CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 43378|Reply: 265

Kekasih Baru Nelydia Hadiahkan Kereta Mewah

[Copy link]
Post time 22-2-2016 05:01 PM | Show all posts |Read mode
                                                                                                                                                        Sumber : Rotikaya

                                                                                       
                               
                                                Melalui akhbar sisipan Berita Harian, B*Pop minggu lalu, terdapat dakwaan bahawa kini pelakon jelita Nelydia Senrose kini dikatakan sedang bercinta dengan seorang ahli perniagaan malah khabarnya mereka sudah pun menjalin hubungan sejak Ogos tahun lalu.

Menurut ruangan tersebut lagi, Nelydia sudah pun mengenali kekasihnya barunya itu semenjak belum putus dengan Qi Razali lagi. Bagaimanapun, dalam hal berkawan, Nelydia mempunyai kebebasan memilih.
Malah, katanya Nelydia juga menerima hadiah kereta mewah pemberian kekasihnya itu. Amboi, untung badan. Jika benar, semoga semuanya selamat menjalin cinta hingga ke jinjang pelamin. (rtky/s)



* melepaslah qi.. baru nak sambung balik dengan nelydia, sekali nely dah dapat hadiah kereta pulak..


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2016 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kereta gapo?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:04 PM | Show all posts
kereta kuda agaknyer.. :p
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-2-2016 05:04 PM | Show all posts
semestinya bukan kereta keluaran malaysia.. hihihi.. kalau kereta malaysia, tak le masuk B*Pop
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:04 PM | Show all posts
tengah mude & cantik ni
mestilah gunakan kecantikan itu utk menekel org ada2
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Untungle jd org cantik..dpt hadiah keter
Kalo rupa ala2 Ayu OIAM tu, beli je le keter sendiri
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-2-2016 05:06 PM | Show all posts
hahahah......
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:07 PM | Show all posts
confirm pompuan ni dah menyundal dgn mamat tu...tu yg dpt kereta tu...mana boleh kasi free2 kereta tu bodo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2016 05:10 PM | Show all posts
baca semalam, katanya kekasih businessman dia tuh semua orang kenal dan disebabkan status, terpaksa cover skit.

laki orang ker?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:10 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-2-2016 05:05 PM
Untungle jd org cantik..dpt hadiah keter
Kalo rupa ala2 Ayu OIAM tu, beli je le keter sendiri
:lo ...

kejam ko nok..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:12 PM | Show all posts
Syd replied at 22-2-2016 05:10 PM
baca semalam, katanya kekasih businessman dia tuh semua orang kenal dan disebabkan status, terpaksa  ...

klu bujang perlu ke nak cover.. ke takut kena caras?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:12 PM | Show all posts
ingat org suka2 ke bg kereta mahal kalau tak dapat pape?

n kalau takat kete murah, takdenya masuk bpop. kalau masuk, wat gelak ummah mesia jerk..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:12 PM | Show all posts
bertabahlah qi
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:13 PM | Show all posts
taksukapeanut replied at 22-2-2016 05:04 PM
semestinya bukan kereta keluaran malaysia.. hihihi.. kalau kereta malaysia, tak le masuk B*Pop

agak2 kalo bf dia kasi myvi dia heran x??



Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:14 PM | Show all posts
myakayina replied at 22-2-2016 05:12 PM
klu bujang perlu ke nak cover.. ke takut kena caras?

ke duda terhangat?
muka eksotik?

hahaha mati laa speku


Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
myakayina replied at 22-2-2016 05:10 PM
kejam ko nok..

At least meols jujur
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2016 05:16 PM | Show all posts
kiyudi replied at 22-2-2016 05:13 PM
agak2 kalo bf dia kasi myvi dia heran x??

heyyyy prince charming bagi myvi kat missfake, bahagia je missfake menerima
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:18 PM | Show all posts
untunglah org cantik, boleh dpt kereta free2 je... eh,free ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn buat part time mcm akak dia dispeku dulu sudah...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 05:23 PM | Show all posts
cik_tonggek replied at 22-2-2016 05:16 PM
heyyyy prince charming bagi myvi kat missfake, bahagia je missfake menerima

fazura dpt myvi?? mail ke kasi?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 6165 Replies : 34
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 188601 Replies : 4293
Kes Rogol & Bunuh Budak 5 Tahun Oleh Ayah Angkat Berumur 66 Tahun. Suami Isteri Dah Direman.
ainiz81Kes Rogol & Bunuh Budak 5 Tahun Oleh Aya
Views : 8992 Replies : 177
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 29384 Replies : 211
TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta Rasuah Madani telah berputik...
Perwira2022TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta R
Views : 3662 Replies : 20
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 103730 Replies : 2884
[ENA/Disney+ 2024] CRASH - Lee Min Ki, Kwak Sun Young, Heo Sung Tae
Rahah[ENA/Disney+ 2024] CRASH - Lee Min Ki, K
Views : 3996 Replies : 32
Ex Laki Irma Hasmie yg Helok kawin Lain
bottomproEx Laki Irma Hasmie yg Helok kawin Lain
Views : 90417 Replies : 632
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 40560 Replies : 248
"Bukan taknak bayar,tapi aku tengah susah sekarang"-Wanita berang DBKL Minta Selesaikan Bil Sewa RM124 Tertunggak Selama 8 Bulan
YgBenar"Bukan taknak bayar,tapi aku tengah susa
Views : 2564 Replies : 5

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 12:43 AM GMT+8 , Processed in 0.108601 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list