CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 5400|Reply: 5

penstrukturan semual folder

[Copy link]
Post time 27-2-2004 11:09 PM | Show all posts |Read mode
ada tak software boleh copy folder (yg ada banyak sub folder) dia boleh create beberapa subfolder dari satu folder asal yg sama structurenya tapi setiap folder baru tu boleh set saiz dia.

tq tq tq.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-2-2004 11:56 PM | Show all posts
hah ?

u nak buat ape ni ?

tak paham ape yang u nak ...

folder asal sama structure .. tapi subfolder set size ? for what type of application ?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-2-2004 02:27 AM | Show all posts
aku nak copy file masuk cd la. collection gamba blue aku. dah 2G

Originally posted by Sarah_Radzi at 2004-2-27 11:56 PM:
hah ?

u nak buat ape ni ?

tak paham ape yang u nak ...

folder asal sama structure .. tapi subfolder set size ? for what type of application ?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-2-2004 04:24 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2004 01:10 PM | Show all posts
Originally posted by bobok at 28-2-2004 02:27:
aku nak copy file masuk cd la. collection gamba blue aku. dah 2G


hihihi passing2lah.. :re:
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-3-2004 06:05 PM | Show all posts
tak mintak tak dapat lah

Originally posted by kueng3x at 1-3-2004 01:10 PM:
hihihi passing2lah.. :re:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 02:12 AM GMT+8 , Processed in 0.085465 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list