Register Login
CARI Infonet Return home

halimi78's space https://b.cari.com.my/?1139207 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


p.timur3831 26-7-2014 03:47 PM
sALAm..cik limi..bilo blik kg?cuti lamo ko?ko thn ni blik kg bini dulu?
noradaniez 28-12-2013 11:54 PM
aiya..........tak perasan la cikgu.........  
pinkerx 13-12-2013 11:25 AM
halimi78: maaf.. x paham.. apa yg xleh bukak?
kat thread dna melayu human genome tu ada forumer kata takleh bukak youtube tu tapi xpela abaikan je huhu wokay..
pinkerx 12-12-2013 09:08 PM
encik halimi napa ada orang cakap takleh bukak herannye..ok btw thanks.
yenil95 12-12-2013 09:04 AM
Salam cikgu halimi.apa khabar?..lama tak sembang.kampung den kek pontian..tapi alhamdulillah skrg dah ada lampu jalan..tapi kebun masih gelap lagi..hihihi..
ketotmerah 1-8-2013 07:31 AM
halimi78: uiksss.. udah jd momod.. sila banjer.........................
maaf..tot baru pasan
halimi78 14-3-2013 04:24 PM
motips iols mintak banjer iols nak kene openg tebel???



jom pekena sup sg besi..............
ketotmerah 14-3-2013 04:03 PM
halimi78: uiksss.. udah jd momod.. sila banjer.........................
bole ajer..bang me open table..wakakaka
nafizzz 28-2-2013 10:21 PM
Salam, dah bagi link blog.. thanks for the credit. appreciate it :)
drawingblock 4-12-2012 08:07 PM
Salam Halimi...
sy ni silent reader dlm thread halimi & ilah serta another thread cite2 misteri ni..
hmm..sy jugak ade ikut  a few amalan yg halimi ade share dgn readers kat thread halimi..
sebenarnye,,sy ade masalah lah halimi..sy nk mintak panduan & kalau boleh pertolongan dr halimi..
begini....
sy ni dah berumah tangga..emak husband sy ni dah meninggal..so,,fil sy ade menikah yg baru..
diorang menikah ni sebelum sy berkahwin dengan husband sy ni lagi..
tp,,sy xpernah taw perangai mak tiri suami sy tu macam mana b4 kawen tu..
sy syak,,my fil ni kena ilmu guna2..sebab, my fil ni dulu manager felda..seorang yg kemas,pandai membuat keputusan dan berfikiran mcm org yg terpelajar..tapi,dah lama2 sy kawen,,perubahan ketara tu sy boleh nampak..my fil tu xpenah senyum & beramah mesra dgn sy,,xpenah bercakap pon dgn sy..
mak tiri husband sy pon serupa..die tu sangat cemburukan sy tanpa sebab..pernah menuduh sy nak merampas harta my fil..utk pengetahuan halimi,my fil tu berharta jugak,,sy nak tne pandangan halimi..ape yg perlu sy lakukan utk pulihkann keadaan ni?
dah lame sebenarnya sy nak tnye halimi tp sentiasa tertangguh..
volproness 4-12-2012 12:19 PM
Salam

Tingkatkan Kelajuan Streamyx Anda Mengunakan VPN (RM150/6 Bulan)! Minimum 2mbps Dijamin! Setup Hanya Dalam Masa 3-15 Minit Sahaja! Hanya untuk Pelanggan Streamyx 384kbps, 512kbps & 1mbps Sahaja!

sila ke sini http://mforum2.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=687542&extra=page%3D1

Terima kasih.  
nobito 3-11-2012 08:28 PM
Ko ingat aku suke ke ko follow thread aku? pernah tengok tak Babi hutan keluar dari semak?

sowi kalau terasa..sebab tetibe terbayang menda tu..hihihihi
tanggo 1-9-2012 03:52 PM
Bagaimana raya, Meriah tak.
I nak minta tolong u dapatkan alamat Prof. Khoo Kai Kim. Boleh tak. ?
tanggo 16-8-2012 01:08 PM
Terima kasih. Selamat hari Raya Aidil Fitri
tanggo 15-8-2012 01:19 PM
tulong padmkan post dlm thread Mahsuri. Post 695. tq.
BabeYSHa 13-3-2011 08:44 PM
salamss abg mie.. sehat ke? machih.. rajin jenguk2 myprofile haku yek..   miss u abg...
ilahkhatibrani 8-12-2010 02:03 PM
pacit halimi..bila nak hapdet citer..
anniez08 14-11-2010 08:37 PM
halimi78: amik ngan tuan dia skali mulih...
x muleyyy...
anniez08 13-11-2010 09:04 PM
halimi78: shantik mata........
amek arr mata tu..
BabeYSHa 8-11-2010 08:55 PM
hi abg mie...
12Next

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 03:56 PM GMT+8 , Processed in 0.042638 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top