CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 154305|Reply: 2364

Fasha Sanda & Jejai dah bercerai???

  [Copy link]
Post time 14-12-2015 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by aku.semut.merah at 16-12-2015 10:56 AM

Katanya PS Raja Noora sendiri dok canang ke kengkawan

#PS Noora = Mak Jejai

Buat FS, bertabahlah dan move on girl. U can do it. Kipidap.

SILA TENGOK BETUL2 TANDA ???????? PADA TAJUK DI ATAS. KHAS BUAT SETAJ SETAJAH JADIAN POREM.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 05:53 PM | Show all posts
Plak dah….
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 05:53 PM | Show all posts
Biar betikk
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 05:54 PM | Show all posts
betul ke tu? ishh.. pasal kawen cerai ni no komen la psl tu..
yg dok sebok pi canang tu dia tu sapa? melebih dr family eh..
kang x btul kang naya jer
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 05:55 PM | Show all posts
Ahh...panas!!! Boleh masuk dlm thread hot meols






Tapi sahihkah?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 05:55 PM | Show all posts
semak betul batu2 api. dorang pulak lebih2. jangan masuk campur hal family org lah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
wowowowo siap tag lagik
ni mmg berani kerana benar
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 05:59 PM | Show all posts
sekadar berita dari kawan atas kawan tak payah cerita la..pitnah je tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
xkn la jejai nk lepaskan chenta agong die..btw aku xbley nk baca ss ko tu tulisan blur
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo btol ni mau meletop thread ni krg. Get ready popcorn siap2.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:12 PM | Show all posts
kesian fasha
harap fasha dan anak2 bertabah


batu2 api dan yang menginginkan fasha-jejai berpisah boleh bersorak sorailah
agaknya fasha memang dibenci kot... pasal tu kot heboh terlebih sudu dari kuah mencanang2 sana sini (based on SS TT)

well... back off adalah yg terbaik dari tersiksa jiwa batin dgn perangai PPRT

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:13 PM | Show all posts
Kalaulah betul, aduh kasihannya....

Lepas ni boleh la kot buat rumah banglo sebijik kat anak-anak Jejai mcm mana PS bagi dekat Rayqal kannnnn..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah thread ni kekal kat bod gossip ni jer....
Tak kuasa lah mak teh nak gi sana...banyak sgt thread....pening

Kalau karatz nak bercakaran pun biaq pi lah depa...lagi bagus what...
Kak teh baca sambil makan cekodok jah
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:18 PM | Show all posts
Ntah ye ntah tidak.
Si tukang komen tu yo yo o konfiden canang hal cerai ni
Dia sapa ntah dgn family PS tu
Mulut boleh tahan longkang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2015 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dorang mmg dah x dok serumah almost berminggu dah selepas tournament jejai ri tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya. Iols tunggu benar atau tidak kisah ni sambil makan popcorn. Jemputlah.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Blom sahih keluar dr mulut kedua pihak, so berhati2 la berckp psl cerai berai org.
Mohon karats dan haters kawal perasaan.

Apa pun dosa tau klu tugas kita memporak porandakan rumahtgga org smpi bercerai. If betul cerai, biarla ats kehndak kedua belah pihak. Bkn drp kehendak pihak ketiga keempat kelima keseribu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:24 PM | Show all posts
noooooo

kenapa sebelum kawen begitu bermati-matian pertahankan centa..selepas kawen lain pula cerita?

eh macam rhyme pulak
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:26 PM | Show all posts
Puncanya yg dok ungkit mengungkit kt ig tu la kot....lega perasaan agaknya dpt buat org bercerai berai.....dasar jakun
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo btol gosip ni harap thread ni kekal dkt bod gosip. Senang skit nk bce gosip diorang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 01:23 PM GMT+8 , Processed in 0.304869 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list