CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Warga Emas Maut Dihempap Kayu Bergergaji

4-7-2014 11:01 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 7156| Komen: 22

Description: Seorang Warga Emas Maut Akibat Dihempap Timbunan Kayu Bergergaji Yang Dibawa Sebuah Treler Di Km 65.7, Jalan Ipoh-Kuala Lumpur Berhadapan

Gambar hiasan muatan melebihi kenderaan



IPOH - Seorang warga emas maut akibat dihempap timbunan kayu bergergaji yang dibawa sebuah treler di Km 65.7, Jalan Ipoh-Kuala Lumpur berhadapan pejabat Tenaga Nasional Berhad, Tapah hari ini.
   
Ketua Polis Daerah Tapah, Supritenden Som Sak Din Keliaw berkata Tan Lee Meng, 64, meninggal di tempat kejadian dan mayatnya di hantar ke Hospital Tapah untuk bedah siasat.
   
Beliau berkata dalam kejadian jam 7.45 pagi itu, Tan sedang menunggang basikal dari arah Tapah menghala Sungkai.
   
"Tiba di laluan selekoh, treler terbabit yang datang dari arah yang sama hilang kawalan dan terbalik ke kiri jalan sebelum bahan muatannya menghempap mangsa," katanya ketika dihubungi.
20

Bagus
19

Marah
20

Terkejut
32

Sedih
26

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (138 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote azrain98 2-7-2014 04:30 PM
takziah buat mangsa....
Quote cutebaby5907 2-7-2014 04:33 PM
takziah

& ini antara perkara yg plg ditakuti utk memotong kenderaan yg membawa muatan sebegini
atau sebegini dll



Quote iman_aly 2-7-2014 04:34 PM
takziah.....
Quote tengokjerrr 2-7-2014 04:36 PM
mmg gerun kalau bersebelahan dgn kenderaan berat mcm tu ... takziah
Quote abas8888 2-7-2014 04:39 PM
kena kuatkuasakan kenderaan pengangkutan jgn lebih muatan..saman kalau perlu..boleh masuk duit ke kantung kerajaan..
Quote Modngengade 2-7-2014 04:39 PM
tak der ke undang2 yg boleh hadkan saiz dan berat muatan?

ioul kalau nampak lori balak  cepat2 menjarakkan diri..gerun uoul.....
Quote edoraixora 2-7-2014 04:45 PM
aduhaii...takziah buat keluarga

aku pun bebaru ni kt hiway LPT, lalu sebelah lori bawak muatan
tetibe dangggg.....sebijik batu jatuh dr lori hentam cermin depan
adoiyaiiii
Quote lavasahur 2-7-2014 04:45 PM
Modngengade posted on 2-7-2014 04:39 PM
tak der ke undang2 yg boleh hadkan saiz dan berat muatan?

ioul kalau nampak lori balak  cepat2 me ...

ada....beribu2 saman jpj kluar kan...

lu ingat bangsa toilet paper ni pedulik...

dorang bertuhankan duit tarak pedulik nyawa manusia...



Quote Modngengade 2-7-2014 05:56 PM
lavasahur posted on 2-7-2014 04:45 PM
ada....beribu2 saman jpj kluar kan...

lu ingat bangsa toilet paper ni pedulik...

Naperlah bangsa toilet paper ni wujud di malaysia...menyusahkan org jer
Quote sigila 2-7-2014 06:02 PM
lavasahur posted on 2-7-2014 04:45 PM
ada....beribu2 saman jpj kluar kan...

lu ingat bangsa toilet paper ni pedulik...

Hidup bang lava
Quote lavasahur 2-7-2014 06:10 PM
sigila posted on 2-7-2014 06:02 PM
Hidup bang lava

jum.. ikut wa buka..

wa ada banyak voucher hilton hotel...mandarin hotel...pan pacifik  



Quote edee_91 2-7-2014 06:14 PM
azrain98 posted on 2-7-2014 04:30 PM
takziah buat mangsa....

Maaf mencelah, tapi kenapa entah, aku rasa avatar kau mengganggu jiwa aku lah.
Quote edee_91 2-7-2014 06:15 PM
lavasahur posted on 2-7-2014 06:10 PM
jum.. ikut wa buka..

wa ada banyak voucher hilton hotel...mandarin hotel...pan pacifik  

Laaa wa igt lu hidup style kental punya... Sekali tempat2 macam tu jugak lu hadap rupanya....
Quote lavasahur 2-7-2014 06:17 PM
edee_91 posted on 2-7-2014 06:15 PM
Laaa wa igt lu hidup style kental punya... Sekali tempat2 macam tu jugak lu hadap rupanya....

voucher free...ada org bagi ada menang musabaqah...

tak pi rugi...lu nak??



Quote senahsanasini 2-7-2014 06:19 PM
Takziahhhh
Quote edee_91 2-7-2014 06:19 PM
lavasahur posted on 2-7-2014 06:17 PM
voucher free...ada org bagi ada menang musabaqah...

tak pi rugi...lu nak??

Eh nak nak nak nak...
Quote sigila 2-7-2014 06:25 PM
lavasahur posted on 2-7-2014 06:10 PM
jum.. ikut wa buka..

wa ada banyak voucher hilton hotel...mandarin hotel...pan pacifik  

Tima kasih lah bang lava... kena buka ngan parent dan nenek kat umah.....

Cuba bang lava kasik kat bang dino dgn kak nigga sure dorang happy...



Quote azrain98 2-7-2014 06:26 PM
edee_91 posted on 2-7-2014 06:14 PM
Maaf mencelah, tapi kenapa entah, aku rasa avatar kau mengganggu jiwa aku lah.

hahahahaa kenapa rasa terganggu..? kau org kedua cakap avatar aku menggangu jiwa orang






Quote lavasahur 2-7-2014 06:27 PM
edee_91 posted on 2-7-2014 06:19 PM
Eh nak nak nak nak...

Pi belajar ngaji pastu masuk musabaqah..

Menang kalu dapat la voucher free..

Lihat semua komen(22)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

28-2-2024 04:09 AM GMT+8 , Processed in 0.063661 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top