CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Vellfire

[Borneo] ✵•.¸,✰BENANG BORNEO VOL 2✰,¸.•✵

[Copy link]
Post time 21-12-2021 02:51 PM | Show all posts
Vellfire replied at 21-12-2021 02:38 PM
line buruk kat opis hari nijarang online kat opis
laa ni dorang tengah update new system
so mmg sl ...

Hahaha

Faham tu...
tak pe, gerak sikit2 pun ok la


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-12-2021 06:04 PM | Show all posts

kat opis tadi langsung tak leh on9
tenet lemau

nak siapkan 2 assignment due 31dec2021
exam 1hb-15january 2022
haha gelak jerlah
malas nak stress
hidup kena diteruskan



Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 06:52 PM | Show all posts
Vellfire replied at 21-12-2021 06:04 PM
kat opis tadi langsung tak leh on9
tenet lemau

Lemau sbb hujan, atau ada faktor lain?

Ada masa lg nk htr tugasan tu
Next year baru exam xpe...


Mcm la lama lagi next  year tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 10:08 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-12-2021 10:11 PM | Show all posts
Edited by Vellfire at 21-12-2021 03:10 PM
tari replied at 21-12-2021 10:52 AM
Lemau sbb hujan, atau ada faktor lain?

Ada masa lg nk htr tugasan tu

haha kan

soalan tu susah sebab sy bukan dari bhg IT
cari kat google pun tak jumpa
bukak google jumpa Cari jer

dah buat tapi tak tau betul ke tak
haha selalunya mcm tu lah

nak mintak tolong pakar IT ni tapi lama jugak member senyap krik2
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 09:14 AM | Show all posts


Assalamualaikum n selamat pagi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2021 10:55 AM | Show all posts
tari replied at 22-12-2021 01:14 AM
Assalamualaikum n selamat pagi

selamat pagi tari

2 hari ni memang tak selesa betul
tangan seliuh terus lemau semua badan
takder mood nak buat segala hal
tapi tu lah kerja kat opis banyak nak setel
so memang kena buat jugak
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 03:00 PM | Show all posts
Vellfire replied at 24-12-2021 10:55 AM
selamat pagi tari

2 hari ni memang tak selesa betul

selamat ptg vell

seliuh terjatuh ke
ada urut tak

last week, kaki tari tersandung pintu (kes tergesa2 la ni)
lebam jari kaki paling kecik tu
smpi skrg masih terasa

semuga cepat sembuh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-12-2021 09:35 AM | Show all posts
2 minggu lepas spring cleaning rumah
tu lah buat kerja tergesa2
sampai laa ni sakit

petang nanti nak buat healing therapy guna akupuntur
nasib doktor yang buat tu dah sampai bintulu
sejak pkp hari tu lama doc tu kt semenanjung

tari ada pergi urut ke?
kalo urut boleh ke?
kena cari orang yang betul2 pandai
hari tu letak koyok dan segala minyak panas mcm2
tak jugak reda

take care tari

Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 06:45 PM | Show all posts
Vellfire replied at 25-12-2021 09:35 AM
2 minggu lepas spring cleaning rumah
tu lah buat kerja tergesa2
sampai laa ni sakit

mcm mana tangan Vell
dah sembuh ke

tari ada pergi urut ke?
kalo urut boleh ke?
kena cari orang yang betul2 pandai
Kalau seliuh mmg pergi urut
kena cari yg mmg tukang urut
mcm mak bidan

bkn pi urut di spa
urutan spa tak sama dgn urut seliuh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-12-2021 01:15 PM | Show all posts
tari replied at 26-12-2021 10:45 AM
mcm mana tangan Vell
dah sembuh ke

alhamdulillah dah ok skit
dah boleh pegang barang kuat skit
ada pi bekam+akupuntur+urut
tapi tu lah bukan dgn bidan
ada ok skit yang penting dah tak sakit sangat

badan gatal lepas bekam grrrr
nak garu2 kang takut jadi bekas pulak
haha mcm2 jer kan

tak cuti ujung tahun ke tari?
vell cuti awal tahun
biorrr dorang kat opis tercari2 nanti haha
byk dah keja baru menunggu
ni nak siapkan semua report ujung tahun
ala2 kpi 2021

2Jan2022 ada 2 paper exam
giler betul exam awal tahun
then next sabtu ahad pulak
penat otak pikir haha
tapi itulah dah pilihan sendiri
kena teruskan jugak
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 09:27 PM | Show all posts
Vellfire replied at 28-12-2021 01:15 PM
alhamdulillah dah ok skit
dah boleh pegang barang kuat skit
ada pi bekam+akupuntur+urut

beraninya dia pi bekam
kita takut jarum
bekal di spa atau klinik?
badan gatal lepas bekam grrrr
nak garu2 kang takut jadi bekas pulak
haha mcm2 jer kan
gatal side efek ke
dgr mcm ni lagi takut nk bekam

tak cuti ujung tahun ke tari?
vell cuti awal tahun
biorrr dorang kat opis tercari2 nanti haha
byk dah keja baru menunggu
ni nak siapkan semua report ujung tahun
ala2 kpi 2021


cuti dah beku
tahun dpn baru amik cuti

hehehe... pandai ea, biar org tercari2 dia

2Jan2022 ada 2 paper exam
giler betul exam awal tahun
then next sabtu ahad pulak
next week la
moga dipermudahkan menjawab dgn betul dan tepat

dlm bz vell tetap jengok cari kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-12-2021 09:44 PM | Show all posts
Edited by Vellfire at 28-12-2021 01:50 PM
tari replied at 28-12-2021 01:27 PM
beraninya dia pi bekam
kita takut jarum
bekal di spa atau klinik?

slmt mlm

haah selalu jenguk kejap
update news swk
tapi kalo bz sangat mmg tak masuk

mlm ni ada revision globalisation
so sambil2.. telinga dengar.. mata dan tangan kat cari


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 09:50 PM | Show all posts
Vellfire replied at 28-12-2021 09:44 PM
slmt mlm

haah selalu jenguk kejap

hehehe...

ok la tu,
jgn mia mcm patner tari tu

adehh... tenggelam x timbul2

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-12-2021 09:52 PM | Show all posts

sampai skrg ke?
harap dia sihat
mungkin ada sebab kot dia tak online

Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 09:57 PM | Show all posts
Vellfire replied at 28-12-2021 09:52 PM
sampai skrg ke?
harap dia sihat
mungkin ada sebab kot dia tak online

ye

tak check pulak bila kwn tu last seen
maleh la, baik buat benda lain
kita nk hepi2 je memorem



Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 11:54 PM | Show all posts


Nite Vell
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2021 12:03 AM | Show all posts
tari replied at 28-12-2021 01:57 PM
ye

tak check pulak bila kwn tu last seen

takper SMod dah take note tu
tari sabar jer yer

sy tak tau nak buat apa kat bod PH
haha sunyi giler sana
kalo takder thread tepek video tu
takder orang singgah pun

sama mcm bod PD tari tu
tak tau nak bincang apa kat sana?
kalo kaki main games ok jugak
now games semua tak lalu nak main
rasa nak main tapi takut terleka
lagipun rasa tak sesuai dah nak main games
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2021 12:05 AM | Show all posts



tapi mata  tak ngantuk lagi
baru siapkan assignment 1 MIS
baca n faham kat google
then buat ayat.. tak mo copy paste

Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 09:13 AM | Show all posts


Salam ceria
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 04:31 AM GMT+8 , Processed in 0.076874 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list