CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 58005|Reply: 307

[Politik] Tauke Jamu Dedah Suami Penagih , Gila Seks & Kaki Pukul!

   Close [Copy link]
Post time 10-8-2015 01:47 PM | Show all posts |Read mode
Edited by GhostWalking at 10-8-2015 05:49 AM

Tauke Jamu Dedah Suami Penagih , Gila Seks & Kaki Pukul!                                Aug 10, 2015                22




MUNGKIN tak ramai yang mengenali nama Hanni Borhan, namun wanita itu merupakan salah seorang ahli perniagaan yang kini mula menempa kejayaan dek penangan menjadi tauke jamu!

Beberapa bulan lalu, beliau menjadi sebutan ramai kerana perkongsian tips di laman sosial tentang kejayaannya meraih pendapatan lumayan hasil berniaga.
Tak lokek ilmu, Hanni menceritakan cara-cara menguruskan wang serta persediaan berhadapan dengan hutang.

Kini, nama Hanni sekali lagi menjadi topik perbualan hangat dalam kalangan netizen dengan kisah terbarunya.

Walau bagaimanapun, cerita kali ini bukanlah kisah kejayaan dalam bidang bisnes tetapi ceritera hiba yang melanda rumah tangganya bersama suami.
Jom kita baca luahan hati wanita ini yang dimuat naik di laman sosial Facebooknya.

Petikan dari status Hanni Borhan di Facebook peribadinya.

“sebenarnya saya tak sangka hidup saya mcm ni.

mungkin satu hari nanti saya akan ceritakan sebagai pengajaran mahupon sempadan kepada uolss.

menempuhi kehidupan dengan seorang lelaki yang sentiasa di bawah pengaruh dadah syahbu, eramin 5, ubat batok bukan mudah.

dia mampu jadi seorang yang sangat romantik. yang sangat sedih. yang sangat ganas. yang sangat berbudi bahasa. yang sangat kemas, yang sangat kotor, yang sangat bijak, yang sangat bodoh dalam satu2 masa.

saya bukan pakar masalah sosial. saya bukan pakar dadah.

perjalanan hidup mata hati dibukakan sejak 2014 buat pertama kalinya saya melihat jenis – jenis dadah depan mata.

tanpa pengalaman saya tak tahu menilai perkelakuan orang yang dibawah pengaruh dadah. sehingga saya terlalu ber emosi dan hampir nak gila kerana melayan kerenah orang yang dibawah pengaruh dadah.

as what we know. saya insan yang penuh concern dan sentiasa menjadi pendengar yang setia dan cuba membantu.
saya seorang yang pemaaf dan bukan utk bermusuh panjang berjela.

pandangan mata, good looking bukan satu jaminan kebahagiaan.

pendengaran telinga, good spoken bukan satu jaminan untuk kebahagiaan hati yang hakiki.

kekerapan sex sehari 3 ke 4 kali itu bukan tanda keghairahan cinta dalam hati.

for those,

yang tahu. kalau boleh jauhkan.

jauhkanlah hidup ini dari mereka yang terlibat dengan dadah.

sometimes kita tak kenal spesis ni mcm mana.

jika percakapannya terlalu manis, lemah lembut, meraih simpati itulah mereka.

they can create 1000 story to make u believe n trust to them.

golongan ini, adalah golongan yang paling mudah wanita – wanita jatuh cinta. kemanisan bercinta seperti di alam mimpi2 dan fantasi. golongan ini mampu membelai cinta2 hebat, sex2 luar biasa..

sehingga memberi kesan impact maksima tkut kehilangannya.

siapa pon yang suami saya berhubung.

jika dia sebut
” entahlah abg pon tak tahu kenapa Hanni Borhan dah xnak dgn abg “

then u get sex with him.

saya xkan bertanggungjawab apa pon yg terjadi di kemudian hari.

dari suami saya, saya hanyalah mesin ATM pada dia.

mercedes, bmw to get more woman.

