CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 5473|Reply: 46

[Dunia] Trumph halau wanita bertudung

[Copy link]
Post time 11-1-2016 09:33 AM | Show all posts |Read mode
Rose dan salah seorang hadirin berdiri sebagai tanda protes selepas Trump menuduh pelarian Syria sebagai pengganas.

WASHINGTON - AMERIKA SYARIKAT. Seorang wanita Islam bertudung telah dihalau kerana didakwa mengganggu ucapan calon presiden daripada parti Republikan, Donald Trump di South Carolina, kelmarin.
Rose Hamid, 56, dihalau sambil diiringi dua anggota polis selepas dia berdiri semasa Trump dengan lantang menuduh pelarian Syria telah bergabung dengan kumpulan militan IS.
Trump terkenal dengan sikapnya yang anti migran sebelum ini pernah mencadangkan supaya orang Islam dilarang masuk ke Amerika Syarikat."Saya hanya diam dan berdiri sebagai tanda protes.

"Semasa saya diarah meninggalkan dewan, penyokong Trump bersorak gembira malah salah seorang daripada mereka bertindak keterlaluan dengan menuduh saya membawa bom," kata Rose.
Semasa menyertai kempen itu, Rose dilihat memakai baju T dengan tulisan 'Salam, saya datang dengan aman', lapor CNN.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-1-2016 09:36 AM | Show all posts
fobia sungguh si trump dgn umat islam..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2016 09:46 AM | Show all posts
jgn risau dia takkan menang..majoriti inginkan keamanan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2016 09:49 AM | Show all posts
gi ceramah najib klau cm tu pun kena halau juga
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2016 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak yah la provoke mamat tu...dah  dia mental  lagi mau provoke...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2016 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Silap2 x sempat masuk poll dah selamat Trump dtrumpetkan ke dalam tanah. Kalau dia dpt jd Oresiden lg hancur Amerika dek sikap pelampaunya macam anti  Islam dan rasis. Dia igt jd Presiden mcm jd CEO company dia ka boleh buat suka hati nk buang org
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-1-2016 10:05 AM | Show all posts
aku harap trump menang   
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2016 10:42 AM | Show all posts

Banhammer sekarang adalah untuk selamanya. Bukan 30 hari seperti yang dinyatakan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-1-2016 11:42 AM | Show all posts
puihhh bodo si trumpet ni...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2016 11:55 AM | Show all posts
Gigih sangat berkempen dengan cara sebegitu pasti akan menjerat dirinya sendiri.  
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2016 12:17 PM | Show all posts
konfem x menang la c trump ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2016 12:19 PM | Show all posts
cuba dia perkenalkan keamanan dengan semua manusia mesti dia menang
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2016 12:19 PM | Show all posts
trump mungkin hanya melihat
pesekitaran di amerika sahaja selama ini

sedangkan jawatan yang dikejarnya memerlukan
seseorang untuk berurusan di serata dunia dalam
pelbagai situasi

sifat jumud yang keterlaluannya hanya
menimbulkan ketegangan dan perpecahan

amat jelas kualiti sebegitu tidak diingini
pada bakal presiden mereka
oleh mana2 warga amerika yang waras
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2016 12:36 PM | Show all posts
DaisyD: cuba dia perkenalkan keamanan dengan semua manusia mesti dia menang


lepas dh dpt jadi president baru la show true colours...die..
ahhahaah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2016 12:39 PM | Show all posts
ingatkan triumph.. donald trump rupanya..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2016 12:43 PM | Show all posts
tak kemana si penakut ni. ISLAM akan wujud depan mata dia....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-1-2016 01:13 PM | Show all posts
die x sedar ke yg amerika tu sebenarnye milik org kulit hitam yg dinafikan hak...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2016 01:15 PM | Show all posts
rasanya dia takkan menang..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2016 01:25 PM | Show all posts
sweetmi09 replied at 11-1-2016 12:39 PM
ingatkan triumph.. donald trump rupanya..

sama lerr
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2016 01:25 PM | Show all posts
mmmmmmmm..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 08:06 AM GMT+8 , Processed in 0.060467 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list