CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT


CariDotMy Home Dilihat komen
Quote prince_marhaen 27-3-2023 08:46 AM
[quote] ...Filem ini turut menampilkan Johan As’ari dan Adam Darwisyh sebagai pelakon utama.[quote]

OKBAIIII....!!!! Terus turned off ye bila tengah excited tengok pelakon dia cantik gila + pandai martial arts, tiba-tiba ada jantan over acting pun ada.... tak sanggup nak tengok muka tahan berak, mata juling air pandang kamera, muka sememeh acah-acah meratap meraung, lepas tu kejung acah-acah korea macam nazimah othman... :I :I :I :I :I
Quote whimsicalmusic 27-3-2023 06:26 AM
johan as’ari? mesti best ni tgk expression muka die ni nnt
Quote Perawankota 27-3-2023 02:41 AM
Farali Khan ni kadang nampak mcm half sofea jane half karisma kapoor


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 06:01 AM GMT+8 , Processed in 0.113437 second(s), 11 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top