CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: dj_design89

rambut panjang

[Copy link]
 Author| Post time 22-8-2015 03:16 PM | Show all posts
ako_chan replied at 22-8-2015 02:35 PM
Oh... study lagi. Ipts.. emm patutlah mcm xkisah. Ako time uni dulu lelaki rambut panjang n kebetu ...


yes, kuku saya pun saya rimas nk simpan pnjang2. kuku kalau panjang memang nmpklah pengotor. tapi tak semestinya rambut. kalau tak kenapa perempuan smpan rmbut panjang jgk kan? hehe

ada je cara mcm mana nk bg kemas dengan berambut panjang ni. saya sanggul je rambut saya mcm dlm gambar kt atas most of the time kalau kt public and memang boleh je nmpk kemas.  janganlah kita ni selesa sangat dengan definisi rambut pendek = kemas dan bersih, dan rambut panjang = selekeh dan pengotor. trust me, saya lelaki and i've seen worse kt hostel lelaki pada lelaki yg rambut pendek yg kononnya nmpk kemas dan bersih ni

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 09:05 PM | Show all posts
weyh...kau pakai syampu apa eh? lawa la rambut kau. rambut aku ni makin hari makin nipis. gugur sebab stress.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2015 09:14 PM | Show all posts
arrowki replied at 23-8-2015 09:05 PM
weyh...kau pakai syampu apa eh? lawa la rambut kau. rambut aku ni makin hari makin nipis. gugur seba ...


hehe thank you saya pakai syampu salon, nama dia H.E.A.D.S professional. saya pun slalu jgk cuci rambut kt salon and dari baunya pun mmg saya tahu kebanyakan salon guna syampu ni. huhu. hmm, saya pun stress jgk tu yg banyak jgk gugur jgk sbnarnya rmbut ni hmm.

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 09:18 PM | Show all posts
dj_design89 replied at 23-8-2015 09:14 PM
hehe thank you  saya pakai syampu salon, nama dia H.E.A.D.S professional. saya pun slalu jgk c ...

Untung laaa lepas gugur pun still lebat lagi. hihi.. berapa syampu tu? mahal tak? Kulit kepala saya sensitif jugak. dari kecik pakai syampu baby je, smpai sekarang. kalau tukar, jadi kelemumur. tapi rambut awak flowy gituuu Hahaha. TT ni polite laaa aku reply aku kau terus jadi saya awak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2015 09:38 PM | Show all posts
arrowki replied at 23-8-2015 09:18 PM
Untung laaa lepas gugur pun still lebat lagi. hihi.. berapa syampu tu? mahal tak? Kulit kepala say ...


alaa, tak ingat pulak brape sbb dh lama beli pastu tak beli-beli lagi yg baru sbb tak habis lagi (asyik cuci kt salon je hahaha). tapi rasanya beli syampu dgn conditioner skali adalaa dlm rm100 skali serum. tu kira murah tau tu sebab serum kan mahal kan hahaha. hmm, tapi rambut saya pun selalu je kelemumur jgk especially kalau dh lama sangat tak cuci. biasalah tu sebab kulit kepala berminyak kan. bila makin berminyak tu yang akan jadik kelemumur tu hmm.

hehe terima kasih kata saya polite. saya kalau orang komen okay, saya pun reply okay jelah heheh .

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 09:49 PM | Show all posts
dj_design89 replied at 23-8-2015 09:38 PM
alaa, tak ingat pulak brape sbb dh lama beli pastu tak beli-beli lagi yg baru sbb tak habis lagi ...

mahaaallllll erkk... belanja makan saya sebulan. haha. tak pe lah, tunggu la dah kerja
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2015 09:55 PM | Show all posts
arrowki replied at 23-8-2015 09:49 PM
mahaaallllll erkk... belanja makan saya sebulan. haha. tak pe lah, tunggu la dah kerja {: ...


