CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: seramado

Kemelut Perkahwinan Farah Asyikin Gagal Diselesaikan

[Copy link]
Post time 17-12-2015 08:55 AM | Show all posts
Farah ni family dia berada gak kan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-12-2015 09:09 AM | Show all posts
Vokuro replied at 16-12-2015 05:38 PM
sayang nya kan??
dapat husband yang sedap pun gigih nak cerai...
boleh perbaiki keturunan sheols k ...

motif gigih tag iols.. laki die agak taste..gigih jugak iols cari gambar heshe tapi tak jumpe2..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
starcity replied at 17-12-2015 08:30 AM
Farah mmg la dh 2x cerai tp tak elok letak punca perceraian kat dia. Dalam paper smlm kata suami far ...

Klu ni mslhnye,agak susah nk betulkn sbb mereka dah ade anak kan..klu berdua je,mgkn bole restart blk.

sy rs sstgh foreigner mmg ssh nk dpt keje permanently sbb somthg to do dgn visa application negara ni. Ade pre requisite n totally diff dgn org yg ade permit keje (perhaps ade org immigration bole explain in detail pkara ni). Bbalik pd mslh mereka ni, pendapt sy this prob maybe bole selesai jika farah ikut suami blk capetown n reside d sana based on my assumption.

Sy doakn perkahwinan ini dpt d selamatkn sbb sy tgk dorg ni sepadan. Lg ade anak..

Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
starcity replied at 17-12-2015 08:30 AM
Farah mmg la dh 2x cerai tp tak elok letak punca perceraian kat dia. Dalam paper smlm kata suami far ...

Suami sheols ini bukan kan doktor gitu masa kat south africa? Kalau susah cari kerja sini then balik la menetap.kat south africa kan?
Masa nak kahwen dulu tak fikir kah masalah pekerjaan suami kalau menetap di ibu pertiwi?
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian umur dh lanjut org sebok tambah baby anak skolah tp dia masih struggle ngan rumah tangga dia.anak masih kecik plak tu.smg bertemu jodoh yg terbaiklah lepas ni.xperlu nk kawen ngan foreigner sgt..kenal dr twitter plak tu.hmm..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
starcity replied at 17-12-2015 08:30 AM
Farah mmg la dh 2x cerai tp tak elok letak punca perceraian kat dia. Dalam paper smlm kata suami far ...

Alah uols..kalau pompuan kat porum ni papehal semua salah perempuan.jantan semua maksum
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 09:50 AM | Show all posts
reenz013 replied at 16-12-2015 06:33 AM
dh dua kali dia ni kawin cerai...rasanya farah bermasalah

cuba baca ayat awak ni banyak kali....hehehheh
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Bizz partner hubby dia merangkap hakam bagi pihak suami pun ada bgtau yg skrg hubby farah buat bizz minyak wangi & pusat latihan apa ntah aku tak ingat. Masalah dorg ni dah berpanjangan. Rasanya dh tak ada jalan penyelesaian sebab masing2 dah lantik hakam pun masih tak ada penyelesaian
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-12-2015 12:12 PM | Show all posts
jgn la salahkan fara klu dia bercerai 2x.. kita tak ada kat tempat dia, so jgn pandai2 nak jatuh hukum @ nilai mcm2.

kita dia yg terbaik je la utk dia, suami & anak2..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2015 04:19 PM | Show all posts
Levespa replied at 16-12-2015 08:46 PM
Mcm my bro n SIL.. Happy je diorang sampai ke hari ni after 15 years.. Semoga u n husband pun berk ...

aminnnn...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2015 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga ada jalan penyelesaian terbaik sis...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2015 09:38 PM | Show all posts
4everMore replied at 17-12-2015 09:21 AM
Klu ni mslhnye,agak susah nk betulkn sbb mereka dah ade anak kan..klu berdua je,mgkn bole restart  ...

Samalah dgn aku
Lepas pindah
Aku susah nak cr kerja

Sbb clinic2 tu x dpt apply quota utk aku
Sbb aku kira foreigner
Hahahahhaa

Doakan aku dpt keje
Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2015 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 22-12-2015 09:38 PM
Samalah dgn aku
Lepas pindah
Aku susah nak cr kerja

Insya Allah
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2015 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian la jodoh x panjang..maybe lack effort to sv marriage from either of them.moga bertabah
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2015 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Vokuro replied at 17-12-2015 01:38 AM
sayang nya kan??
dapat husband yang sedap pun gigih nak cerai...
boleh perbaiki keturunan sheols k ...

Sayang kan....taste kak teh sgt badan mcm heshe ni....muka pun not bad...ala2 parin ahmad gitew. Dapat peluk mesti susah nak lepas
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2015 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hbis si Farah ni ada pekerjaan tetapke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 06:33 PM GMT+8 , Processed in 0.086394 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list