CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: seramado

Kemelut Perkahwinan Farah Asyikin Gagal Diselesaikan

[Copy link]
Post time 16-12-2015 01:31 PM | Show all posts
lasagnaklcc replied at 16-12-2015 10:43 AM
Lelaki afrika selatan berketurunan melayu cape... menaik dgr. No wonder rupa pon ala2 kita je.

orang melayu kite memang ramai yang pi duk di cape town...ni kisah zaman2 pak kaduk dulu dimana ada somebody yang dibuang negeri maka ramai la pengikut2 yang turut berhijrah ke sana gak...serupa gak macam kisah melayu di liverpool...ramai ummah melayu jugak yang tinggal kat sana...nak tau detail kena belek2 balik buku sejarah...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-12-2015 01:59 PM | Show all posts
pasrah....
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 02:27 PM | Show all posts
kekdang nmpak dia kt pasar ttdi..pucat ajer tak make up lansung..tp pakai jubah n tudung labuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 02:33 PM | Show all posts
dh dua kali dia ni kawin cerai...rasanya farah bermasalah
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
VirginLady replied at 16-12-2015 12:40 PM
okay. peenah dgr maya darina gemok tu. tp ingat2 lupa. dia ni kscau semua artist ke?

so last2 e ...

1st husben dah kawen lain kan. Dgn Dr gak kan. Sebab mmg ikot gak prkmbangan dia dulu.


Lagu dia yg 1000 penipuanmu tu mmg best gile. Vokal dia pon mantap studio version punya.

harap dia join GV. Haha


Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensem husbnd dia yg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Die ni da join geng usrah fillah ngan heliza, salima, diana n irma kan...x silap ade  kolaborasi nyanyi lagu ketuhanan ngan si salima..klo x salah la...sbb aritu baca sekali lalu kt ig
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 06:40 PM | Show all posts
Ex hubby dia yg doktor dulu tu ada scandal dgn pompam lain kan....lagi 2 minggu nak kawen farah nak batalkan tp kedua2 pihak merayu pasal catering n kad dah hantar....tu yg dia teruskan juga..tapi perkahwinan yg kedua ni wallahualam....apa masalahnya tunggu melodi terjah ye..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-12-2015 08:08 PM | Show all posts
tahun nie jgk tp tak ingat bulan bila jumpa farah dgn husband n anak dyeorg kt nu sentral.. elok jer..
masa tue ingatkan dah elok la kan sbb mmg dah dgr umah tgga bermasalah..
tak sangka plak yg masalah tak selesai lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Levespa at 16-12-2015 08:40 PM
getarsukma replied at 16-12-2015 12:26 PM
I wonder macam mana orang bertemu jodoh secara online?? esp yang register online dating... borak2 je ...


My brother n sis in law berkenalan kat tenet jugak.. Sorang blajar di us sorang di oz.. Bertemu first time di malaysia sekarang dah 15 tahun kahwin bahagia sampai ke hari ni.. Memang secocok betul duorang tu..my SIL kata masa borak2 dlm chat room tu memang dia dpt rasa chemistry yg sgt jitu antara dia dgn my bro.. Banyak lagi sebenarnya kisah chenta online yg happy ending mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ieyla1979 replied at 16-12-2015 01:27 PM
tak sempat iolss nak paste u dah baca ke.... huhuhu... tq....

Mcm my bro n SIL.. Happy je diorang sampai ke hari ni after 15 years.. Semoga u n husband pun berkekalan bahagia hingga ke jannah ya
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 09:38 PM | Show all posts
sila masuk gv3 lah kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 11:15 PM | Show all posts
Somi nya ensem....hehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Farah ni lahir kat Hadyaai ke? Kalau aku tak silap la
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 01:38 AM | Show all posts
sayang nya kan??
dapat husband yang sedap pun gigih nak cerai...
boleh perbaiki keturunan sheols kot??

cc @sayangmulut @sayang_mulut
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 02:22 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 16-12-2015 12:10 PM
Her 1st marriage dia terpalit kisah maya darina gemuk yg kacao 1st hasben dia..hasben dia doktor gra ...

Maya Darina yg ada kontroversi dgn Pierre Andre tu ke... ohoiiiiii dah makcik kot ppuan (gemuk) tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-12-2015 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
L211 replied at 17-12-2015 02:22 AM
Maya Darina yg ada kontroversi dgn Pierre Andre tu ke... ohoiiiiii dah makcik kot ppuan (gemuk) tu ...

Masa team csi CARI bongkar kisah maya darina tu...meols sempat le dpt tgk gambo sebenar MD tu sblm tred kene humban
Mmg gomok dan sememeh
#matiilaaanak
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 02:35 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 17-12-2015 02:23 AM
Masa team csi CARI bongkar kisah maya darina tu...meols sempat le dpt tgk gambo sebenar MD tu sblm ...

klu gemok & sememeh tu harus mata lelaki2 yg dgn dia tu ditiup (guna sihir laa kira klu laki yg dia nak tu nampak dia cantik menggiurkan, ko rasa macam mana)... huhuhuhu semua kontroversi je kan, takde satu pon serius.. sekrg maybe ilmu Maya darina tu dah xde.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 08:17 AM | Show all posts
hmmmmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Farah mmg la dh 2x cerai tp tak elok letak punca perceraian kat dia. Dalam paper smlm kata suami farah ni tak ada pekerjaan  tetap & gagal bagi nafkah serta sediakan tempat tinggal utk farah & anak. Masalah ni dh bertahun berpanjagan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 05:36 AM GMT+8 , Processed in 0.096675 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list