CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Tercampak Dan Putus Tangan

14-7-2014 09:45 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 6993| Komen: 26

Description: Ketua Polis Daerah, Superintendan Saiful Bahri Abdullah Berkata, Mangsa, Hairul Naim Ab Muhid, 31, Kini Menerima Rawatan Di Hospital Universiti Sains Malaysia (Husm) Kubang Kerian.
GUA MUSANG - Seorang pengurus ladang putus tangan kanan setelah tercampak keluar dari kenderaan pacuan empat roda dipandunya selepas terbabas dalam kejadian kemalangan di Kilometer 41.9 Jalan Aring-Kuala Berang, di Felda Aring, jam 7.30 pagi, kelmarin.

Ketua Polis daerah, Superintendan Saiful Bahri Abdullah berkata, mangsa, Hairul Naim Ab Muhid, 31, kini menerima rawatan di Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) Kubang Kerian.

Menurutnya, mangsa yang bekerja dengan Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) Sawit dalam perjalanan ke ladang di Aring.

“Ketika dalam perjalanan, kenderaan dipandu mangsa hilang kawalan lalu terbabas sebelum terbalik beberapa kali menyebabkannya tercampak keluar.

“Tangan mangsa yang bergesel dengan dawai penghadang jalan terputus paras bahu dan ia turut dijumpai ada dekat situ,” katanya.

Saiful Bahri berkata, mangsa yang terbaring dalam keadaan separuh sedar ditemui orang ramai yang kebetulan melalui kawasan itu sebelum dibawa ke Hospital Gua Musang (HGM) untuk menerima rawatan.
“Kita masih menunggu laporan rasmi daripada Ibu Pejabat Daerah (IPD) Gua Musang untuk menjalankan siasatan lanjut,” katanya.

12

Bagus
6

Marah
6

Terkejut
7

Sedih
7

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (45 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ice_sky92 12-7-2014 06:08 PM
Paras bahu tu...
Quote Peya 12-7-2014 06:13 PM
Ngerinya
Quote Yoongie 12-7-2014 06:31 PM
“Tangan mangsa yang bergesel dengan dawai penghadang jalan terputus paras bahu dan ia turut dijumpai ada dekat situ,”.

Seriau aku bace...
Quote retnoel 12-7-2014 06:34 PM
Seriaunyaaaaa...
Quote Kejora927 12-7-2014 06:39 PM
Innalillah atas ujian melanda.. semoga mangsa tabah meneruskan kehidupan..
Quote Zamzari 12-7-2014 06:47 PM
malang tak berbau, semoga mangsa cepat sembuh...
Quote MissNigga 12-7-2014 07:11 PM
.. skerinyaaaaa

harap2 dapat sambung balik
Quote TuntungReturn 12-7-2014 07:13 PM
x pkai tali pinggang kot
Quote poison_paradise 12-7-2014 07:22 PM
Tak pakai seatbelt ke smpi bole tercampak? Atau seatbelt mereput?
Quote yayah8989 12-7-2014 07:24 PM
Allahu Akbar.. íííííííííííííííííí
Quote AyamTogeL 12-7-2014 07:35 PM
Mintak2 djauhkn dari bala......
Quote batmana 12-7-2014 08:23 PM
semo kete bila eksiden , msti hilang kawalan..
apa kete skrg pakai remote control ka..

Quote rospinki 12-7-2014 08:25 PM
Hrp bole sambung blik tangan dia tu.
Quote sigila 12-7-2014 08:26 PM
Sian nyer....
Quote owna 12-7-2014 08:30 PM
innalillah...
Quote RatuDunia94 12-7-2014 08:37 PM
Ya Allah...
ngilu nye baca...
Quote dino 12-7-2014 08:53 PM
batmana posted on 12-7-2014 08:23 PM
semo kete bila eksiden , msti hilang kawalan..
apa kete skrg pakai remote control ka..

laju sgt la nih... klau tak mcm mana hilang kwln.... org kenderaan bermasalah....
Quote imransulaiman 12-7-2014 10:43 PM
Inna lillahi wa inna ilaihi roojiun...! Seram baca berita ni! Semoga tangan beliau dapat disambung semula.

Quote Innrukia 12-7-2014 10:47 PM
Hilang kawalan la sgt....maaf ler kurang rasa simpati....

malaysian bawak laju mcm pelesit, selekoh merbahaya pun nk potong, double line pun potong. Kdg bini duk sebelah & anak ramai kat belakang pun bawak lebih dajal dari sang dajal. Songkok, purdah pun hilang bila pegang stereng...

Lihat semua komen(26)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 11:17 PM GMT+8 , Processed in 0.084200 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top