CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 18593|Reply: 133

Syarul Ridzwan eksiden lagi

[Copy link]
Post time 16-2-2016 10:37 AM | Show all posts |Read mode
Edited by maxim at 16-2-2016 10:47 AM



“Assalamualaikum, dugaan di pagi hari, saya kemalangan pada pagi ni, tapi jangan risau saya okay dan selamat. Cuma kereta teruk sikit bahagian depan. Doakan yang baik baik buat saya,” katanya bersama gambar yang dimuatnaik.

Bila tengok kemalangan ini, teringat pula satu ketika dulu Syarul pernah berkongsikan video di memandu, boleh tahan laju jugalah malah perkara tersebut turut diakui oleh peminatnya di bahagian komen. Kami kongsikan video di bawah dan apa-apa pun Syarul sentiasa berada dalam keadaan baik selalu. (rtky/s)

video drive laju https://www.instagram.com/p/BBe4hFShUQa/
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2016 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni dah bertunang dgn ex diakan?

Ok x nak ot : mamat ni dah 2 kali eksiden. X ambik pengajaran ke
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 10:43 AM | Show all posts
takziah
syukur Allah bg lagi peluang hidup


ambil iktibar


gituh
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 10:43 AM | Show all posts
kalau snirik yg drive laju mcm hanjeng xpayah nak #dugaan sgt lah. all i can say is, selayaknyalah sis
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 10:45 AM | Show all posts
ni da kali ke 2 exsiden kan..alahaiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Selayaknyalah kalau doplopat jam selfie. #jgnhencapakummgdengki
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 10:46 AM | Show all posts
Uihhh laju nau dia bawak - refer video dia bawak laju tu. Almost 200 kan? Iols bawak cecah 160 da cuak terus break turun ke 100. Hahaha.

Anyway, Alhamdulillah beliau takde apa-apa. Lepas ni jangan bawah laju-laju. Sayang nyawa tu oiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 10:47 AM | Show all posts
aaah... kali kedua die eksiden ni... huhu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2016 10:47 AM | Show all posts
Dia dgn deena emir sekali ke ek dlm kete tu?tgk ig deena emir punya ig pun kt balai
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 10:52 AM | Show all posts
aritu bukan dah eksiden ke...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols ada kawan lelaki yg seumur hidup dia, dah hampir 20kali accident.

Dulu dia engineer. Pastu dah berhenti. Skrg jual insurans plak.
Tahla macam sesuatu plak tgok dia sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 10:54 AM | Show all posts
hmmm dia ni mmg drive laju mcm f1 driver.. harapnya jgn smp 3 kali dah ler.. buat beringat sikit mat!
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 10:54 AM | Show all posts
bawak laju2 eksiden sorang2 xpa. langgar org naya je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 10:56 AM | Show all posts
nk bawak laju x kisah ... nk mati pun  iolls x kisah  
(x da lakonan lg heolls yg iolls terkesan pun)
tp  jgn babitkan org len sudah
tu je iolls mintak
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 10:56 AM | Show all posts
bakau_condong replied at 16-2-2016 10:47 AM
Dia dgn deena emir sekali ke ek dlm kete tu?tgk ig deena emir punya ig pun kt balai

deena emir ni ke tunang/gf dia?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 10:59 AM | Show all posts
claim jela insurans
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2016 11:00 AM | Show all posts
ramaramu replied at 16-2-2016 10:56 AM
deena emir ni ke tunang/gf dia?

x tau la tunang ke tak tp ex-gf dia dulu sblm digosipkan dgn mia kayu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 11:01 AM | Show all posts
enchikfitz replied at 16-2-2016 02:41 AM
Mamat ni dah bertunang dgn ex diakan?

Ok x nak ot : mamat ni dah 2 kali eksiden. X ambik penga ...

dah bertunang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 11:04 AM | Show all posts
outcast replied at 16-2-2016 10:56 AM
nk bawak laju x kisah ... nk mati pun  iolls x kisah  
(x da lakonan lg heolls yg iolls terkesan p ...

iolss rasa ada satu je lakonan dia yang iolss ingat. watak psiko dalam drama Love You Mr. Arrogant. tu je lah, jadi lead pun takde yang iolss ingat dgn lakonan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
"teruk SIKIT bahagian depan"

Goshhh..mcm tu kira SIKIT???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 04:23 AM GMT+8 , Processed in 0.130775 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list