AM
Sorry ya takde niat nk racist. Why Indian slalu dikaitkan dgn imej yg menakutkn interm of crimes?  K ...

penangan kari...
Quote edee_91 2-11-2014 10:38 AM
dan juga penangan kuah dhal, tosai, capati, roti canai, muruku.
moral of the story, elakkan semua makanan di atas.
Quote BotakChinPeng 2-11-2014 11:16 AM
Dia apa kirija
Quote Artemesiaa 2-11-2014 11:35 AM
Kes tak bayar hutang along ke hapa
Quote batmana 2-11-2014 11:50 AM
melinda_kerr posted on 2-11-2014 08:33 AM
Sorry ya takde niat nk racist. Why Indian slalu dikaitkan dgn imej yg menakutkn interm of crimes?  K ...

Tu faktor minoriti Ler. Bila jumlah tu dh kecil, pstu de yg buat onar dlm kumpulan tu. Mestilah nisbahnya nmpk besar.

Cmne driver pmpn. 90% kalangan maut di Malaysia ni sbb lelaki. Tapi bila  sstgh pmpn yg mandu cm siyal. Maka semua pmpn kene tempias.

GGtu lah konsepnya
Quote shernazz 2-11-2014 01:25 PM
Sumone aku kenal..india..dia sundiri xsuka .. sebab depa suka tunjuk ganas...
Padahal kalo eksiden.ke apa ke..ayoyo amma saja...nanges gitu
Quote nurul_akmar 2-11-2014 04:50 PM
mcm kawan aku cakap, kalau xcident, rela dia xcident ngan bangsa cina dari india. tp family india depan rumah aku ni baik je. asal deepavali je bg aku makanan 1 dulang. sebab dia la aku merasa kuih ladoo yg dlm tv slalu makan tu. teringin nk rs, bila dah rasa, hmmm.. siap warna silver lagi.last2 kitorg adik beradik telan maruku je. bila raya, kitorg bg makanan, dia balas ngan gula. kelakar plak aku rasa.
Quote mommymonster82 2-11-2014 11:09 PM
melinda_kerr posted on 2-11-2014 08:33 AM
Sorry ya takde niat nk racist. Why Indian slalu dikaitkan dgn imej yg menakutkn interm of crimes?  K ...

Jadi jiran pon jiran yg  teruk.. Mmg x amn hidup klu berjiran dgn bangsa ni..Gaduh dgn org keliling... Beli rumah sebuah jer tp buat mcm beli 1 deret...tu xkira lagi buang samph kt rumah org...bising... Curi brg depan rumah org...
Quote melinda_kerr 2-11-2014 11:49 PM
mommymonster82 posted on 2-11-2014 11:09 PM
Jadi jiran pon jiran yg  teruk.. Mmg x amn hidup klu berjiran dgn bangsa ni..Gaduh dgn org kelilin ...

My neighbour OK. I rs ikut kasta jugakla in dgn education. Sbb klau yg educated jauh beza lah dgn yg duk bawak taxi. Latelyni taxi service byk dimonopoli diaorg. Tak kisahla kn tp byk yg samseng dan suka menipu. Klau xnk byr tanpa meter die boleh pecut mcm nk BG accident. Byk kali terjadi. The best driver taxi chinese kot. Mostly jujur.melayu pun belom tentu sbb byk menipu jugak.
Quote koliba 2-11-2014 11:52 PM
edee_91 posted on 2-11-2014 10:37 AM
penangan kari...

Tiada niat racist gak, penangan kari juga membuatkan badan mereka meruap ruap bau busuk
Quote mommymonster82 3-11-2014 10:06 AM
melinda_kerr posted on 2-11-2014 11:49 PM
My neighbour OK. I rs ikut kasta jugakla in dgn education. Sbb klau yg educated jauh beza lah dgn  ...

Mcm u kata ikut thp education.. Me pnh kena dgn driver taxi cina...

So ikut tahap education perangai bangsa mn pon serupa ja..klu xngaji..skrg me klu nk naik taxi cari taxi biru klu boleh...
Quote edee_91 3-11-2014 11:23 AM
koliba posted on 2-11-2014 11:52 PM
Tiada niat racist gak, penangan kari juga membuatkan badan mereka meruap ruap bau busuk

true, true...
Quote chickenwing 3-11-2014 11:41 AM
bukan nak racist jugak.

perwatakan seorang individu bergantung kepada latar belakang keluarga (cara membesar) dan education juga. Yg level sekolah rendah 3 suku plus didikan agama yg kurang (xkira agama apa)....maka akan lahirlah golongan gasar.

Yg kaya (tinggi belajar) x gasar...tapi jahat dia lagi jahat dr golongan gasar ni....dia treat org mcm gunting dlm lipatan......lagi bahaya....xnampak...dan kesanya lebih jangka panjang...

ehhh...apa aku ngarut ni
Quote taji2906 3-11-2014 12:41 PM
errr... tak tau la  racist ke x.. tp aku bengkek je family bangsa ni yg dok kat bwh apartment aku... asal sebelum maghrib, time maghrib, isyak mesti depa nak bunyi kling kling loceng tu.. boleh tolerate lg dia buat bunyi-bunyian tu, tp dok perasap rumah dia sampai ke tingkat atas bawah semua sesak nafas umpama dlm jerebu apa hal???

family bangsa tu pernah kantoi sebab depa bkn berasap kat umah tp melebih2 sampai satu koridor apartment plak dia dok asap.. dia igt time maghrib org semua dok tutup rumah igt xde orang... melebih2 plak satu koridor sampai lif pun nak berasap... yg pelik 1 lg, asal azan je lg kuat kling kling tu...

Lihat semua komen(19)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

20-4-2024 05:55 AM GMT+8 , Processed in 0.062629 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top