CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5632|Reply: 34

[Tempatan] Najib tak layan ditanya tentang video bocor

[Copy link]
Post time 30-7-2015 07:51 AM | Show all posts |Read mode
Najib tak layan ditanya tentang video bocor
11:30PM - 29 Jul 2015


Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak tidak layan soalan mengenai video kontroversi di mana bekas Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin mendakwa perdana menteri mengaku memindahkan RM2.6 bilion ke dalam akaunnya.

Soalan itu diajukan ketika Najib beredar selepas menghadiri satu majlis di Kuala Lumpur malam ini.

Bagaimanapun, Timbalan Menteri Datuk Ahmad Maslan yang menghadiri majlis yang sama, memberitahu pemberita selepas Najib beredar, bahawa perdana menteri telah memberi taklimat kepada Majlis Tertinggi Umno mengenai isu RM2.6 bilion itu.

"Beliau (Najib) tidak pernah menggunakan wang 1MDB dan masukkan ke dalam akaunnya," tegas Ahmad Maslan. --MKini

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2015 08:10 AM | Show all posts
ermmmmm.....takkan masih enggak cukup lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Najib dah serahkan kat barisan kabinet baru utk jwb...

Kita tggu menteri komunikasi baru ckp apa...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 08:15 AM | Show all posts
Bagaimanapun, Timbalan Menteri Datuk Ahmad Maslan yang menghadiri majlis yang sama, memberitahu pemberita selepas Najib beredar, bahawa perdana menteri telah memberi taklimat kepada Majlis Tertinggi Umno mengenai isu RM2.6 bilion itu


dah beritahu hokehhh, sila jgn tanya
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 08:18 AM | Show all posts
.....pening kepala ku
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 08:26 AM | Show all posts
ni ler perangai bijan ....
kalo ada press conference ... tak mo menjawab secara direct
dasar jatey tarak tulur
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia xkn jawab..
In return wak yidin pasti akan di pecat sbg timb presiden...
Sbb nk harmonikan parti
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Jibbon dh kena renjut telur waktu rosmah kasi warning semalam keep your mouth shut... Terkepit kepit kaki jibbon menahan kesakitan sewaktu rosmah renjut telur dia ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2015 08:30 AM | Show all posts
MissNigga posted on 30-7-2015 08:26 AM
ni ler perangai bijan ....
kalo ada press conference ... tak mo menjawab secara direct
dasar jate ...

Dia ada strategy perang zaman jahiliah.
Sekarang Kementerian Pertahanan di bawah kuasa dia.
Mungkin dia nak tembak kita sume.................KIHKIHKIH
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 08:34 AM | Show all posts
NAT_11 replied at 30-7-2015 08:30 AM
Dia ada strategy perang zaman jahiliah.
Sekarang Kementerian Pertahanan di bawah kuasa dia.
Mung ...

cer speku ...
kejatuhan bijan .. adakah:
- Kalah PRU ...
- Digulingkan oleh orang dalam....
- peoples power .. rakyat yang menjatuhkan bijan secara revolusi ...
- layen layen...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 08:35 AM | Show all posts
Dah terang lagi Bersuluh. Nak jawab pebendanya?? Soalan bodoh tak perlu jawab. Next please..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 08:37 AM | Show all posts
talk to the hand y'all...mcm xbiasa...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2015 08:41 AM | Show all posts
DrMAZA.com
7 hrs ·

PUISI AMARAN TUHAN

Negaraku..
letupan, tembakan, kehilangan, kebakaran, kematian, pencerobohan..
mala petaka dalam pelbagai rupa..
dari laut, darat dan udara..
dari sungai yang membanjiri sehingga gugur gunung yang tinggi.
Musibah tiada hentinya sejak kehadiran dia. Seakan Tuhan dan alam ciptaanNYA murka teramat kepada si jahat lagi khianat..

Jika kita masih tidak hairan setelah amaran demi amaran,
bimbang nanti kita semua ditelan kemurkaan.

Dr MAZA
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 08:44 AM | Show all posts
mmg xkan jawabnya.... dah masak dah

semua bg kat balaci...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 08:52 AM | Show all posts
wartawan ni pun .. mcm la tak tau perangai najib. dia bukan artis .. tak kan jawab "no comment". dia akan langsung tak jawab. buat dono.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 08:54 AM | Show all posts
Kan Amat Maslan dah tolong jawab kan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2015 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
skang ni nak kata muhyiddin bohong la?
aku lagi percaya yang mat maslan tu pembohong dan kena bohong... memandangkan dia menteri paling banyak idea auta karut-marut GST!
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 08:59 AM | Show all posts
mmg dia xnak jwb la...tp jgn risau...binik dia dah plan baikkk punyerrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 09:03 AM | Show all posts
Bagaimanapun, Timbalan Menteri Datuk Ahmad Maslan yang menghadiri majlis yang sama, memberitahu pemberita selepas Najib beredar, bahawa perdana menteri telah memberi taklimat kepada Majlis Tertinggi Umno mengenai isu RM2.6 bilion itu.


Adakah cerita sama seperti apa yang diberitahu kepada rakyat?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2015 09:07 AM | Show all posts
bla bla bla, tegasnya ke hulu ke hilir sambil mengunyah nasit goweng.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 09:46 AM GMT+8 , Processed in 0.114532 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list