CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 15147|Reply: 87

(Edisi Sentap Melenting) Lana Nodin Nak Educate Follower

   Close [Copy link]
Post time 7-7-2015 02:36 PM | Show all posts |Read mode
Edited by fynnkakiblock at 7-7-2015 02:48 PM


” Lain kali kalau komen tu boleh mengundang orang marah atau orang fikir tak de point jangan komen kalau lebih bagus jangan komen atau follow langsung”  antara ayat pedas Lana Nordin untuk peminatnya yang dilabelkan sebagai keyboard warrior.

Terbaru, Lana ada memuat naik video sweet dan romantis meraikan hari jadi suaminya Daud Mckienzie di tepi pantai Huntington Beach, California melalui laman Instagram. Ada komen daripada salah seorang peminat yang membuatkan Lana kurang senang dengan teguran tersebut.

Teguran itu mendorong Lana Nordin untuk terus menempelak semula peminatnya itu dengan ayat pedas. Hurm, apa yang peminat dia dah buat sampai Lana naik angin ni? Jom sambung baca kat bawah.


Haaa..kaedahnya sebab ada orang tegur bulan ni kan bulan Ramadhan. Bukan itu sahaja, ada lagi yang Lana sound ‘setepek’ dekat peminat ni.


Namun ramai peminat yang memihak kepada Lana. Jadi, ini respon Lana mengenai keyboard warriors ni.



Kita sedia maklum bahawa Lana Nordin sekarang berada di Los Angeles bagi meraikan Aidilfitri buat pertama kali bersama suaminya Daud Mckienzie di sana. Banyak benda yang dikongsikan, harap Lana Nordin dapat bersabar dengan dugaan sepanjang bulan Ramadhan ini.


Kredit kepada Ohbulan



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-7-2015 02:38 PM | Show all posts
Kepada yg tak dapat tgk gambar kat artikel.. Harap kat sini nampak kalau tak nampak jugak taktahu laaaa

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 02:42 PM | Show all posts
apa si isz_2281 tu cakap?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-7-2015 02:46 PM | Show all posts

Tu jer Follower komen

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Errr awat ada iklan lucah kat atas tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa je gambar dgn komen tu pun,takda masalah pun. Motip semua sentap pakai alasan ramadhan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-7-2015 02:48 PM | Show all posts
hotmak replied at 7-7-2015 02:46 PM
Errr awat ada iklan lucah kat atas tu

Iklan ape nok? Tak nampak pun?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-7-2015 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 7-7-2015 02:47 PM
Biasa je gambar dgn komen tu pun,takda masalah pun. Motip semua sentap pakai alasan ramadhan

Berpuasa menahan segala nafsu dalam diri kekdahnya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-7-2015 02:50 PM | Show all posts
chopp.. apesal otak aku mcm loading je lg ni? ape isu sebenarnya.

pose2 ni jd loading plk kepala iols..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-7-2015 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 7-7-2015 02:50 PM
chopp.. apesal otak aku mcm loading je lg ni? ape isu sebenarnya.

pose2 ni jd loading plk kepala  ...

Tak nampak gambar ke? Sila rujuk post #2
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 02:53 PM | Show all posts
fynnkakiblock replied at 7-7-2015 02:51 PM
Tak nampak gambar ke? Sila rujuk post #2

ok dah baca.. tp apesal iols x leh hadam lagi?? adoiiiiii loading btl kepala hri ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 02:55 PM | Show all posts
gmbr laki die cium dahi lana tu ke yg jadi pencetus kesentapan nih.... iols nmpk sweet je.. lakibini kut.. bukan pakwemakwe punggg...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-7-2015 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 7-7-2015 02:53 PM
ok dah baca.. tp apesal iols x leh hadam lagi?? adoiiiiii loading btl kepala hri ni

Pergi solat dulu sis hehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Melenting sgt..padahal bende kecik je pon...buat x tau je lah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-7-2015 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
anisania replied at 7-7-2015 02:55 PM
gmbr laki die cium dahi lana tu ke yg jadi pencetus kesentapan nih.... iols nmpk sweet je.. lakibini ...

Tapi lana mmg cepat sentap. Tak blh nak speku pembawakan budak sebab dari dulu pun selalu jugak sentap dgn komen2 hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 02:58 PM | Show all posts
lana nodin PMS kot....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-7-2015 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
brainbiru replied at 7-7-2015 02:56 PM
Melenting sgt..padahal bende kecik je pon...buat x tau je lah

Komen ok bulan ramadan jer, berjela2 mendapat. Follower tu pun dah tau artis jenis cepat sentap nak komen jugak kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 02:59 PM | Show all posts

bahaha..udah solat. xpe, iols ulang baca dengan gegeh sampai lah pahammm ape isunya..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Org tu cuma tulih "ok..bulan ramadhan"
Pastu berjela lana meroyan.... patut buat x tau je lah.... atau just ckp "ha ah bulan ramadhan, kenapa ye dik?" Bukankah lebih afdal
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2015 03:01 PM | Show all posts
yang nak sgt follow ig lana tu ngape.hahahah.bkn popular pun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 09:17 PM GMT+8 , Processed in 0.098911 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list