CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: aku.semut.merah

Fasha Sanda & Jejai dah bercerai???

  [Copy link]
Post time 15-12-2015 04:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Vokuro replied at 15-12-2015 01:13 AM
kalau akak dalam kasut sheols pun akak akan stop nak ambil hati orang kalau dah bertahun coba pun  ...

Khen sis
Drpd berkuntum kat rumah mertua tp mertua buat x reti je, baik le bawak haluan sendiri..lagi aman damai dan bahagia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2015 05:54 AM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 14-12-2015 05:24 PM
Whats done is done and si Polan cant do anything about it. Si Polan was mentally not stable. Ada Pos ...


Oo  pandai jer tuduh fasha jgn blame org.
kau blame dia boleh pulak ..

Bukan kau ker salah sorg dr batu api kat IG ps raja  noora yg menyebabkan rumahtangga fasha runtuh ?

Beria amik no phone PS
beria beli baju pprt PS

So skrg dah tercapai tujuan kau
sorak sorai la yer


Ehh btw ..

Anak2 PS yg lain2 pon cerai berai jugak
Karma siapakah .
Dilihat ps juga menyayangi and  menerima menantunya
Yg ni nak blame sapa pulak ?
Menantu jugak ker ?

Or mak mertua sendiri yg hantunya ?
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by noor2 at 15-12-2015 07:28 AM

Abis semua kena kutuk ...

Tunggu korang jadi macam puan Sri....ada perempuan cuba pecah belah ksn hubungan anak dengan menantu pilihan dan berkahwin dengan anak.
Tunggu satu hari nanti tuhan uji jadi macam nora .....ada perempuan dan suami berskandal sampai korang cerai berai....
Tunggu korang diuji pulakmacam fasha......ada laki org minat korang dan terjatuh cinta mati sampai kawin beranak pinak tapi mertua x terima.
Dan tunggu korang diuji jadi macam mak fasha.....diri sendiri dan anak x diterima oleh besan sekeluarga......
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa pun jejai paling x bertanggungjawab ...kesian anak2
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Jejai ni mmg hampeh!
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 07:08 AM | Show all posts
DARSITA replied at 14-12-2015 05:24 PM
Whats done is done and si Polan cant do anything about it. Si Polan was mentally not stable. Ada Pos ...

awak ni besfren cho ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 07:21 AM | Show all posts
noor2 replied at 15-12-2015 06:13 AM
Abis semua kena kutuk ...

Tunggu korang jadi macam puan Sri....ada perempuan cuba pecah belah ksn ...

I like 100x komen uols ni. Org lain sibuk berspekulasi entah ape2 jer. Benda yang belum psati dah dihebohkan
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 07:22 AM | Show all posts

tgk muka pon leh tau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2015 07:26 AM | Show all posts

sinacik darsita perasan diri dia orang kuat PS. semua cerita seluar dlm keluarga ps dia tau. tapi konon tinggal obersi. di amerika. laki kokesen ala ala holywood actor. dia lah indian chief karatz nora nenoneno
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dewimalam78 at 15-12-2015 07:36 AM
adelea replied at 15-12-2015 05:54 AM
Oo  pandai jer tuduh fasha jgn blame org.
kau blame dia boleh pulak ..



Seriusly acik darsita tu sanggup beli baju PS semata2 nk dpt fon no dan nak bergeng dgn PS????
Apa tujuan dia ye?

