CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3121|Reply: 0

RAHSIA TAPAK TANGAN LELAKI UNTUK GOLONGAN WANITA!

[Copy link]
Post time 3-8-2015 11:58 AM | Show all posts |Read mode

Gusar  dengan sikap mahupun identiti diri si dia yang diketemu beberapa hari  lalu? Atau masih mencari kebenaran dalam perhubungan yang baru terjalin?  Itu antara masalah yang melanda segelintir kaum wanita hari ini.
Tidak  perlu bersusah payah untuk mengorek rahsia dirinya dengan memaksa si  dia berterus-terang dengan setiap tindakannya. Cuba amati rahsia telapak  tangannya secara diam-diam.

Menurut pakar palmistry (membaca garis tangan) dan penulis buku Read His Hands, Know His Heart, Marion Gale, dengan hanya melihat telapak tangan lelaki, seseorang boleh mengetahui rahsia hati seorang lelaki.

"Jika ingin mengetahui karakter lelaki sebelum kamu menjalinkan hubungan serius, terokalah telapak tangan kanannya," ujar Gale.

Earth hand

Sekiranya  si dia mempunyai telapak tangan dengan bahagian tengahnya berbentuk  bujur dengan ukuran jari-jemari yang pendek, ini membawa erti si dia  tergolong dalam kumpulan earth hand.

Lelaki ini kebiasaannya bersifat konservatif. Ia juga mempunyai pemikiran yang tinggi dan kestabilan dalam hidup.

Jika kamu berjaya menemui lelaki earth hand di  tengah-tengah kota metropolitan, kemungkinan besar mereka memiliki  rumah yang besar dengan halaman yang cukup luas untuk menyalurkan  hobinya dalam aktiviti berkebun. Dia juga seorang lelaki yang gemar  memasak dan bijak menyediakan sesuatu hidangan.Water hand

Telapak  tangan berbentuk segi panjang, dengan saiz jarinya berukuran panjang.  Lelaki ini tergolong sebagai lelaki yang baik hati, sabar dan gemar  menelaah bahan-bahan bacaan.

Bahkan, dia amat cenderung dengan panggilan ulat buku. Lelaki water hand juga mempunyai keperibadian yang tenang.

Kamu lebih banyak menemui mereka di acara-acara kebudayaan daripada bersosial di kelab-kelab malam atau bar.

Air hand

Lelaki air hand memiliki  telapak tangan berbentuk bujur tetapi dengan jari-jari tangan yang  panjang. Lelaki jenis ini mudah mempelajari hal-hal yang baru dan  berwawasan dengan melakukan aktiviti mengembara ke kota atau negara  lain.

Disebabkan dia mempunyai hobi yang ekstrem, lelaki ini sangat teratur dalam setiap perjalanan hidupnya.

Dia juga senang mendalami hobi baru. Hanya dengan sebuah perbualan yang bijak, lelaki ini mudah tertarik kepada kamu.

Fire hand

Lelaki  dengan telapak tangan berbentuk segi panjang dengan jari-jari tangan  pendek, kebiasaannya cepat berasa gelisah apabila duduk dalam suatu  jangka masa yang lama.

Dia sangat menyukai perkara-perkara berbaur tentangan, sehingga tenaga lelakinya akan disalurkan.

Meskipun begitu, si fire hand ini  sebenarnya berkeperibadian tingi dan seorang yang mudah bergaul. Tidak  hairanlah, kerana dia mempunyai ramai teman yang begitu mengambil berat  terhadapnya.

Sekiranya kamu tidak bersikap bossy terhadapnya, dia pasti akan 'menenggelamkan' dirinya dalam hubungan yang penuh keterujaan bersama kamu


duniajunko
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 02:48 AM GMT+8 , Processed in 0.048164 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list