ohh, arrowki study lagi ke? saya pun study lagi tapi saya bajet jgklaa skit2 untuk mnda2 camni hehe tapi rm100 tu skali serum. kalau tak skali dengan serum dptlah rm60-70 kot. takpelah tu, syampu elok kan hehe

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow rambut panjang... Tea yg pompuan ni pun rambut pendek paras bahu je, asal boleh tocang.. Rambut pendek sbb mandi everyday lepas gym session... Nanti busuk plak kalo rambut panjang.. Tp ade je yang successfully membela rambut panjang & go gymming..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2015 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 23-8-2015 11:36 PM
Wow rambut panjang... Tea yg pompuan ni pun rambut pendek paras bahu je, asal boleh tocang.. Rambut  ...


Hehe. Hmm, tulah. Tea xnak tanya diorang cemane diorang jaga rmbut diorang hari2 walaupun berpeluh memanjang? Kot2lah boleh smpan rmbut lg panjang dari rmbut dj heheh Lagipun lelaki suka perempuan rmbut panjang ni heheh
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2015 01:04 AM | Show all posts
cantik rambut TT.. lebat lak tu.. kalo rajin jaga.. and if awek TT tak kisah, ok jah..


kite pernah pelihara () rambut lebih dari pinggang.. tapi hujung tahun 2013 kite potong pendek sangat.. sebab cuaca panas.. now, panjang sket dari rambut TT..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-8-2015 03:53 AM | Show all posts
sweetmi09 replied at 26-8-2015 01:04 AM
cantik rambut TT.. lebat lak tu.. kalo rajin jaga.. and if awek TT tak kisah, ok jah..


hehe terima kasih tapi takde awek lagi yg nk appreciate rmbut kita ni hmm hahaha.

masa tu sweetmi potong smpai mane? sayangnya potong hmm. harap-harap sweetmi boleh smpan lagi pnjg balik lpas ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2015 08:38 AM | Show all posts
intriQue replied at 16-8-2015 07:46 PM
Tak suka. But don't   mind me. If your girl suka, then just carry on

kenapa kena tunggu awek/girl suka ke x suka? katakan dia x suka,mesti kena potong ke nanti?
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2015 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
nikaido replied at 26-8-2015 08:38 AM
kenapa kena tunggu awek/girl suka ke x suka? katakan dia x suka,mesti kena potong ke nanti?

Tak semestinya. Ikut diri sendiri nak potong ke nak simpan
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2015 04:12 PM | Show all posts
bebynoty777 replied at 16-8-2015 03:37 PM
beby x suka jejanz rambut panjang. selekeh

aku pun
lepas tu gerbang2 lagi
diaorang ingat diaorang cantik kut berambut panjang
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2015 04:15 PM | Show all posts
intriQue replied at 26-8-2015 10:34 AM
Tak semestinya. Ikut diri sendiri nak potong ke nak simpan

kalau agak2 dah menternak kutu, potong je



Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2015 04:20 PM | Show all posts
dj_design89 replied at 26-8-2015 03:53 AM
hehe terima kasih  tapi takde awek lagi yg nk appreciate rmbut kita ni hmm  ...

tgk muka gak.
ada yg sesuai, ada yg tidak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-9-2015 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
...another hair photo.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2015 03:28 PM | Show all posts
suka gak lelaki berambut panjang tapi yg kemas la...
bukan yg serabai cam 4tahun xbersikat...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-9-2015 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ana_una replied at 2-9-2015 03:28 PM
suka gak lelaki berambut panjang tapi yg kemas la...
bukan yg serabai cam 4tahun xbersikat...

Hmm, agak2 rmbut saya ni kemas ke atau 4 tahun x brsikat? Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2015 12:50 AM | Show all posts
dj_design89 replied at 2-9-2015 04:37 PM
Hmm, agak2 rmbut saya ni kemas ke atau 4 tahun x brsikat? Hehe

dalam gamba tu kemas la.. tp dari belakang ingatkan pompuan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 09:13 AM GMT+8 , Processed in 0.191259 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list