Register Login
CARI Infonet Return home

ciksurie's Space https://b.cari.com.my/?1721970 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS] mine

Statistics

Visitors: 42

    No Albums yet

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


tutorial2 9-3-2016 12:01 PM
Assalammualaikum I want to share my experience online purchase China goods As we know 70% of products in market made in China. There are variety of online shops and websites in China. In Malaysia, buying China good can cut down our costing. Purchase China goods using agent (purchase on behalf) save a lot of problems, they make the purchase flow easier and safely to operate, help us save our time and money. All we need to do is looking for products, make payment and waiting the goods se ... ...
ip_lepat 10-5-2014 08:44 AM
ciksurie: bizi + takdok geng nak moyan
hahahha...
aper nak segan..takder org..aku dgn lala jer
kadang2x che tan menyelit
biasanya ramai kan?
penah usha ari tu masa nur ngajak msuk sana.
ip_lepat 10-5-2014 08:39 AM
ciksurie: sihat..alhamdulillah...tak selisih dgn aku tue...
lagipun aku jarang moyan dah

lala selalulah singgah ghumah aku kat penang   
nape dah kurang masuk? sibuk ke?

segan nk msuk sana, tk kenai ramai org. nur pun lama tkde sana.
ciksurie 10-5-2014 08:31 AM
aku dah reply tadi  
ciksurie 10-5-2014 08:31 AM
awatlah jadi lagu nie  
ciksurie 10-5-2014 08:31 AM
hahahhaa
ip_lepat 10-5-2014 08:28 AM
ciksurie: lepat...lama tak nampak kau :)
dah 3 kali reply ni. kosong je
ip_lepat 10-5-2014 08:27 AM
ciksurie: lepat...lama tak nampak kau :)
ada cik su. hari2 ada kat sini.
cik su apa habor? sihat?
ip_lepat 10-5-2014 08:26 AM
ciksurie: lepat...lama tak nampak kau :)
ada cik su. hari2 ada melepak kat sini.
cik su apa habor? sihat?
chomel77 4-11-2012 12:34 PM
ciksurie: okies bolehlah....petang karang baru surie bank in..nanti surie snap bank in slip..kira confirm yer...detail nanti surie email
Ok, confirmed, apa2 nnt PM or emel je  
ciksurie 4-11-2012 12:09 PM
bolehlah....kasi total amount & detail bank
chomel77 4-11-2012 12:01 PM
salams, nape ek sy tak leh nak reply PM awak, asik kuar error msg, kalo dh tersend byk, sowi ye, semua buku2 tu ada lg n postage dlm RM20. kalo jdik PM balik ya, thanks
amadeus 18-9-2012 10:16 AM
ehh......bukan email link....please email the ebooks to zura98@yahoo.com


thank you..muah..muah..
amadeus 18-9-2012 10:15 AM
surie!!!!!...:)
nak mintak tlg emailkan link ebook SEP baru boleh?
kalau ada rachel gibson yg baru pun nak juga..:)

thanks darling..
ciksurie 8-8-2012 08:06 AM
w'salam kaka...okies..sat riri tukar
sfhzuraz 8-8-2012 02:26 AM
as salam riri...

kt pahang thread kaum hawa tu...
kalo tajuk bazar ramadan tu dah kurang dibincangkan boleh tukar tajuk baru...lagu2 raya semakin rancak kedengaran...mari bincangkan...minggu depan dah boleh tajuk balik kampung semakin terasa...
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-2-2024 01:06 PM GMT+8 , Processed in 0.328895 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top