for those wanita yg subcribes saya yg penuh bangga diri ada hubungan dgn suami sy.

percayalah.

u xkan dapat apa2 dari saya.

no more inbox yg kononnya suami saya di aniaya oleh saya.

saya bersuami. ada pernikahan.

lelaki ini tidak tinggal bersama saya.

just drop by jam 4 pagi ke 5 pagi.

balik minta duit.

kalau tinggal 3 ke 4 hari ending akan jadi pukul pukul.

jika ada urusan rasmi, dia keluar ikut saya.

pada mata masyarakat sy bersuami.

kerana saya sering post gambar2 bersama suami.

hakikatnya itu gambar lama yang saya dok tayang berulang2.

suami ini jenis tidak pedulikan ibubapa, anak mahupon isteri.

bagi dia, wanita adalah sumber sex.

saya bukan nak burukkan suami.

saya nak wanita2 ni celik.

dia mengaku dia suami saya to get u close to him.

tapi percayalah.

dia tak ada duit.

dan sekarang dia sedang melarikan diri kerana ibu bapanya nak masukkan dia ke pusat pemulihan dadah kerana tak sanggup melihat dia minta duit beribu2 sehari daripada saya.

dan saya sendiri tak sanggup dipukul,dimaki setiap hari.



ini adalah rahsia saya yg sy pendam.

tujuan post ini utk wanita – wanita tempat suami saya having sex dan berlindung melarikan diri.

jika suami saya mendekati anda wanita.
percayalah..

anda pasti akan disakiti jika saya stopkan duit.
ini bukan buka pekung, tapi minta tolong.
tolong jgn bersubahat menganiaya saya.”

Hanni Borhan turut berkongsi sebahagian ugutan yang diterimanya dari si suami di Whatsapp

Memang mengejutkan, Hanni tanpa berlapik terus membongkar bahawa suaminya merupakan penagih dadah dan mengikis wangnya bagi mendapatkan bekalan. Bukan kecil-kecil nilai yang diminta kerana menurut Hanni, harga dadah yang dibeli mencecah ratusan ringgit setiap hari! Haa…darablah sendiri dengan sebulan.
Bukan itu sahaja, Hanni turut menceritakan tentang tabiat suaminya yang menggunakan seks sebagai medium untuk membuatkannya terus bersabar walaupun dipukul. Alahai, kesiannya…

Melalui status terbaru pula, Hanni sekali lagi menceritakan tentang kehadiran si suami itu hanya semata-mata untuk tujuan memuaskan nafsu serta mendapatkan wang.
Dia turut memberitahu, tindakannya yang seolah-olah memejam mata dan menerima keganasan yang dilakukan si suami adalah hasil daripada ‘mandrem’ atau guna-guna  yang dilakukan suaminya itu.
Mungkin bagi sesetengah dari kita, cerita yang dikongsi Hanni ini akan dilihat sebagai membuka pekung di dada sendiri dan berdosa kerana ‘membogelkan’ aib suami di mata masyarakat.
Namun bagi Hanni, dia bertindak demikian atas dasar untuk memperingatkan kaum hawa yang lain agar menjauhkan diri dari suaminya sekiranya lelaki itu datang mendekati.
“Tujuan post ini untuk wanita-wanita tempat suami saya having sex dan berlindung melarikan diri. Jika suami saya mendekati anda wanita. Percayalah… anda pasti akan disakiti jika saya stopkan duit.
“Ini bukan buka pekung, tapi minta tolong. Tolong jangan bersubahat menganiaya saya.”
Pandang dari sudut positif, kisah yang dikongsikan oleh Hanni di Internet ini harus membuka mata ramai insan senasib untuk mendapatkan hak dan pembelaan sewajarnya ke atas diri sendiri.
Usah hanya kerana ‘bahagia’ sekejap, anda sanggup menjadi boneka dan punching bag untuk si suami melampiaskan keinginan batin mahupun amarahnya. – MYNEWSHUB.CC
Oleh: IZZAT MOHD ANUAR
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2015 01:49 PM | Show all posts
dah lawa camnih mmg la nk hari2.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-8-2015 01:50 PM | Show all posts
pengawas harap makyong ni pendedahan tuan punya badan sendiri untuk pengajaran di luar sana
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2015 01:54 PM | Show all posts
GhostWalking replied at 10-8-2015 01:50 PM
pengawas harap makyong ni pendedahan tuan punya badan sendiri untuk pengajaran di luar sana

