CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3066|Reply: 13

[Dunia] Maut dilanggar kereta api ketika selfie berlatarbelakang tren

[Copy link]
Post time 16-12-2015 08:46 AM | Show all posts |Read mode
ISLAMABAD: Seorang lelaki Pakistan terbunuh selepas dilanggar kereta api ketika cuba mengambil gambar 'selfie' berlatar belakangkan tren, di bandar Rawalpindi, hari ini. Mengikut pihak berkuasa, Jamshed Khan, 22, yang juga seorang pekerja jabatan kereta api merakamkan gambar itu menggunakan telefon miliknya dengan berdiri atas landasan di depan kereta api yang bergerak laju. "Jamshed Khan, seorang penduduk kawasan Dhok Ratta di bandar Rawalpindi maut selepas dilanggar kereta api ketika mengambil gambar selfie di depan tren," kata pegawai kanan jabatan penyelamat, Deeba Shahnaz.

"Dia terbunuh di tempat kejadian," tambahnya. Seorang anggota polis di balai polis tempatan mengesahkan kematian itu tetapi berkata bapa Khan tidak mahu mengaku anaknya mati ketika mengambil gambar selfie. "Bapa Jamshed Khan, Muhammad Pervez dalam kenyataan berkata, anaknya mati dalam kemalangan ketika melintasi landasan," kata polis itu sambil menambah Khan adalah seorang pembantu jabatan kereta api. - AFP
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-12-2015 09:11 AM | Show all posts
ade yg nampak dia selfie tak?
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 09:12 AM | Show all posts
byk lg tmpt lain...blkg tren gk ko nak
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 09:15 AM | Show all posts
selfie lah dgn tren yg tak bergerak...bukan ada beza pun...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 03:45 PM | Show all posts
macam2
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 06:04 PM | Show all posts
Byk masa lapang...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-12-2015 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Simunggu replied at 16-12-2015 09:15 AM
selfie lah dgn tren yg tak bergerak...bukan ada beza pun...

camera hp dia boleh ejas bukaan lens tu...ambik gmbar motion
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2015 06:11 PM | Show all posts
cashlah.......
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-12-2015 09:14 AM | Show all posts
mikasa replied at 16-12-2015 06:09 PM
camera hp dia boleh ejas bukaan lens tu...ambik gmbar motion

wow...juru gambar gopenya..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 09:24 AM | Show all posts
lah gile betul dgn selpi sumorang ni. kemaruk
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 03:08 PM | Show all posts
super impose dah boleh. nak jugak
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 08:44 PM | Show all posts
dia memanbg nak bunuh diri kut
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 09:21 PM | Show all posts
ya allah...hakikatnya begitu...bless him.
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 10:23 PM | Show all posts
Menempah maut le tu, kok ye pun nak selfie tak boleh ke ambik dari area platform je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 07:04 PM GMT+8 , Processed in 0.692208 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list