CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Vellfire

[Borneo] ✵•.¸,✰BENANG BORNEO VOL 2✰,¸.•✵

[Copy link]
Post time 15-5-2020 09:32 AM | Show all posts
ipes2 replied at 15-5-2020 03:45 AM
salam, masuk jenguk2.
terima kasih jaga board.

masukla selalu....borak2 kosong ke...

board kitorang nie sunyi sepi selalunya
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 01:57 AM | Show all posts
leylapple replied at 15-5-2020 09:32 AM
masukla selalu....borak2 kosong ke...

board kitorang nie sunyi sepi selalunya

terima kasih leyla.
nanti boleh saja saya masuk2, letak2 thread baru dan baca thread baru.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 02:01 AM | Show all posts
Vellfire replied at 15-5-2020 08:24 AM
wah supermod jenjalan...

selamat pagi jumaat semua...selamat pagi penghulu segala hari

ye, Cheif SMod suruh tengok tengok kawasan dan support Moderators .
masih ingin beraya berkumpulan rasanya ramai orang.
degil mereka.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-5-2020 07:07 PM | Show all posts
selamat malam semua

now ramai yang tak on maybe sebab busy keja

nanti cari idea untuk new thread

citer about sarawak or viral kat sarawak ok sik?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-5-2020 07:09 PM | Show all posts
ipes2 replied at 16-5-2020 06:01 PM
ye, Cheif SMod suruh tengok tengok kawasan dan support Moderators .
masih ingin beraya berkumpu ...

tq supermod
@leylapple cam ney raya tek? meriah sik? raya kat sene?





Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 07:17 PM | Show all posts
Vellfire replied at 29-5-2020 07:09 PM
tq supermod
@leylapple cam ney raya tek? meriah sik? raya kat sene?

Sama-sama.
Selamat Hari Raya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-5-2020 07:20 PM | Show all posts
ipes2 replied at 29-5-2020 11:17 AM
Sama-sama.
Selamat Hari Raya.

Selamat hari raya maaf zahir dan batin Smod

perghh rajin online petang2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 07:36 PM | Show all posts
Vellfire replied at 29-5-2020 07:20 PM
Selamat hari raya maaf zahir dan batin Smod

perghh rajin online petang2 ni

pagi disini.
tapi sudah menagntuk balik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-5-2020 08:42 PM | Show all posts
ipes2 replied at 29-5-2020 11:36 AM
pagi disini.
tapi sudah menagntuk balik

smod kat mana skrg ni? oversea ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 09:33 PM | Show all posts
Vellfire replied at 29-5-2020 08:42 PM
smod kat mana skrg ni? oversea ke?

ya vellfire.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-5-2020 09:13 AM | Show all posts
Edited by Vellfire at 30-5-2020 01:14 AM

ohh stay safe yer smod

selamat pagi deng2 semua

Selamat menyambuat Hari Gawai utk geng2 yang nak sambut gawai esok hari..

Stay safe, everyone! Wear your masks Stay hydrated, and bring your hand sanitizer
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 05:04 AM | Show all posts
Vellfire replied at 30-5-2020 09:13 AM
ohh stay safe yer smod

selamat pagi deng2 semua

terima kasih
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-8-2020 10:13 PM | Show all posts
selamat malam semua

ya ampun sunyik nar juak dah
kmk bz nar pkpp tok
banyak keja polah
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2020 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah lamak nar dah kmk sik berporum..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-9-2020 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
manganini replied at 9-9-2020 12:10 AM
Wah lamak nar dah kmk sik berporum..

Selamat berforum agik deng.. Bah jum sama2 meriahkah forum
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-11-2020 03:04 PM | Show all posts
selamat petang semua

Nak keluar rumah, boleh tapi ada syarat. ... Kita jaga Kita

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2020 03:30 PM | Show all posts
Vellfire replied at 13-11-2020 03:04 PM
selamat petang semua

Nak keluar rumah, boleh tapi ada syarat. ... Kita jaga Kita
Selamat petang


FC cam biasa ... dok rumah jer hujung minggu


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 05:21 AM | Show all posts

Bagi kehadiran ke upacara pengkebumian di kawasan PKP/PKPB adalah seperti berikut :

i. Kawasan PKPB
Bagi kawasan PKPB, maksimum 50 orang sahaja dibenarkan untuk menghadiri upacara dan maksimum 30 orang sahaja di tapak pengkebumian.

ii. Kawasan PKP
Bagi kawasan PKP, untuk upacara dan semasa di tapak pengkebumian, hanya keluarga terdekat sahaja dibenarkan.

Garis Panduan (SOP) upacara pengkebumian ini boleh didapati daripada Unit Hal Ehwal Agama-Agama Lain (UNIFOR) dan Jabatan Agama Islam Sarawak (JAIS)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2021 10:02 AM | Show all posts
Vellfire replied at 29-5-2020 07:07 PM
selamat malam semua

now ramai yang tak on maybe sebab busy keja
Selamat pagi deng ...

Banyak Threads boleh d buka kat Borneo ni... berita2 dari Sabah dan Sarawak ... tak abis2 ...

Harap kitak dapat juak buka apa-apa Threads berkaitan dengan Borneo... isu semasa Borneo... sik semesti nya kes gempak jak... banyak kes kemalangan ... kes bantuan2... lebih2 lagi sekarang ni Covid dan Banjir merata Borneo.

Harap dapat juga Rate Threads yang FC dah buka


FC dah Rate kan semua yang memana porumer datang dah buka Thread kat Borneo ni...

Terimakasih sesangat kat SM @ipes2  sebab sudi bagi rate

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2021 08:35 AM | Show all posts
ada Board tak leh nak upload gambar dari sumber sendiri ...

FC upload sini jer untuk ambik links






This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 11:26 AM GMT+8 , Processed in 3.846748 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list