CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 21825|Reply: 202

[Edisi KayaRoti]Tiada Lagi Kelibat Scha Al Yahya Dalam Muzik-Muzik Tahun Ini

[Copy link]
Post time 20-1-2015 09:31 AM | Show all posts |Read mode

Rupa-rupanya AJL29 yang berlangsung Ahad lalu adalah penglibatan terakhir Scha Al Yahya di dalam program AJL dan Muzik-Muzik. Scha tidak akan lagi terlibat di dalam program mingguan Muzik-Muzik yang menyaksikan gandingannya bersama AG. Untuk makluman, sudah 2 tahun Scha mencuri pengalaman menjadi pengacara program tersebut. Sudah tiba masanya untuk mencari angin baru.

Kata Scha:-

Saya rasa sudah cukup dua tahun terlibat di dalam program gah seperti AJL dan ‘Muzik Muzik’. Banyak yang saya belajar sepanjang mengendalikan program tersebut bersama AG. Tapi, itu tidak bermakna yang saya akan tinggalkan dunia pengacaraan

Kalau terlalu lama di sesebuah program pun akan menyebabkan orang jemu. Jadi bagi Abang Nara ini adalah keputusan yang baik. Pasti banyak program lain di luar sana yang mahu mendapatkan khidmat Scha sebagai pengacara. Selamat maju jaya diucapkan. Terima kasih kerana menghiburkan penonton Muzik-Muzik dan AJL selama ini.

Sumber : RotiKaya

Nota TT : kau dah kena hentam kau kau mengacara tak best lansung...tup2 pasni tak mengacara dah keh keh...nasib baik




Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-1-2015 09:38 AM | Show all posts
tang mana la tv3 pandang dia ni dr segi bakat mengacara..
hangus sehangusnya
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 09:38 AM | Show all posts
elok la tuh... kaku je aku tengok mengacara... tak reti berspontaneous...  
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 09:40 AM | Show all posts
balik menetek anak ko tuh lebih afdol azian oiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 09:47 AM | Show all posts
patutnye dr awal lg x pyh amik dia jd host muzik2. kaku mcm kayu je.
yg time final mlm tu aku boring je tgk cara dia ckp. ckp mcm robot.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 09:52 AM | Show all posts
elok la tu... mmg dah bosan tgk kekayuan ko tu.... tapi sebenarnya aku tau ko sebenarnya yang dah bosan tahap gabah bila bergandingan dengan AG sengal tu....
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 09:53 AM | Show all posts
elok la kalo dah sedar diri tu....AG sorang2 pun takpe mengacara...pastu pasan bagos lak tu kalo AG tak sambung ape yg dia cakap...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 09:58 AM | Show all posts
iols kan..to be honest memang tak suka ngan scha nie since dia mengacara sehati berdansa..sbb kan..iols prasan time tue dia nie moody n tak profesional especially pas dia break ngan fahrin..kadang dia nmpk happy kadang dia nampak moody..bole nampak kot everytime bila fahrin cakap, sure dia akan buat muka..obvius..tak tau ler kalo iols sorang jer prasan gitu..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-1-2015 10:03 AM | Show all posts
dia ni bersara terus pun xper
lakonan xbest...jd host pun x best
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 10:06 AM | Show all posts
Bes lagi si Jihan mgacara....
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 10:14 AM | Show all posts
mmg bukan kepakaran dia
elok la tu mengundur diri
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 10:15 AM | Show all posts
suara die mmg aku annoying...tak tauuu asall..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 10:18 AM | Show all posts
bagus la dia stop. takde kimia langsung dengan AG. kejung je i tengok. dia ni tak belajar dengan awal ke? balik rumah tak buat homework.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 10:18 AM | Show all posts
orang kot ye pung last nak mengacara ke apa
kasi laa yang terbaik

sexcited sangat kot tak mo mengacara lagi
tu yang hauk mcm tuh sekali
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 10:19 AM | Show all posts
pakej laa tuh

amek syawalina, kena amek bini sekali
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-1-2015 10:19 AM | Show all posts
berbakul dia kena kat benang AJL ekekekeke...elok la dia sedar...tp siap ckp nak undur diri sbb dah dua tahun gittew....kaver tak agak..padahal agaknya dia tau org ngata dia mengacara ajl gagal sepenuhnya
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 20-1-2015 10:21 AM | Show all posts
Syd replied at 20-1-2015 10:18 AM
orang kot ye pung last nak mengacara ke apa
kasi laa yang terbaik

kaver line tu tanak mengacara ajl dah...pui sgt

dia masuk sini kah baca org ngata dia fail big time mengacara ajl ekekeekke

or maybe kat twitter dah berbakul dia kena...dan dan nak bersara muahahahhaahahhaha


Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 10:23 AM | Show all posts
Next
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 10:24 AM | Show all posts
azie.dz replied at 20-1-2015 10:21 AM
kaver line tu tanak mengacara ajl dah...pui sgt

dia masuk sini kah baca org ngata dia fail big  ...

elok dia fokus menyusukan anak dia ngan susu badan
sampai cukup 2 tahun
dan sambil teruskan kerja tetap dia

Jaga IG, Twitter demi untuk menjana pendapatan dan kesinambungan hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2015 10:25 AM | Show all posts
ice98 replied at 20-1-2015 09:52 AM
elok la tu... mmg dah bosan tgk kekayuan ko tu.... tapi sebenarnya aku tau ko sebenarnya yang dah bo ...

memula ai baca..
ai mcm terbaca

keAYUan

kekdahnya keKAYUan


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 06:11 AM GMT+8 , Processed in 0.099431 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list