CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 24712|Reply: 205

Konsert Siti Nurhaliza & Friends, Dato' Siti Jawab Pasal "Bersara"

  [Copy link]
Post time 23-3-2016 08:10 PM | Show all posts |Read mode
Edited by CARI-IIN at 24-3-2016 05:43 PM




Artikel Oleh Izzah Abbasy | Video Oleh Izzah Abbasy & FirdausZ | Suntingan Visual FirdausZ

Sidang media pada 23 April 2016 (Rabu) diadakan di Redbox, The Gardens Kuala Lumpur.
Video sepenuhnya oleh : CARI

Bertuah sungguh pemilik suara emas Dato' Siti Nurhaliza apabila pihak Yonder Music dan Xpax meraikan kejayaan 20 tahun menyinari industri muzik dengan menghadiahkan Konsert Dato' Siti Nurhaliza & Friends yang akan berlangsung di Stadium Negara, Kuala Lumpur pada 2 April 2016  Sabtu ini.

'Friends' yang dimaksudkan adalah jemputan persembahan duet oleh artis Malaysia dan Indonesia yang pernah berkerjasama dengan Dato' Siti Nurhaliza seperti Faizal Tahir, Hafiz Suip, Afgan, Anggun dan Cakra Khan.

Konsert ini khusus dan eksklusif untuk pengguna Yonder Music, iaitu pengguna prabayar Xpax dan pascabayar Celcom sahaja.

Anda juga boleh memenangi pas masuk dengan melanggan ‘Call Me Tones‘ Siti Nurhaliza menerusi aplikasi Yonder Music.

Untuk maklumat lanjut boleh klik sahaja laman Facebook Siti Nurhaliza Tarudin Official atau Yonder Music Malaysia serta layari laman web www.yondermusic.com.

Cepat! Jangan lepaskan peluang dan jangan lupa hashtag #SitiZoners - CARI Infonet
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kris dayanti x mai nyanyi kah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 09:03 PM | Show all posts
sihat betul mak iti skrg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokti xmau jmput abg adek nyanyi skali kah??
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 09:42 PM | Show all posts
gigih iols join game kat ig xpax tetiap hari semata2 nak dapat pas percuma hokeh harap2 dapatlah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Oklah takde la 'bersara' dan bertambah sihat naw naw ctdk sekarang ni. Baby bump pun macam ada.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2016 12:16 AM | Show all posts
hyie replied at 23-3-2016 09:42 PM
gigih iols join game kat ig xpax tetiap hari semata2 nak dapat pas percuma hokeh  harap2 dapatl ...

iols subscribe tenet xpax ahad lepas semata2 nak dpt tiket, smpai kesudah masih tiada jawapan

sheols angkut orkestra okeh kalini... 50 org katanya


Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2016 12:54 AM | Show all posts
Nenasketum replied at 23-3-2016 11:55 PM
Oklah takde la 'bersara' dan bertambah sihat naw naw ctdk sekarang ni. Baby bump pun macam ada.

BABY BUMP mendenya? Sah2 tu FAT BUMP!
BTW knp meols rasa cerita dia preggy tu sekadar  proparina tahap hanjeng?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2016 08:09 AM | Show all posts
masa Meletop kak iti asik betulkan baju jer (tarik2 bahagian perut) ..x selesa gaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2016 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Bestnye tgk ct kat mhi td.. sape tgk? Rasa dia macam makin lawo haha.. sedap sgt nyanyi lagu aku cinta padamu
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2016 09:14 AM | Show all posts
nak g tp xde duit..
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2016 09:51 AM | Show all posts
Orix replied at 24-3-2016 12:16 AM
iols subscribe tenet xpax ahad lepas semata2 nak dpt tiket, smpai kesudah masih tiada jawapan : ...

gigih sangat uolssss ramai kt ig komplen dah subscribe tp celcom x call lagi...nasib baik iols x upgrade plan hihi
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2016 10:06 AM | Show all posts
bdan naik hormon berubah nih
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2016 01:04 PM | Show all posts
i tunggu sape2 nak jual tiket dekat i.
i nak tengok tok ti, afgan dgn anggun je pun.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2016 03:20 PM | Show all posts
yahuuuu!!! iols baru menang free pass!!!!! bestnyaaaaaaa join contest kat ig xpaxsays...
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2016 03:22 PM | Show all posts
btw camna nak pegi ke stadium negara kalau naik lrt ya? i bkn org KL
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2016 03:29 PM | Show all posts
suka nya tgk kak iti!!! iols dah dpt tiket, sp nak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2016 03:31 PM | Show all posts
kwangsoo_lady replied at 24-3-2016 03:29 PM
suka nya tgk kak iti!!! iols dah dpt tiket, sp nak?

nak...nak...
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2016 03:56 PM | Show all posts
nape nmpak cm pelik cara dia ni brckap, cm org cover pkai braces je
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2016 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ct nurhaliza n friends
Bunyi mcm
Barney n friends je..
Tak lupa
Thomas n friends
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 05:30 PM GMT+8 , Processed in 0.098543 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list