CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Hot Topic Lihat artikel

Isteri Maafkan Suami Mencederakannya

12-8-2014 04:37 PM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 11511| Komen: 62

Description: Tindakan Spontan Itu Dilakukan Roslan Ismail, 38, Di Luar Mahkamah Selepas Majistret, Nik Habri Muhamad Melepas Dan Membebaskannnya Dengan Kompaun Rm500 Selepas Perkara Itu Dipersetujui Oleh Mangsa Se ...
Isteri maafkan suami mencederakannya


Roslan spontan mencium pipi isterinya Rosnah di luar mahkamah.



 KOTA BHARU - Seorang lelaki mencium isterinya selepas perselisihan antara mereka selesai di mahkamah majistret, di sini, pagi tadi.  

Tindakan spontan itu dilakukan Roslan Ismail, 38, di luar mahkamah selepas Majistret, Nik Habri Muhamad melepas dan membebaskannnya dengan kompaun RM500 selepas perkara itu dipersetujui oleh mangsa sendiri.

Roslan mengaku salah pada tuduhan pilihan mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan dengan sengaja mencederakan isterinya, Rosnah Abdullah, 35, di alamat Kampung Babong, di sini, pada jam 11.30 malam, 28 Mac 2014.

Tertuduh pada asalnya didakwa menyebabkan kecederaan kepada mangsa dengan menggunakan ranting pokok, tali pinggang dan mencucuhnya dengan api rokok pada alamat, masa dan tarikh sama sebelum mengaku pada tuduhan pilihan itu.

Kejadian berlaku ketika mangsa yang berada di rumah berselisih faham dengan suami kerana mendapat tahu mangsa membuat perhubungan dengan kawan-kawan lelaki lain.

Mangsa dimarahi dan dipukul hingga mengalami lebam di lengan, bahu dan paha kiri serta lebam di belakang bahu kiri selain melecur di lengan kanan.

3

Bagus
1

Marah
6

Terkejut
4

Sedih
7

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (28 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote GhostWalking 12-8-2014 10:27 AM
Nampak macam bini dia tengah tumbuk dada dia
Quote pittjie 12-8-2014 10:27 AM
kalau betul2 insaf .. betul2 mintak maaf .. dan betul2 memaafkan .. bagus la.
Quote bambimo 12-8-2014 10:28 AM
Bagus akak ni...ister mithali
Quote magnus 12-8-2014 10:30 AM
Cissssss...forgiven not forgotten...tampor je laki camni..cucuh cucuh api rokok plak...dayussssss
Quote Badut.Sarkas 12-8-2014 10:31 AM
aku tak caya.. tak semudah tu.. balik umah entah2 kena penumbuk lagi..
Quote ketupat79 12-8-2014 10:31 AM
35 tahun? nampak berusia isteri dia
Quote lavasyawal 12-8-2014 10:31 AM
Roslan ni main serbuk ni..



Quote kauado? 12-8-2014 10:34 AM
wuhhhhh...risau kat akak nih..takut la kan klu laki die nih propa jer sbnarnyer
Quote budaktua 12-8-2014 10:34 AM
Badut.Sarkas posted on 12-8-2014 10:31 AM
aku tak caya.. tak semudah tu.. balik umah entah2 kena penumbuk lagi..

it will hapen....

biasa lps shoot seround...
Quote protonpersona 12-8-2014 10:34 AM
Masing2 tengah gersang.. rela memaafkan la
Quote nebulagazer 12-8-2014 10:36 AM
Sesaje bazir 500ringgit kak oiii
Quote khaira01 12-8-2014 10:36 AM
Hot tempered.
Quote nuryakmal 12-8-2014 10:37 AM
Hai... Entahla makcik.....

Old habits die hard atau dalam bahasa kelantannya
Ol habik sokmo lambak hilang
Quote ninjago 12-8-2014 10:39 AM
and the saying goes.. kalau skali dah naik tangan..(sila sambung)
Quote imthegirl 12-8-2014 10:43 AM
Lebih kurang sama dengan kes sebelum ni. Kena pukul laki, isteri maaf kan. Siap isteri tulong bayar kan denda lakinya RM100.
Quote zacrin 12-8-2014 10:44 AM
2 3 bulan nanti naik mahkamah lagi barangkali
Quote mak_wa95 12-8-2014 10:50 AM
Suami mcm penagih dadah je...
Quote Loxlaxman 12-8-2014 10:51 AM
Bodo punya binik ... kalau aku jadi si Rosnah tu mampus ler si Roslan tu minum air sabun sebelum aku ampun...!!
Quote lavasyawal 12-8-2014 10:53 AM
Loxlaxman posted on 12-8-2014 10:51 AM
Bodo punya binik ... kalau aku jadi si Rosnah tu mampus ler si Roslan tu minum air sabun sebelum aku ...

Roslan main tiptop..performance mantap boleh kasi rosnah pancut 4 kali satu sessi..



Lihat semua komen(62)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

28-2-2024 02:24 PM GMT+8 , Processed in 0.060848 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top