CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5563|Reply: 37

[Tempatan] Safee Sali berdepan tindakan disiplin

[Copy link]
Post time 2-12-2014 12:31 PM | Show all posts |Read mode
Safee Sali berdepan tindakan disiplin
Astro Arena | Kemas kini: Disember 02, 2014
(Diterbitkan pada: Disember 02, 2014 10:36 MYT)


KUALA LUMPUR: Amaran keras buat Safee! Itu tegas Setiausaha Agung Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM), Datuk Hamidin Mohd Amin yang tidak menolak tindakan disiplin akan dikenakan ke atas penyerang negara Safee Sali seandainya mengulangi insiden merokok.

Denda lebih berat menanti Safee andai gagal mematuhi amaran dan menepati janji selepas mengakui kesilapan di Singapura sehingga membuka ruang buat media negara itu melancarkan provokasi sehari sebelum perlawanan akhir peringkat kumpulan bertemu tuan rumah.

Hamidin turut merujuk kedudukan Safee sebagai pemain profesional sepatutnya lebih faham bila berhadapan tugasan negara yang turut menuntut disiplin serta tingkah laku terbaik di khalayak ramai.

Hamidin juga mahu insiden itu dijadikan pengajaran kepada pemain kebangsaan yang lain.

Turut menyuarakan nada sama jurulatih negara Dollah Salleh.

Bagi Dollah, kejayaan Safee meledak gol pertama ketika bertemu Singapura yang turut membawa pasukan ke separuh akhir boleh dijadikan sebagai permohonan maaf pemain itu agar lebih berhati hati selepas ini.


Read more at: http://www.astroawani.com/news/s ... n-disiplin-49549?cp
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-12-2014 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah dia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2014 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
sportsman isap rokok? sighhhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2014 08:32 AM | Show all posts
apex mlm tu pon dah mcm apek jual sayur

ngn singlet....suar pendek nyer
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2014 08:45 AM | Show all posts
tara dia isap rokok pun leh score...kalau tak isap rokok mau keeper pengsan kena bola yg dia tendang...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2014 08:53 AM | Show all posts
rokok apa yer dia isap...??

nmpk!! rokok membantu player score di padang..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-12-2014 09:04 AM | Show all posts
rasa mcm kat sekolah menengah pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2014 09:06 AM | Show all posts
dia da buktikan kepowerannya walaupun merokok.
apa la bengong punya FAM?
kalo nak tunjuk lagak pun, biaq la pas abih AFF
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-12-2014 10:53 AM | Show all posts
sorry tak berapa paham pasal bola tapi nak tanya, pemain bola memang tak boleh merokok eh?

bagus la, merokok bukan berpaedah pun.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2014 10:54 AM | Show all posts
dia isap rokok seludup tak bayar duti / cukai ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2014 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak merokok boleh tapi pandai la nak cover. Dah la dia tu ikon SYM..jadi turutan ramai bebudak .tingkah laku dia mungkin jadi ikutan.

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2014 11:17 AM | Show all posts
aku slalu je jumpe player smoking..bnda common kotttt....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2014 11:18 AM | Show all posts
sudahlah fam
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2014 11:22 AM | Show all posts
BebeQ posted on 3-12-2014 10:53 AM
sorry tak berapa paham pasal bola tapi nak tanya, pemain bola memang tak boleh merokok eh?

bagus ...

messi, zidane, ozil, wilshere isap rokok jua..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2014 11:23 AM | Show all posts
ulama kata isap rokok haram.

mohon dia buat press conference mohon maap

pastikan time mohon maap tuh tak senyum

nanti ada mufti kata dia mohon maap tak ikhlas
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2014 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
striker isap rokok kira ok kot sebab mereka perlu ketenangan yg maksima serta tk mudah gabra kat depan gol. tp kalo main macam wilshere n isap rokok kira dah luarbiasa tu.
Lepas ni FAM bole buat kempem utk gen pelapis saya bole main bola walau saya isap rokok.ahaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-12-2014 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
pemain bola mmg takleh smoking kan?

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2014 12:33 PM | Show all posts
Ngarut ahh
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2014 01:57 PM | Show all posts
PEPPERMAN posted on 3-12-2014 09:06 AM
dia da buktikan kepowerannya walaupun merokok.
apa la bengong punya FAM?
kalo nak tunjuk lagak pun ...

power amanda...setakat peluang mcm tu..semua pemain boleh score...dah kerja pemain striker....

tapi the rest of 90minutes main mcm org tua..semput tak berlari...tunggu bola...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2014 01:58 PM | Show all posts
Elohim tidak bercakap kosong sis.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 12:53 AM GMT+8 , Processed in 0.082636 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list