CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 6041|Reply: 27

Dua Gadis Ini SELAMBA ‘Rembat’ Duit ATM Pelanggan Cuai

 Close [Copy link]
Post time 9-4-2014 04:43 AM | Show all posts |Read mode




SEORANG wanita yang hanya ingin dikenali sebagai Ain menceritakan melalui Facebooknya pada 13 Januari lalu tentang kejadian dia kehilangan RM2,000 disebabkan kecuaiannya tidak mengeluarkan kad ATM  selepas selesai urusan di mesin pengeluaran wang tersebut. Kejadian berlaku di sebuah pusat membeli-belah di Setapak, Kuala Lumpur. Pada mulanya, Ain hanya menukar pendaftaran nombor telefon bimbitnya untuk perbankan internet di mesin ATM berkenaan tanpa membuat pengeluaran wang. Selepas mendapat resit, Ain mengambil resit berkenaan dan beredar untuk ke mesin ATM bersebelahan tanpa menyedari dia masih tidak mengeluarkan kad ATMnya. Ain hanya menyedari sesuatu yang pelik selepas pulang ke pejabat dan memeriksa akaunnya melalui internet sebelum mendapati ada pengeluaran tunai dilakukan sebanyak RM2,000.

Hmmm.... sempat bahagi dengan partner....


Last edited by Al-Patih on 9-4-2014 04:46 AM

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 9-4-2014 04:45 AM | Show all posts
certa zaman tok kaduk ni bai
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-4-2014 04:48 AM | Show all posts
sepaileman posted on 9-4-2014 04:45 AM
certa zaman tok kaduk ni bai

tak apa Beb ... menujukan keiklasan insan melayu sunni ...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
bkn dah ada ke benang ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 07:29 AM | Show all posts
deleted...tajuk lari dari cerita sebenar...

apasal website CI hari ini mcm sial shj....apa benda BLM50.net...asyik pop up shj... Last edited by Simunggu on 9-4-2014 07:30 AM

Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 07:33 AM | Show all posts
dah byk kali tgk pic ni
tak apa la kutip point lagi
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 08:06 AM | Show all posts
ingat ada isu baru
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 08:25 AM | Show all posts
Masalah lupa.....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 9-4-2014 08:30 AM | Show all posts
Tahun lepas punya isu
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 08:33 AM | Show all posts
Dah bebulan dah citer ni....
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
pelukis.plan posted on 9-4-2014 07:33 AM
dah byk kali tgk pic ni
tak apa la kutip point lagi

Boleh la layan sbil makan lontong kg baru...

Jum..

Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 08:58 AM | Show all posts
sendunya..lahai~
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 09:18 AM | Show all posts
apo ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
-electrifying- posted on 9-4-2014 09:18 AM
apo ni

Gembira dapat duit free
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 09:31 AM | Show all posts
burque posted on 9-4-2014 09:27 AM
Gembira dapat duit free

tak tgk pon ape yg ditepek tu, coz xleh tgk kt opis.
tp pelik bkn ke klau dh setting no hp, kad pon akan terkuar, maksudnya akn kena masuk pin blik la kan.
weird. just wonder why
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan pastu mesin akan tanya dulu nak buat urusan lain ke tak ke?
Confused lak aku
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 9-4-2014 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
@NIXAR @Muntz thread pasal ni dah ada harap mod katup.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 09:45 AM | Show all posts
Dulu kejadian ni dah di bincangkan rasanya.

Wallahualam.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 09:46 AM | Show all posts
dah ada dah...+1
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2014 09:58 AM | Show all posts
berkurun punye cite...


ape hal cari hari ni... memanjang je tukar ke web blm....
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 03:13 PM GMT+8 , Processed in 1.430387 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list