CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: puccafan

Timid

[Copy link]
Post time 5-12-2014 11:36 AM | Show all posts
Aku pun jenis timid jugak, mungkin sebab aku pendiam. Dulu dengan skrang aku berubah byk jugak lah. Dulu aku takot nak tegur org, sekarang tak lagi.

Pasal ditempat kerja pulak, bidang kerja aku sebagai programmer, so memang banyak bende aku kena refer dengan senior. Terlalu banyak sehinggakan aku dah jadi berat mulut nak tanya sebab takot menyusahkan diorang. Asyik2 tanya. Lagi satu sebab projek time tu tengah banyak, diorg busy nak bagi tunjuk ajar setiap masa.

Hurmm bukan aku tak berusaha, tapi tu lah. Perasaan ni muncul secara tiba-tiba.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-12-2014 12:04 PM | Show all posts
freakashpop posted on 5-12-2014 11:36 AM
Aku pun jenis timid jugak, mungkin sebab aku pendiam. Dulu dengan skrang aku berubah byk jugak lah.  ...

hehe,u kira ok gak la.sbb rogrammer kan keje dy byk tgk ko,mputer je kan.sbb tu la pucca bukak thread ni,sebab rasnya bukan pucca sorang je ada masalah camni.mintak org lain kongsi prob dyorg jugak dan ada tak yg berjaya atasi masalah ni.camna dyorg bole jadi super konpiden

iols bole jd super konpiden bila time karok shj



Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2014 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Org yg timid ni kurg digemari ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-12-2014 08:50 PM | Show all posts
banyak.impian posted on 7-12-2014 03:53 PM
Org yg timid ni kurg digemari ke?

Takdela dibenci, cuma orang cam suka pelekeh sikit la


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 07:36 AM GMT+8 , Processed in 0.172090 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list