CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 10948|Reply: 36

Peminat Fanatik Mira Filzah Cipta Lagu Khas Buatnya…Ohsemm!

[Copy link]
Post time 19-2-2016 10:25 AM | Show all posts |Read mode
Edited by CARI-IIN at 19-2-2016 10:27 AM





Siapa sangka watak Izara Batrisya dalam drama Cinta Si Wedding Planner telah menaikkan nama pelakon Mira Filzah. Biodata Mira Filzah, Heroin ‘Cinta Si Wedding Planner’  telah membuktikan bahawa Mira Filzah bukanlah seorang pelakon yang sebarangan. Malahan, dia mempunyai latar belakang yang baik dan dari keluarga yang baik-baik.

Mungkin ramai yang tidak perasan, jika kita lihat lakonan Mira Filzah ini, dia sangat menjaga batas pergaulan dia serta aurat sebagai seorang perempuan. Yang tu memang admin respek sangat!

Namun, yang menarik perhatian admin apabila ada satu video yang dimuat naik di You Tube telah memaparkan gambar Mira yang manis bertudung dan dikatakan lagu background itu memang khas ditujukan kepada Mira sendiri.

Lagu yang dicipta khas oleh Fadzril Asyraf atau Ayi Dizon ini mengakui bahawa lagu ini telah didengar sendiri oleh Mira. Jom kita dengar muzik video tersebut.



Wah best juga lagu Ayi Dizon ni. Bahkan dikhabarkan bahawa muzik video lagu ini akan dikeluarkan tidak lama lagi. Sama-sama kita nantikan.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2016 10:37 AM | Show all posts
Bapa nye ex bos......engineer weiii
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Mira ni photogenic.
Dalam gambo je cantik sgt.
Sebenarnya takdela secantik dalam gambo.

Cantik gtu2 je la
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 10:45 AM | Show all posts
aikee04 replied at 19-2-2016 10:37 AM
Bapa nye ex bos......engineer weiii

mak dia cantik kan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 11:00 AM | Show all posts
ok la dia berlakon, wpun scene laki bini, tkde pegang2 langsung... tk mcm retis lain yg pakai tudung, leh pegang2 salam2 pak mertua selamba jek...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 11:09 AM | Show all posts
suke gak tgk die ni
bg komen pn x bimbo
blakon pn mjiwai
wpn tudung tetap cantik di kala eksiden
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 11:14 AM | Show all posts
ada wawasan mira ni wpun masih muda. Ada bisness product kecantikan, boleh jadi pengacara n berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 11:28 AM | Show all posts
serta aurat sebagai seorang perempuan??


btul ke? aku x brapa tgok cite ni. ke balut aurat pahtu kna raba claim tutup litup..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2016 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasaje rupanya tpi ada ciri2 isteri mithali. Rata2 lelaki melayu suka prempuan type mcmni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
ladybird_ replied at 19-2-2016 10:45 AM
mak dia cantik kan?

Yup,mak dia memang cantik sangat.satu family mmg cantik3 belaka.
Tapi I paling suka tgk along dia, manis wpun gelap sikit compared diaorang adik beradik.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 11:43 AM | Show all posts
a'aa dalam wedding planner takde adengan sentuhan pun walaupun jadi somi isteri ngan adiputra.
aku suka scene masa diorang berkawan sebelum kawen tu macam sweet campur lawak2 sengal diorang
dah kawen boring sikit
suka style dia pakai shawl, kemas je
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 11:46 AM | Show all posts
mesmerize replied at 19-2-2016 11:43 AM
a'aa dalam wedding planner takde adengan sentuhan pun walaupun jadi somi isteri ngan adiputra.
aku  ...

Mira ni kalau berlakon sengal memang menjadi mcm citer Abang Haji
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 12:20 PM | Show all posts
Suke die since cite cinta si wedding planner... comel
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 12:41 PM | Show all posts
suka sgt tgk dia ni, comellll...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 12:48 PM | Show all posts
aku  meramalkan mera felzah ni akan berskandal dhn ady putra atau another suami org.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 12:50 PM | Show all posts
aku pon suka mira filzah ni..comel jek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2016 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
'Zarrrrra marrrah kalau farrrris berrrrrak kerrras'
Ayat sapa tah itu hari
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pavlovaku at 19-2-2016 01:45 PM

scene kat katil ade jugek...yg da btudung x yah lah nak scene laki bini ats katil sgt..mode setazah tetibe


Tp die mmg comel!
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 01:24 PM | Show all posts
betulll.. dia berlakon tak pegang langsung.. cuma camera trick amik dari certain angle nampak macam sentuh, tapi cut half way scene.. memula tak perasan, tapi bila selalu camtu baru perasan.. bagus dia jaga batas2..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Btl ke dia juling iti
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 09:23 PM GMT+8 , Processed in 0.117111 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list