CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: aku.semut.merah

Fasha Sanda & Jejai dah bercerai???

  [Copy link]
Post time 14-12-2015 06:31 PM | Show all posts
aku.semut.merah replied at 14-12-2015 06:21 PM
Dorang mmg dah x dok serumah almost berminggu dah selepas tournament jejai ri tu.

Uiksss......betul ke?
Tak sangka
Karats punya puji melambung chenta hagung, FS sangat disayangi suami, mertua tak sayang pun tak kisah bla bla bla
Begini akhirnya???
So iols nak list down, ayat2 klise yg bakal digunakan oleh porumer2
1) karma
2) what goes around comes around
3) kahwin tanpa restu tak akan bahagia
4) Balasan pada si pencaras
5) Ramai yg menyampah sbb tu cerai

......................... and the list goes on.......sila sambung sendiri

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 06:31 PM | Show all posts
jangan di kaitkan dgn nora denis sudah ye
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:31 PM | Show all posts
BTW, mesti karats dan haters bakal berkuntum di sini
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:32 PM | Show all posts
harap tak betul...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang rinakaterina tu pun punya menyibuk mengalahkan yahudi

Kalau betul cerita ni and ps sebarkan among her friends, yang ko sibuk nak canang dekat ig bagi satu dunia tahu dah kenapa?

Entah2 kau yang happy dpt scope berita tapi fefeeling kesian fdekat fs and jejai? Kalau tak betul smaan ja perempuan ni. Mulut mcm longkang
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw, for the time beinng biarlah gossip ni dekat sini. Sakit jiwa mzz kalau masuk bod fans tu.

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 14-12-2015 06:31 PM
Uiksss......betul ke?
Tak sangka
Karats punya puji melambung chenta hagung, FS sangat dis ...

Kerlast analisa uols....

Apa nk eran ngan jantan mcm ni, bini dulu pun leh cerai time tgh ngadung....

Tak eran cerai lg kalu kawen lain....

Kikiki...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kata cinta hagung dik non.....
Takkan badai mendatang terus menyerah
Juz wait and see
Diantara seorang ibu yg melahirkan dan isteri yg pernah menjadi dambaan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan main lagi akak ni mengomen kt ig gitu. Confident betul dia n marah betul dia. setakat dengar daripada kawan punya kawan punya kawan, then nak sebarkan di serata ig? Wow.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Die dgr hearsays je pun...bukan direct dr mak jejai.... Merentan sana sini...dasar karats picisan....
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Apalaaa biadap bebudak sekarang ni dok main tag orang tua macam tu. Kalau tak betul dah lah jatuh penabur fitnah jadinya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:45 PM | Show all posts
klo benda tak betul jatuh fitnah maka akak tu mmg layak kene sula la kan..
dr org tak tau benda trs jd benda..
silap2 org tu blm cerai pun di sebbkan akak yg komen mcm hauk tu trs cerai..
merangkak la akak tu cari fs, ps n jejai nt..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum karat masuk..kalo betul..takziah pd fasha..move on aje ler
Wana baca jah perang bakal berlaku
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Habis madu sepah dibuang ya jejai...dulu buang nora....larang mcm mana pun tetap nak fasha....sekarang buang fasha....larang mcm mana pun tetap nak buang....

Kesian perempuan ....dan perempuan juga yang suka kutuk dan malukan perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:50 PM | Show all posts
akak cuma perati je selama ni.
tapi karats & haters takde kerja dalam hidup korang ke?
sibuk hal rumahtangga derang, hal adik beradik, ipar duai, makbapak
tak paham sungguh aku manusia ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:52 PM | Show all posts
biar betul pompuan ni..... apa bukti diorg ni dah bercerai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 06:53 PM | Show all posts
salah jejai, tamakkan pompuan lawa, pakai dan buang
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:53 PM | Show all posts
Sudah.....lepas kawin dah takder helikopter dtg memujuk or bunga berkuntum2????
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah seronok lah haters yg selama ni dok cucuk.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:58 PM | Show all posts
bersorak sore la yea set2 yg hari2 doakan org cerai berai....
asal hidup org berantakan tu dah kira kejayaan dlm hidup yer tak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 07:51 PM GMT+8 , Processed in 0.281969 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list