Register Login
CariDotMy Return home

takayama's space https://b.cari.com.my/?2243881 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Doings

bila xde office dan wfh rs makin mereng plk kepala ni dan x produktif dlm ms sama. Litigator mmg sentiasa berlainan cara drafting tp lately ni rs cam xleh nk drafting cam zmn muda  
23-1-2022 08:38 PM Reply|
semlm ms tgh marah rasa nk mencarut aje tp bila dah smp rumah tgk muka anak2 dan anak bulus terus rs sejuk hati ni
5-12-2020 07:31 AM Reply|
sedih lah dgn keadaan sekrg ni, anak2 pun dah start moody bila PKPB bersambung dan diaorg x blh ke school, x memsl nnt BP lak naik
8-11-2020 06:55 PM Reply|
Adeh sakit tekak plk, hrp esok oklah klu x karang mulalah ada jer membhn  
10-11-2019 05:57 PM Reply|
cintai diri kita terlebih dahulu sebelum mencintai orang lain  
23-2-2017 08:48 AM Reply|
Banzai   
25-1-2017 08:16 AM Reply|

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 07:31 PM GMT+8 , Processed in 0.034692 second(s), 14 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top