ayat apa ni? x sampai maksud
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2015 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
semua bnde nk masuk fb.bkn  ade kpentingan umum pun... setakat gadoh laki bini, berlmabk lgik pompuan dlm dunia ade masalah cm ni. ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2015 01:56 PM | Show all posts
lawa ker?  akak tgk biasa2 jer..motip kaburkan muka suami?  nk jugak tgk mat pet ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-8-2015 01:58 PM | Show all posts

ayat untuk @axl_bach
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2015 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Suami tak kenang dek untung..tinggalkan je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2015 02:03 PM | Show all posts
skerinye suami taik dadah
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2015 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalu kahwin ngan penagih mmg dapat pakej lengkap penyakit bipolar... emosi tak stabil.... tu jer awak..bezanya ngan org sakit mental dia betul2 sakit bukan pilihan dia..tapi penagih ni sendiri pilih nak jadi mental..nauzubillah
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2015 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
jofizo replied at 10-8-2015 01:49 PM
dah lawa camnih mmg la nk hari2.....


Kalu dah mat pet tu kalu xdapat pompuan kambing pakai skirt pon boleh dik....bukan sbb lawa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2015 02:17 PM | Show all posts
lagi mau tunggu suami mcm tu .......
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2015 02:18 PM | Show all posts
i tertarik dgn perenggan mcm nie

kekerapan sex sehari 3 ke 4 kali itu bukan tanda keghairahan cinta dalam hati.


penagih dadah bukan setakat ketagihan dadah ajer ker? siap ketagihan seks?

no wonder la sampai bebudak pun ada kena rogol...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2015 02:18 PM | Show all posts
shabu 0.5gm = RM200 boleh tahan 1 hari. yg lain sy tak tahu. mcm mana sy tahu. jantan kat rumah tu hisap shabu. ganja sekali ambil RM50. pun 1 hari je tahan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2015 02:20 PM | Show all posts
sebelum nikah dah tahu suami mat pet ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2015 02:27 PM | Show all posts
tinggalkan aja laki ruper itu...

apakah ko hdap sangat nak menegesek dgn beliau...aku rasa takkot....

laki tak guna tu jgn harap dia berubah n padamasa yg sama diri jadi mangsa...abaikan lelaki tak guna ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2015 02:29 PM | Show all posts
TuntungReturn replied at 10-8-2015 01:54 PM
semua bnde nk masuk fb.bkn  ade kpentingan umum pun... setakat gadoh laki bini, berlm ...

dia nak masuk FB personal utk dishare dgn org lain xder hal hak dia....tp si bodoh TT celka lehnat pegi sibuk buka tred kat CI kejadahan apalah....layan dgn mak ayah dan share dgn pocit mocit dlm wasap group family terdekat dah ler citer dlm kain org kalo pun bizibodi.........

@Muntz @spiderman80

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2015 02:45 PM | Show all posts
dato' sri hanni borhan ni ka?




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-8-2015 02:51 PM | Show all posts
axl_bach replied at 10-8-2015 06:29 AM
dia nak masuk FB personal utk dishare dgn org lain xder hal hak dia....tp si bodoh TT celka lehnat ...

abis forumer cari bukan "orang" lain ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2015 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by trewqwert at 10-8-2015 03:09 PM

http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=889632&mobile=no
Teringat topik aku nih


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-3-2023 08:27 AM GMT+8 , Processed in 0.113875 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list