CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: taksukapeanut

Kekasih Baru Nelydia Hadiahkan Kereta Mewah

[Copy link]
Post time 22-2-2016 05:24 PM | Show all posts
kesian qi...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2016 05:24 PM | Show all posts
cahayahati replied at 22-2-2016 05:18 PM
untunglah org cantik, boleh dpt kereta free2 je... eh,free ke?

jarang sngt lah org nak bagi free2...klu takde habuan...
lbih2 lagi kereta mahal
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:27 PM | Show all posts
Syd replied at 22-2-2016 09:14 AM
ke duda terhangat?
muka eksotik?

awal2 bc ai dah speku mcmni
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kecik2 dulu mzz tanamkan cita2 nak jadi artis..mungkin sekarang mzz pun dah dpt kereta mewah free

Tapi apakan daya..kereta local beli sendiri ja yang ku mampu
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:34 PM | Show all posts
Syd replied at 22-2-2016 05:10 PM
baca semalam, katanya kekasih businessman dia tuh semua orang kenal dan disebabkan status, terpaksa  ...

kekasih org pun boleh jugak kan









Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:34 PM | Show all posts
senangnye dapat keta...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:36 PM | Show all posts
Vanilla_lette replied at 22-2-2016 05:24 PM
jarang sngt lah org nak bagi free2...klu takde habuan...
lbih2 lagi kereta mahal

Zaman sekarang, ada pompuan kasi free pun tak dapat pe pun. Dapat dibelanja secret recipe sepotong kek je pun. Then upload gambo di IG tengah makan sepotong kek itu dengan hashtag #tilljannah
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:38 PM | Show all posts
ahnafnia replied at 22-2-2016 05:34 PM
kekasih org pun boleh jugak kan

betul tuh.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2016 05:41 PM | Show all posts
xde ke sesapa nak adiahkan kat sya kereta?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:45 PM | Show all posts

standardla BMW..... kereta mewah 'paling popular'
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:49 PM | Show all posts
untung la tengak cantik..apam pun tengah mekar kembang.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
aku keje separuh mati pon tak dapat beli kete lagi, ni becinta terus dapat... ada deal pape ke mek nely?  
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 06:05 PM | Show all posts
ahnafnia replied at 22-2-2016 05:34 PM
kekasih org pun boleh jugak kan

Siapekah kekasih org itu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 06:10 PM | Show all posts

contoh jer tuh

tak semestinya laki org khenn















Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 06:13 PM | Show all posts
rayhan replied at 22-2-2016 06:05 PM
Siapekah kekasih org itu?

maksud iols .. statement tu x semestinya
utk laki org jer





segalanya berkemungkinan
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 06:23 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-2-2016 05:05 PM
Untungle jd org cantik..dpt hadiah keter
Kalo rupa ala2 Ayu OIAM tu, beli je le keter sendiri
:lo ...

lollll ..hahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2016 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kesian pun kat qi.. Dulu dia dump yuna pun sebab nely ni kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo dengan qi dlu tak dapek la adiah keta.kesian qi.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
dapat boyfren kerabat  kot ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Huntunglah awal2 kapel dpt kereta.. dgn qi bertahun2 dpt tgk muka busuk je jah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 02:12 AM GMT+8 , Processed in 0.101843 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list