CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pelakon Kelar Tangan Kerana Ngandung 7 Bulan

14-4-2014 09:51 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 22897| Komen: 100

Description: Menurut Seorang Rakan Mangsa Yang Hanya Mahu Dikenali Sebagai John, 50-An, Dia Dimaklumkan Seorang Rakan Mangsa Mengenai Kejadian Itu Jam 4 Petang Kelmarin Sebelum Segera Membantu Membawa Mangsa Menda ...
Ipoh: Seorang pelakon wanita yang sering muncul dalam tele filem Tamil nekad mengelar pergelangan tangan kirinya menggunakan pisau cukur selepas mendapat tahu kekasihnya berkahwin dengan wanita lain, petang kelmarin.

Mangsa berusia 29 tahun dan kini mengandung tujuh bulan, dipercayai membuat keputusan itu selepas terlalu sedih dan kecewa dengan nasib yang menimpa dirinya dan anak yang bakal dilahirkan.

Bagaimanapun, dia bernasib baik apabila segera dibawa ke hospital dan keadaannya kini dilaporkan stabil.

Menurut seorang rakan mangsa yang hanya mahu dikenali sebagai John, 50-an, dia dimaklumkan seorang rakan mangsa mengenai kejadian itu jam 4 petang kelmarin sebelum segera membantu membawa mangsa mendapatkan rawatan di wad kecemasan, Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB), di sini.

“Sebelum kejadian, dia tinggal seorang diri di rumah selepas keluarganya ke Singapura atas urusan keluarga. Disebabkan kasihan, beberapa rakannya mengajak bermalam di Taman Pengkalan, di sini.


MANGSA yang cedera dibawa ke wad kecemasan, Hospital Raja Permaisuri Bainun, Ipoh.

3

Bagus

Marah
2

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tongkatwaran75 13-4-2014 09:12 AM

MANGSA yang cedera dibawa ke wad kecemasan, Hospital Raja Permaisuri Bainun, Ipoh.
Quote rospinki 13-4-2014 09:15 AM
Aprooo...yenna dey. Yingge yillek machaaa..
Quote d-7-0ne 13-4-2014 09:16 AM
habis santan kelapa dibuang.
Quote noor2 13-4-2014 09:16 AM
adoii  janganla  bunuh diri...bela je la anak tu..lantakla apa org lain nak kata..atau bagi kat org lain yang tak dak anak ....
Quote HUHA 13-4-2014 09:18 AM
penyanyi, pelakon & pengacara si kaka tu ke?

tgk dari atas ada iras2 mcm kaka.



Quote ninja boy 13-4-2014 09:21 AM
kesian, sepah dibuang
Quote sambaldurian 13-4-2014 09:21 AM
HUHA posted on 13-4-2014 09:18 AM
penyanyi, pelakon & pengacara si kaka tu ke?

tgk dari atas ada iras2 mcm kaka.

Sejak bile kaka berlakon citer Tamil ni..
Quote purpledesire 13-4-2014 09:23 AM
jgn buat benda yg bodoh..mmg tak guna krn seorg lelaki ko sanggup nak bunuh diri sendiri..pasal anak tu kalo tak mampu nak jaga seorg diri, bg kat org lain yg lebih memerlukan..
Quote mattzzx 13-4-2014 09:39 AM
DAh lah termengandung si lelaki plak gatal pergi kawin dengan orang lain.....malang tidak berbau,..
Quote enchikfitz 13-4-2014 09:40 AM
aiyooo amaa appaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Quote johnazizul 13-4-2014 09:40 AM
Popular ke
Quote sekel 13-4-2014 10:00 AM
versi Tamil................. ayoyoyo amaaaaaaaaaaaaaaaaa
Quote bambimo 13-4-2014 10:10 AM
Ooo..minah ni masuk bod gossip tajuk thread tu "pelakon hamilkn saya"...
Tp sebenarnya "saya pelakon hamil"...

Teringt cerita firefly...ada org cuba bunuh diri tp dbawa ke hospital tp doktor kevin coastner refused nk selamatkn..bila boss dia tnya dia jwb lebih kurang cmni lah "dia nk bunuh diri biar dia bunuh diri, saya hnya selamtkn org yg nsk hidup dan mnghargai kehidupan ini"... Last edited by bambimo on 13-4-2014 10:24 AM

Quote alinone78 13-4-2014 10:28 AM
Owhhh ni yang pakwenya staf gomen dari kulim tu eh
Quote akik 13-4-2014 10:49 AM
HUHA posted on 13-4-2014 09:18 AM
penyanyi, pelakon & pengacara si kaka tu ke?

tgk dari atas ada iras2 mcm kaka.

sampai hati ko tuduh kaka pelakon drama tamil


Quote yusra 13-4-2014 10:49 AM
hokaloh....muka2 ni plak keluor
Quote kakikuDibibirmu 13-4-2014 10:50 AM
rospinki posted on 13-4-2014 09:15 AM
Aprooo...yenna dey. Yingge yillek machaaa..

hapebenda tu kak? tak faham
Quote kakikuDibibirmu 13-4-2014 10:51 AM
d-7-0ne posted on 13-4-2014 09:16 AM
habis santan kelapa dibuang.

hampas dbuanglah kak
Quote kakikuDibibirmu 13-4-2014 10:52 AM
pelakon tamilkan saya

Lihat semua komen(100)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 06:15 PM GMT+8 , Processed in 0.058499 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top