CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1927|Reply: 3

Vios TRD

[Copy link]
Post time 24-2-2016 10:13 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Shafiqx24 at 24-2-2016 10:15 PM

salam smua.. sye pkai vios trd 2015 bli tk smpai 1thun lgi.. baru2 ni ada mslh dekat pedal minyak tu rasa mcm bergetar knp yer? sya bwk kereta tk pkai selipar atau  kasut jdi mmg sakit kaki tu..   dh bwk pergi servis center diaorang ckp terlebih tekanan angin di tyr... tpi lepas tu ada blik.. ada spe2 pernh kena x?? dan satu lagi aircond utk seat depan blh kiri mmg slow yer berbanding belah kanan? terima kasih..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-2-2016 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya smua kete pedal bergetar. Sy drive kia rio 1.4 2016, suprima s, perdana, hrv, dan bmw 316i (smua kereta pinjam) bertukar2, slalu jugak berkaki ayam. Mmg smua bgegar. Byk dan skit je bezanya tahap gegaran.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-2-2016 08:55 PM | Show all posts
rioster replied at 28-2-2016 08:29 PM
Rasanya smua kete pedal bergetar. Sy drive kia rio 1.4 2016, suprima s, perdana, hrv, dan bmw 316i ( ...

ooo mcm tu ker? sbb ni first kereta jdi tk thu nk beza hehehe.. dlu naik kancil manual tkde pulak.. lepas ambil vios auto ni tkut2 pelik...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-3-2016 11:02 PM | Show all posts
up.. masalah sma ada lgi.. ada2 siapa2 thu tk soal pedal minyak vios ketar yer?? aku ade try vios lma tu.. tkde pulak.. mula dri tekan minyak dh rasa getar2 mcm tu dkt pedal minyak.. sakit gila kaki... ada spe2 thu x?? pls...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 05:35 PM GMT+8 , Processed in 0.241863 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list