CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 7308|Reply: 31

Leonardo & Rihanna Bercium! Muahxx!

[Copy link]
Post time 21-1-2016 11:54 AM | Show all posts |Read mode

Leonardo DiCaprio dan Rihanna menghidupkan kembali spekulasi kerana mereka terlihat bermesraan di club malam L'Arc di Paris selama akhir minggu. Beberapa web berita mengabarkan bahwa keduanya tertangkap berciuman di tempat tersebut.

Namun demikian, beberapa sumber mengatakan kepada TMZ bahawa kabar tentang mereka bermesraan tidak tepat. Mereka mengatakan bahwa sudut dalam foto membuat mereka terlihat seolah sedang bermesraan.




Rihanna (Bintang/EPA)

Namun, memang benar mereka mencium pipi satu sama lain. Leonardo dan Rihanna bermesra di club.


“Rihanna datang dengan Cara Delevingne. Dia mengucapkan selamat pada Leo dan mencium pipinya. Mereka tidak nongkrong bareng dan pisah tidak lama kemudian,” kata seorang sumber kepada Mirror.

Menurut TMZ, momen ‘kemesraan’ mereka tertangkap oleh fotografer. Namun, foto tersebut belum keluar kerana Leonardo menggunakan peraturan privasi Paris yang melindungi figura (artis) untuk menghalangnya.




Leonardo DiCaprio (Bintang/EPA)

Leonardo DiCaprio dan Rihanna sendiri dikhabarkan menjalin hubungan romantis tahun lalu. Namun, keduanya dikhabarkan hanya teman. Sampai saat ini sejak putus dari Kelly Rohrbach, Leo masih solo!


Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-1-2016 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar mana?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 12:10 PM | Show all posts
omputih biasalah...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Takder nya rihanna tasty kt leonardo, busuk jer makcik tengok
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Desperate sgtke leo. Br lepas putus kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantok dorgg lerrr
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 01:03 PM | Show all posts
“Rihanna datang dengan Cara Delevingne. Dia mengucapkan selamat pada Leo dan mencium pipinya. Mereka tidak nongkrong bareng dan pisah tidak lama kemudian,” kata seorang sumber kepada Mirror.

ape tu... corner baring ke...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 02:03 PM | Show all posts
waaah hot ni
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-1-2016 02:23 PM | Show all posts
rihanna...cari la football player ke, baseball player ke...athlete okayyy..coz rihanna is too hot for actors...hehhee
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 03:40 PM | Show all posts
whadda replied at 21-1-2016 01:03 PM
ape tu... corner baring ke...

hahaha............aku pun baca, apa benda nie...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 03:50 PM | Show all posts
adoi mana gambar... aku klik title berita ni sbb nk tgk gambar....come on lahhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 03:55 PM | Show all posts
aku rs, rihanna yg terlalu busuk tuk leonardo. tgk gmbr ats tu pn, cm busuk je rihanna. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 04:06 PM | Show all posts
mana ada Rihanna Nampak busuk. hot apa...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2016 07:16 PM | Show all posts
Tidakkk leonardo dicaprio kuu.. hikhikhik
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2016 08:59 AM | Show all posts
biase la tu..............
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2016 10:16 AM | Show all posts
kalau TErmain pun ok je. lantak pi la.
klu kena aids pun buleh jadi duta HIV
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-1-2016 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah..... me jeles dia dgn karim benzema hokay....
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2016 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
aseela replied at 21-1-2016 02:23 PM
rihanna...cari la football player ke, baseball player ke...athlete okayyy..coz rihanna is too hot fo ...

Pnh dah ngan karim benzema...

France footballer main ngan club mana ntah skrg xpasti....

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2016 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 22-1-2016 12:10 PM
Baguslah..... me jeles dia dgn karim benzema hokay....

Tasty adik karim ni kan...
Muka beliau macam shia lebeauf tapi versi lebih hensem gitu.
Kak teh pun tak suka depa kapel dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2016 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 25-1-2016 10:30 AM
Tasty adik karim ni kan...
Muka beliau macam shia lebeauf tapi versi lebih hensem gitu.
Kak teh  ...

Kan kak teh??
So okla dia ngan leonardo ni...hihihihi
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 12:46 PM GMT+8 , Processed in 3.603416 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list