CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 33160|Reply: 182

Gambar Pre-Wedding Anzalna! 'Jealous' Okes!

[Copy link]
Post time 26-1-2016 04:23 PM | Show all posts |Read mode
Edited by CARI-IIN at 26-1-2016 05:03 PM

Gambar Pre-Wedding Anzalna Pukau Mata Netizen, Sebab 'Wow' Sangat

Oleh Izzah Abbasy

Darah manis pasangan pelakon jelita, Anzalna Nasir dan si kacak Mohamad Hanif Mohamad Zaki telah memuatnaik gambar praperkahwinan mereka yang dijalankan di Langkawi dua minggu lalu.

Bukan sekadar diterbangkan ke sana menggunakan jet peribadi, mereka yang ditemani keluarga masing-masing sepanjang berada di pulau terbabit turut mendapat tajaan beberapa jenama mewah selain busana pereka tempatan, Ashraff Zainal, bagi menjayakan sesi penggambaran itu. Turut ditatarias oleh Emmy Agung.

Anzalna dan Hanif bakal diijabkabulkan pada 21 Februari depan, manakala dua majlis resepsi pula masing-masing akan dilangsungkan pada 27 Februari dan 3 April.

Bagi majlis pertama, pasangan ini bersepakat memilih tema perkahwinan diraja British, manakala konsep tradisional pula akan menghiasi majlis kedua.

Mereka akan mengenakan rekaan Rizalman Ibrahim, Cosry dan Rizman Ruzaini pada majlis berkenaan.

Sangat 'perfecto' gambar 'pre-wedding' Anzalna dan Hanif. Semoga perjalanan majlis yang bakal berlangsung dipermudahkan Allah SWT. Tahniah Anzalna dan Hanif! - CARI Infonet















This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2016 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow! Cantik..gaun tuu
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 04:28 PM | Show all posts
xnampak pun

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 04:34 PM | Show all posts
huyoooo merahhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 04:35 PM | Show all posts


orang lawo..pakai apa pun lawo...
moga berkekalan till jannah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 04:37 PM | Show all posts
cantik anzalna...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 04:38 PM | Show all posts
gillaaa lentik. dress merah pulak tuuu. aummmm
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 04:42 PM | Show all posts
future asben muke komersial angatttt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2016 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantekkkkkkkn
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 04:45 PM | Show all posts
wowwwwwwwwwwwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 04:51 PM | Show all posts
better dr samdawan ngn tortilla..xde adegan over2..rapat2..dh la tortilla tue bertudung..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
tetiba ai teringat taylor swift....wildest dreams...especially gambar kat sahara/yg ada tent tu....
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 04:56 PM | Show all posts
cantik nya......
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 04:56 PM | Show all posts
lebih cantik gambar pre wedding anzalna dari orang yang dapat tajaan juta juta tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 04:58 PM | Show all posts
LENTIK DEKKK
x jejak tanah seminggu nih
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 04:59 PM | Show all posts
mmg santek nau nau

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2016 05:01 PM | Show all posts
kalo mcm ni ok lagi...xderla melekap sgtt...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 05:07 PM | Show all posts
tantek baju merah 2....
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik..I like
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama cantik sama padan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 10:50 AM GMT+8 , Processed in 0.248488 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list