CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Azizul Sweden Kata Dapat Banyak Hikmah Kena Penjara

11-7-2014 09:33 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 12061| Komen: 88

Description: Begitulah Kata-Kata Azizul Raheem Awaluddin, Pengarah Pelancongan Malaysia Yang Dibebaskan Dari Penjara Di Sweden Semalam Selepas Tamat Menjalankan Hukuman Penjara Bersabit Kesalahan Memukul Anak-Anak ...


LONDON: "Ini semua kehendak Allah dan saya terima dengan hati terbuka. Banyak sebenarnya hikmah dan salah satunya hubungan keluarga dengan anak-anak, ibu bapa dan saudara mara bertambah rapat." 


Begitulah kata-kata Azizul Raheem Awaluddin, Pengarah Pelancongan Malaysia yang dibebaskan dari penjara di Sweden semalam selepas tamat menjalankan hukuman penjara bersabit kesalahan memukul anak-anaknya semasa tinggal negara itu. 

Azizul dibebaskan pada 11.30 pagi waktu Sweden semalam sebelum ke Kedutaan Malaysia untuk berbuka puasa bersama Duta Malaysia ke Sweden, Datuk Badruddin Abd Rahman, kakitangan kedutaan dan rakan-rakannya di negara itu.



14

Bagus
18

Marah
15

Terkejut
14

Sedih
13

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (91 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SissySembah 10-7-2014 04:33 PM
Selepas di penjara baru dapat hikmah, kalau dari dulu beliau bebas mungkin beliau hanya reti nak mengganas sahaja?
Quote SiBOntot 10-7-2014 04:35 PM

Kita semua pernah buat silap ..
Yang penting masa skang dan masa depan ..

Quote FanTasyCreaTioN 10-7-2014 04:37 PM
bagus lah ..
semoga pengalaman menjadi pengajaran selepas ni
kat negara orang ikut lah peraturan negara tu



Quote leftrani_kel 10-7-2014 04:37 PM
alhamdulillah bebas
Quote Modngengade 10-7-2014 04:38 PM
naperlah nk menghukum org....
yg penting dia dh insap
Quote akubest 10-7-2014 04:41 PM
bagussss...
itulah hikmah penjara..
menjadikan orang lebih baik dari yang sebelum nya...
alhamdulillah ko dah insap....
Quote pittjie 10-7-2014 04:42 PM
kdg2 org mmg harus kena hukum baru dia sedar kesilapan dia. selagi tak dihukum selagi tu salah laku sendiri tak pun disedari. good la kalau dah insaf. harap pasni dpt jalin hubungan dgn anak2 tu dgn cara yang lebih baik. semoga bertambah kuat dan utuh ikatan kasih sayang satu family.
Quote BotakChinPeng 10-7-2014 04:43 PM
Haha. "Azizul Sweden"
Quote Perkele 10-7-2014 04:47 PM
adoi...nickname x bleh tahan....
Quote BotakChinPeng 10-7-2014 04:49 PM
http://mforum.cari.com.my/forum. ... &extra=page%3D1
Quote kucen_miang 10-7-2014 04:49 PM
anak2 yg degil pun barulah nak insaf lepas mak ayah kena jail.
Quote Hessa 10-7-2014 04:49 PM
emm..mmg setiap yg berlaku ada hikmahnya...
baguslah dia ambil perkara yg berlaku tu dari sudut yg positif...
Quote BotakChinPeng 10-7-2014 04:52 PM
http://mforum.cari.com.my/forum. ... &extra=page%3D1
Quote xtahumenahu 10-7-2014 04:53 PM
cemana agaknya rupa n pengalaman dok penjara kokesen
Quote nemonemonemo 10-7-2014 05:20 PM
woopsss dah ada thread. sorry. mohon MOD tutup lah thread ni.
Quote solstice 10-7-2014 05:26 PM
xtahumenahu posted on 10-7-2014 04:53 PM
cemana agaknya rupa n pengalaman dok penjara kokesen

Harapnya x kena sontot ngan gay dalam tu

Quote Changa 10-7-2014 05:28 PM
sekarang baharu nak insaf, dahulu hidup menongkat langit.
Quote xtahumenahu 10-7-2014 05:30 PM
solstice posted on 10-7-2014 05:26 PM
Harapnya x kena sontot ngan gay dalam tu

ala2 prison break agaknyerr...scaryyyy
Quote solstice 10-7-2014 05:31 PM
xtahumenahu posted on 10-7-2014 05:30 PM
ala2 prison break agaknyerr...scaryyyy

semua penjara kat dunia ni macam tu yuols
Ye lah
Bertahun2 x jumpa pompuan
Sondol je lah mana2 lubang yg ada
It happens naturally

Lihat semua komen(88)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 11:29 PM GMT+8 , Processed in 0.052798 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top