Register Login
CariDotMy Return home

takayama's space https://b.cari.com.my/?2243881 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 6

    No Albums yet

  • bila xde office dan wfh rs makin mereng plk kepala ni dan x produktif dlm ms sama. Litigator mmg sentiasa berlainan cara drafting tp lately ni rs cam xleh nk drafting cam zmn muda   Reply
  • semlm ms tgh marah rasa nk mencarut aje tp bila dah smp rumah tgk muka anak2 dan anak bulus terus rs sejuk hati ni  Reply
  • sedih lah dgn keadaan sekrg ni, anak2 pun dah start moody bila PKPB bersambung dan diaorg x blh ke school, x memsl nnt BP lak naik Reply
  • Adeh sakit tekak plk, hrp esok oklah klu x karang mulalah ada jer membhn   Reply
  • cintai diri kita terlebih dahulu sebelum mencintai orang lain   Reply
  • Banzai    Reply

    No feeds yet

No blogs yet

No threads yet

You need to log in before you can Login | Register


No wall records yet

Visitors
Groups

No groups yet


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 02:28 PM GMT+8 , Processed in 0.216673 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top