CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3497|Reply: 29

[Tempatan] kami sokong Pembangkang kalau tak ubah dasar - Orang Asli

[Copy link]
Post time 25-8-2015 10:46 AM | Show all posts |Read mode



    Jaringan Orang Asli SeMalaysia turut mula membuat bising terhadap kepimpinan Datuk Seri Najib, mereka mendesak Najib untuk ubah dasar kalau tidak mereka akan sokong pembangkang, desakan ini disuarakan oleh Naib Presiden (JOAS) itu, apa yang mereka tidak setuju adalah pasal dana RM2.6 billion itu dimasukkan ke dalam akaun bank peribadi Najib, kenapa bukan dimasukkan ke dalam akaun parti... hahaha. Jangan anggap masyarakat orang asli tu ikut saja atau tak peka dengan perkembangan politik semasa negara.... Wahai, pemimpin negara cepat sedar, rakyat sekarang sudah bijak, termasuk orang asli... ada paham.




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2015 10:48 AM | Show all posts
Dah lamer weols tahu pun. Kau hengat takde orang asli belajar kat US dengan Europe ker?
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 10:51 AM | Show all posts
hamek ko...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 10:52 AM | Show all posts
harap beliau tak berubah fikiran setelah diberi chain saw seketul dua..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 10:59 AM | Show all posts
harkktuih replied at 25-8-2015 10:52 AM
harap beliau tak berubah fikiran setelah diberi chain saw seketul dua..

itu orang asli dedulo...ngko ni duduk kt estet ke..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 11:04 AM | Show all posts
Nk kene tmbh brim jd rm2k nih
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-8-2015 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
org asli skrg dpt smartpon sorang satu dkt pilihanraya
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 11:14 AM | Show all posts
ermmmmm...sure selalu update fb nie.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2015 11:21 AM | Show all posts
kentel replied at 25-8-2015 10:59 AM
itu orang asli dedulo...ngko ni duduk kt estet ke..

manusia xde istilah dulu ke skang..sama jer..
ada habuan senang je uturn..
melainkan mmg jati diri tu tinggi..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 11:49 AM | Show all posts
harkktuih replied at 25-8-2015 11:21 AM
manusia xde istilah dulu ke skang..sama jer..
ada habuan senang je uturn..
melainkan mmg jati di ...

cukuplah dulu orang asli berdagang dgn bayaran sekotak rokok...skrg smua dah bijak dan ganti dgn duit...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 11:51 AM | Show all posts
I keje corporate yea. Takde nyer kejer panjat pokok petai macam Melayu2 celup tiew. Namun berkemban kain batik tathaaap angghooonnn
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 11:51 AM | Show all posts
sokong pembangkang terus orang asli
akan dibawa masuk bandar supaya
sama2 perasan urban macam bedah dan
geng2 dia

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 11:58 AM | Show all posts
orang asli siap gulingkan najib , sokooong
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 12:00 PM | Show all posts
Tak masuk bandar dah pun, duk tepi longkang macam Dijek Cinajinjang bajet Melayu tiew. Weols dah lepas seantero dunia dah ponhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 12:08 PM | Show all posts
Reformasi
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Bedah.Cun posted on 25-8-2015 02:48 AM
Dah lamer weols tahu pun. Kau hengat takde orang asli belajar kat US dengan Europe ker?

agak2 ada berapa peratus tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2015 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
malawi7 posted on 25-8-2015 03:58 AM
orang asli siap gulingkan najib , sokooong

haa kau... bila masa plak jadi 7 ni hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 12:13 PM | Show all posts
dasar BN mmg bangsat pun sblm neh deknon.bukan psl najib songlap je....najib tu hanyalah legacy dari sudah2.cuma najib neh luarbiasa hamlau nya
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 12:16 PM | Show all posts
alesandra replied at 25-8-2015 12:13 PM
dasar BN mmg bangsat pun sblm neh deknon.bukan psl najib songlap je....najib tu hanyalah legacy dari ...

orang asli perasan urban macam
bedah boleh la cina DAP hasut


Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2015 12:21 PM | Show all posts
dizek replied at 25-8-2015 12:16 PM
orang asli perasan urban macam
bedah boleh la cina DAP hasut

bedah tu rasenya mcm penah baca yg dia penah study kat US?org belajar tinggi neh...tak senang nak makan hasutan org
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 06:14 AM GMT+8 , Processed in 0.071656 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list