Apa pun, berpada2 la dlm bertindak. If ikhlas nk berkawan dgn PS its ok la. If ada niat tak baik, better lupakan. Selalunya allah still bagi cash kt hujung2 nyawa sup balasan di akhirat tu ringan sedikit. #colimodesetajahplaks
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 07:38 AM | Show all posts
kata chief indian nowa org dlm PS : business jejai semua tak menjadi. kerana durhaka dgn PS. kenape durhaka? kerana baik dgn keluarga estate fasha. jadi kalau mau duit 7 keturunan makan tak habis PS kena lah dengar cakap PS & adik kembar dia yg BFF dgn nowa nenoneno.
kanan isteri yg di cinta. kiri ibu yg kaya 7 keturunan tak habis makan. mana mau pilih?

ps sudah horey horey dgn geng2 mak datin dia. bg mat rasa sapa dekat dgn jejai jadi suay lah
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila "si dia" tu dtg start komen kat sini, hangat lah sat lg thread ni. Silap2 tak lama lg kena closed thread nih..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Komen masing2 macam tinggal serumah dgn artist & family

Semoga si batu api & pengadu domba menerima pembalasan yg sewajarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 07:53 AM | Show all posts
Edited by niieza at 15-12-2015 07:57 AM

x kisah la cite ni betul ke tidak
xnak caya..sbb dr mulut org lain..
tetap nak dgr penjelasan dr fasha...

korang x perlu nk jd hakim sgt la..x perlu nak jatuh hukum  dan  salahkan sesiapa..
bagi aku kalu mrk bercerai adalah sbb jodohnya setakat itu je...itu sume ketentuan allah....stiap yg berlaku pasti ada hikmah...dan tidak mustahil mungkin perpisahan ni sementara dan mungkin akan kembali berpaut semula or rujuk semula selepas bercerai ..spt diana dengan zamarul...


p/s: aku bkn die hard fan fasha...sbb sedih byk benor dh kes cerai kat malaysia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Motip thread ni tak humban kat sub bod lg?
@annehude
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 08:34 AM | Show all posts
Edited by DARSITA at 14-12-2015 04:39 PM

Sila makan kopok acik Dar bulanja ~ Keropok apakahadakahsudahkan Si Polan bercerai?









This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2015 08:37 AM | Show all posts
betul ker.. kesiannya..
x kisah dulu siapa caras siapa..
tp bila masing2 da ada kehidupan sendiri perlu ke org lain mendoakan keburukan pd mreka yg terlibat
jgn nanti benda tu jd kat diri sendiri sudah...
doa kan yg baik2..
semoga smuanya baik2..

soal hati, suka pd seseorg dn juga syg pd seseorg ni susah nak dijelaskan
sbb hati sendiri pun kdg2 tk terkawal..
jodoh juga adalah ketentuan dr Allah..
dn setakat mna jodoh dgn seseorg jugak adalah ketentuan dr Allah
semua yg berlaku dgn izin nya
tk perlu nak kata karma atau apa
cuba tengok balik org yg x rampas hak siapa2 pun kdg2 rumahtangga xde la aman mana pun
boleh jugak jd penceraian..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 08:38 AM | Show all posts
betul dah kalo PS nak citer kat kawan2 baik dia..
kalo betol citer seperti yang diperkatakan tu lah.. kalo tak betul, jatuh pitenah la plak..

mana2 bercerai, patut kene maklum lah nanti idak le org mengutuk mengate plak bile yang dah bercerai tu tetibe kuar dgn pasangan baru ke ape..
tapi kalau citer ni tak betul.. ha.. sendiirk mau hengat lah
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 08:38 AM | Show all posts
klu betul cite ni....sian kt fs n anak2...bertabahla
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
jess1205 replied at 14-12-2015 11:42 PM
That one thing I cannot hadam dengan penjilat pasah.. Dr ape yg sy selalu tengok memang fans dia y ...

Bagi karatz, pasah tu suci murni bak embun pagi gitew.. Seumur hdup mcm x penah buat salah.. Call laki org kul 3 pagi pun dihalalkn karatz demi chenta hangguk pasah.. Bila ada mslh merempan serata ig salahkn org lain.. Adik ipar yg trobek, ko yg sentap da kenapa? Mohon pasah dgn mamasendat tu deactivate je ig..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 06:53 PM GMT+8 , Processed in 0.283040 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list