CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 21324|Reply: 163

Diva AA Bakal Pengacara Baru Melodi? Respon Diva AA #pg6

[Copy link]
Post time 31-12-2014 04:11 PM | Show all posts |Read mode
Edited by maxim at 4-1-2015 09:41 AM



Azwan Ali Bakal Pengacara Baru Melodi?








Ramai sudah sedia maklum yang kontrak pasangan pengacara Sherry Alhadad & Zulin Aziz untuk mengendalikan rancangan hiburan Melodi tidak diteruskan untuk tahun 2015 dan berita ini disambut baik oleh para peminat yang mahukan pembaharuan pada program itu.
Produksi Melodi bagaimanapun mengekalkan Awal Ashaari sebagai pengacara utama program hiburan popular dan kini ianya menjadi tanda tanya siapakah bakal gandingan baru untuk Melodi atau ianya akan dikendalikan seorang diri oleh Awal Ashaari.

Seperti dilaporkan OHBULAN!, Azwan Hj. Ali menerusi akaun Instagram beliau baru baru ini ada memuatnaik satu gambar beserta status memberikan gambaran yang beliau akan mengendalikan satu projek besar di TV3 bermula pada 14 Januari 2015.
Ramai mula beranggapan yang Azwan Ali bakal menduduki kerusi pengacara Melodi bersama Awal Ashaari untuk tahun 2015 kelak & pastinya telatah selebriti sensasi itu bakal lebih meriahkan program Melodi. Anda setuju Azwan Ali kendalikan Melodi?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-12-2014 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia bergandingan dgn awal... Mmg awal nmpk kecik je mcm semut dgn dia.. Awal sila berundur... X layak mengacara sebelah ahkak azwana
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2014 04:16 PM | Show all posts
kerlasttt

aruslah wig & kipas feveret dibawa smbl menjolok gosip katenye
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2014 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow. Adakah 2015 milik kak azwana???
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2014 04:17 PM | Show all posts
yeahhh

pom pom pom
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2014 04:20 PM | Show all posts
paling sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2014 04:21 PM | Show all posts
yeahhhhh haruss rating meletop boom boom boom

meols akan jadi penonton setia melodi

Y BOTHER ?????
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2014 04:21 PM | Show all posts
YEAH.....sokong...nanti suasana melodi panas....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-12-2014 04:21 PM | Show all posts
dauswq replied at 31-12-2014 04:16 PM
kerlasttt

aruslah wig & kipas feveret dibawa smbl menjolok gosip katenye

love diva AA

muahs
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2014 04:24 PM | Show all posts
azwan tak pernah jd pengacara melodi kan? dia pernah menerbitkan melodi, tp kerusi pengacara dia bagi kt kak ogy.. kalau ya, maknanya ini first time azwan ali jd pengacara melodi chuols!

sembah ratu le cepat2 awal oi!
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2014 04:25 PM | Show all posts
syabas!! all da best diva AA... cuma jgn meleret aje lah...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2014 04:25 PM | Show all posts
Edited by sepitsiput at 31-12-2014 04:37 PM



kt situ heshe tulis 14 Jan = hari ahad

mcm konfem je
tukar statement...meols slh tgk kalender

14 jan = rabu ... xkan le melodi shoot hari rabu...mestilah live on hari ahad...

program apa yg hari rabu?
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2014 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha...habislah retis semua nyorok takuit kat diva azwana
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2014 04:28 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 31-12-2014 04:24 PM
azwan tak pernah jd pengacara melodi kan? dia pernah menerbitkan melodi, tp kerusi pengacara dia bag ...

baek laaa





Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2014 04:28 PM | Show all posts
yezzz kalau diva AA mmg aku tengok melodi..heshee adoyaiii so funnay
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2014 04:29 PM | Show all posts
yeahh..semoga bintang malap melodi kembali bersinar..

me vote diva AA..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-12-2014 04:33 PM | Show all posts
kalau betul dia seorang je le
dia ok sebenarnya
awal tu tolonglah berhenti
nanti program tu cacat lak dengan adanya awal
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2014 04:34 PM | Show all posts
adakah makcik syawal lina bt Fitri akan sentap?
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2014 04:34 PM | Show all posts
wahhh bgsnya baby AA jd pengacara

makanya Awal silalah bersara awal seblom Diva masuk set
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2014 04:34 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 31-12-2014 04:25 PM
kt situ heshe tulis 14 Jan = hari ahad

mcm konfem je

14 jan bukan hari rabu ke kakak sepit?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 05:53 AM GMT+8 , Processed in 0.135441 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list