CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5820|Reply: 26

[Tempatan] Lelaki Jepun Gantung Diri Dalam Hotel di Bintulu

[Copy link]
Post time 19-5-2015 01:36 PM | Show all posts |Read mode
Lelaki Jepun Gantung Diri Dalam Hotel di Bintulu                                May 19, 2015                3















KAKITANGAN di sebuah hotel bajet di Bintulu, Sarawak digemparkan dengan penemuan mayat seorang lelaki warga Jepun dengan keadaan tergantung dalam bilik hotel berkenaan jam 9 pagi tadi.

Mangsa yang dikenali sebagai Tekasue Jue, 37 merupakan seorang eksekutif yang berkerja di sebuah kilang terkemuka di Zon Perindustrian Samalaju, Bintulu.

Mayat yang ditemui oleh kakitangan hotel terbabit kemudian menghubungi pemilik hotel sebelum memaklumkan kejadian tersebut kepada pihak polis.

Pihak polis tidak menolak andaian sama ada ini adalah perbuatan bunuh diri ekoran penemuan sekeping nota tulisan yang dipercayai milik mangsa berhubung rasa kecewa tidak dibenarkan pulang ke Jepun.

Menurut laporan Harian Metro, Timbalan Ketua Polis Daerah Bintulu, DSP Lim Kwai Sceng mengesahkan kejadian itu.
Mayat mangsa telah dibawa ke Unit Forensik, Hospital Bintulu untuk dibedah siasat. – MYNEWSHUB.CC
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2015 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Hotel mana ni ye. Homey Guest House?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 01:48 PM | Show all posts
bunuh diri trus dpt pulang ke jepun.... bijak aaa.... geliga otak die
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 01:53 PM | Show all posts
siannyer... kekadang org ada masalah peribadi yg memerlukan dia ada kat sesuatu tmpt... cam myb dia nak balik jepun sbb ada ahli keluarga sakit... isteri da start nak curang ke... macam2 kan... sedangkan cikgu cekgi yg kena antar dlm malaysia ni jer leh cerai berai ni kan dia jepun malaysia... lagi jauh... sian2...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 01:56 PM | Show all posts
reservekan satu thread dalam board mystery & paranormal utk hotel bajet ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 03:22 PM | Show all posts
bunuh diri dan jepong tak dpt dipisahkan, sama jah mcm filem Tamil
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-5-2015 03:23 PM | Show all posts
dino replied at 19-5-2015 01:48 PM
bunuh diri trus dpt pulang ke jepun.... bijak aaa.... geliga otak die

dia tak dak duit ke nak beli tiket flight?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-5-2015 03:50 PM | Show all posts
aku up kan yerrrr
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2015 03:52 PM | Show all posts
teringat aku sau student attachment jepun kat sini dulu. boleh dia cakap dia pernah try bunuh diri sebab bosan dan nak rasa sendiri macam mana gantung diri erkkkk....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 03:56 PM | Show all posts
berhantu lah hotel tu nanti
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 03:57 PM | Show all posts
eksekutif tu.. bukannya tukang sapu..

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 04:10 PM | Show all posts
skerinye hotel tuuu....hantu jepon merayau la pas nie...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-5-2015 04:22 PM | Show all posts
aku upkan yerrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini kategori mangsa ke suspek? Mesti berhantu bilik hotel tu. Hwaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 05:08 PM | Show all posts

Aku Nak Ke Bintulu Ujung Taon Ni

Hotel mana ni?

Muntz sila kasi tau.  Anda Bintuluan, kan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2015 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
antu jepun xpe... jgn hantu bangla
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-5-2015 07:34 AM | Show all posts
ade ju-on laaa nnti kt sana.....abis la sapa yg tak bagi dia balik jepun...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 07:51 AM | Show all posts
pergh!!...sure otel tu murah sket kot kadar sewanya lepas nie....ahaks!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 08:02 AM | Show all posts
tak mention nama hotel ker? Everly Hotel? New World Hotel..? TUNE Hotel..?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2015 08:10 AM | Show all posts
MissNigga replied at 20-5-2015 08:02 AM
tak mention nama hotel ker? Everly Hotel? New World Hotel..? TUNE Hotel..?

hotel budget jak ya kat tg batu btu
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 09:06 AM GMT+8 , Processed in 0.066730 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list