Register Login
CARI Infonet Return home

halimi78's space https://b.cari.com.my/?1139207 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 507

  • No prmissions to view
  •  Reply
  • pe kessssssssssssssssss ni???????? celcom bb mmg tuuuuuuuuuuuuuuut... Reply
  •  Reply
  • I'm tired... so bored...  Reply
  • GenderMale
  • Birth Day1938 - 8 - 12
  • Reside CitySelangor Ampang
  • Sitehttp://muahaha
  • BioKu menyayangi..

        dia yg menyayangi..

View All personal data

    No feeds yet

Testing.. testing.. 123... 2011-03-08
mmm.. lama sudah tak merepek meraban di myhome ni. rindu la pulak... so, apa topik ya kali ni nak direpek-repekkan? last post, pasal grafik kad.. ...
(695) Views|(10) Comments
GC ku kaput................ 2010-11-13
seronok2 cuti sempena Aidilfitri..x sangka.. pas raya ku menangis sensorang.. sbbnya.. tetiba monitor kong..selang brp ari pastu, gc lak kaput... sy ...
(626) Views|(0) Comments
cuti-cuti... 2010-04-11
adess.. lama sungguh x menaip.. segala rasa ada... malas, bosan..kompem xpe.. last week sempat g cuti-cuti mesia.. ok la sket rasanya... g mana? ...
(624) Views|(0) Comments
gc baru... 2009-11-15
hmm.. dah lama aku x merajinkan diri baca2 pasal pc hardware.. ntah mcm mana tetiba leh tgerak ati nak start balik hobi lama nih.. mebi sbb dah lama s ...
(608) Views|(0) Comments
Rumah baru... 2009-11-08
h mm.. ari ni dah start pindah barang masuk umah... pindah sket2... sementara nak packing abis2.. umah dah lama siap.. dah basuh sume..tp keadaan x m ...
(880) Views|(4) Comments
my peberet... 2009-11-07
mmm... bkn ada idea pape pong sbnrnya.. saja nak memenuhkan ruang... ye la.. bkn rajin sgt pong sbnrnya nak menghapdet.. cuma sbb dah terrrrrrrrrrrrrr ...
(613) Views|(0) Comments

View more

You need to log in before you can Login | Register


p.timur3831 26-7-2014 03:47 PM
sALAm..cik limi..bilo blik kg?cuti lamo ko?ko thn ni blik kg bini dulu?
noradaniez 28-12-2013 11:54 PM
aiya..........tak perasan la cikgu.........  
pinkerx 13-12-2013 11:25 AM
halimi78: maaf.. x paham.. apa yg xleh bukak?
kat thread dna melayu human genome tu ada forumer kata takleh bukak youtube tu tapi xpela abaikan je huhu wokay..
pinkerx 12-12-2013 09:08 PM
encik halimi napa ada orang cakap takleh bukak herannye..ok btw thanks.
yenil95 12-12-2013 09:04 AM
Salam cikgu halimi.apa khabar?..lama tak sembang.kampung den kek pontian..tapi alhamdulillah skrg dah ada lampu jalan..tapi kebun masih gelap lagi..hihihi..
ketotmerah 1-8-2013 07:31 AM
halimi78: uiksss.. udah jd momod.. sila banjer.........................
maaf..tot baru pasan
halimi78 14-3-2013 04:24 PM
motips iols mintak banjer iols nak kene openg tebel???



jom pekena sup sg besi..............
ketotmerah 14-3-2013 04:03 PM
halimi78: uiksss.. udah jd momod.. sila banjer.........................
bole ajer..bang me open table..wakakaka
nafizzz 28-2-2013 10:21 PM
Salam, dah bagi link blog.. thanks for the credit. appreciate it :)
drawingblock 4-12-2012 08:07 PM
Salam Halimi... sy ni silent reader dlm thread halimi & ilah serta another thread cite2 misteri ni.. hmm..sy jugak ade ikut  a few amalan yg halimi ade share dgn readers kat thread halimi.. sebenarnye,,sy ade masalah lah halimi..sy nk mintak panduan & kalau boleh pertolongan dr halimi.. begini.... sy ni dah berumah tangga..emak husband sy ni dah meninggal..so,,fil sy ade menikah yg baru.. diorang menikah ni sebelum sy berkahwin dengan husband sy ni lagi.. tp,,sy xpernah t ... ...
volproness 4-12-2012 12:19 PM
Salam Tingkatkan Kelajuan Streamyx Anda Mengunakan VPN (RM150/6 Bulan)! Minimum 2mbps Dijamin! Setup Hanya Dalam Masa 3-15 Minit Sahaja! Hanya untuk Pelanggan Streamyx 384kbps, 512kbps & 1mbps Sahaja! sila ke sini http://mforum2.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=687542&extra=page%3D1 Terima kasih.   ...
nobito 3-11-2012 08:28 PM
Ko ingat aku suke ke ko follow thread aku? pernah tengok tak Babi hutan keluar dari semak?

sowi kalau terasa..sebab tetibe terbayang menda tu..hihihihi
tanggo 1-9-2012 03:52 PM
Bagaimana raya, Meriah tak.
I nak minta tolong u dapatkan alamat Prof. Khoo Kai Kim. Boleh tak. ?
tanggo 16-8-2012 01:08 PM
Terima kasih. Selamat hari Raya Aidil Fitri
tanggo 15-8-2012 01:19 PM
tulong padmkan post dlm thread Mahsuri. Post 695. tq.
BabeYSHa 13-3-2011 08:44 PM
salamss abg mie.. sehat ke? machih.. rajin jenguk2 myprofile haku yek..   miss u abg...
Write to Wall

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 04:32 AM GMT+8 , Processed in 0.058837 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top