CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: JokesCop

[Ultra Best][Siri Mari Tidur Bukak Lampu] #2520 Mean Girl 2 [12] - Page. 101

   Close [Copy link]
Post time 16-12-2013 04:36 PM | Show all posts
nenekdiva posted on 16-12-2013 03:10 PM
yeay!!! tt masih wujud...harus la nek mengadap porum ni xlayan kastemer nak pasang susuk mlm ni... ...

hoi uols melempap kat sineh juakah?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-12-2013 04:50 PM | Show all posts
MelahJanda posted on 16-12-2013 04:36 PM
hoi uols melempap kat sineh juakah?

hi kak Melah, semua org lari ke sinik nampaknyaaaaaa........
sini best, tak ada org meroyan pung!
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 04:52 PM | Show all posts
mamaezah posted on 16-12-2013 04:50 PM
hi kak Melah, semua org lari ke sinik nampaknyaaaaaa........
sini best, tak ada org meroyan pung! ...

kat sini best gakle
bajet2 seram
padahal ai jenis manusia tak takot hantu so takdele seram hahahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
MelahJanda posted on 16-12-2013 04:36 PM
hoi uols melempap kat sineh juakah?

dimana2 saja iols mendiva kan diri
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
LappyHappy posted on 16-12-2013 03:44 PM
dgn rasmi kitew nak jadi pminat nek laaa...

#welove @nenekdiva

ok nti lepas register fanclub nek u g kaunter W bg size baju n amik baju ada muka nek k...cukup seminggu dh layak join nek mendiva di mana2 bod sampai la momod marah sebab ot...

mod n tt mahap nek terOT lg
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 05:00 PM | Show all posts
parking sini dululah...
sementara nk tunggu hapdet, aku pi beli burger tuk jamu org2 dlm umah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 05:03 PM | Show all posts
nenekdiva posted on 16-12-2013 05:00 PM
ok nti lepas register fanclub nek u g kaunter W bg size baju n amik baju ada muka nek k...cukup se ...

story tt sgt best..malam ni kita tungguu.......xsabar nak mgalami.mmasukiii ke dunia hostell tt...........

#kaver xnak otp..hahahahaha
**nanti nek buka thread la..leh lepaking sinuuu~~~~~~~~
Last edited by LappyHappy on 16-12-2013 05:28 PM

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
LappyHappy posted on 16-12-2013 05:03 PM
story tt sgt best..malam ni kita tungguu.......xsabar nak mgalami.mmasukiii ke dua hostell tt..... ...

tu la lawak cerita tt sampai tersembur2 gigi pelesu ni...lawak seram gittewww...

(read:lappy u buka la benang nanti nek join k)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-12-2013 05:08 PM | Show all posts
nenekdiva posted on 16-12-2013 05:06 PM
tu la lawak cerita tt sampai tersembur2 gigi pelesu ni...lawak seram gittewww...

(read:lappy u  ...

pakaila polideNt
tu pun nak kena hajo
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 05:20 PM | Show all posts
tak habis lagi ker? ingatkan dah habis.. macam iols jumpa tred cik es tu masa citer tu dah habis..bestla maraton..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 05:30 PM | Show all posts
nenekdiva posted on 16-12-2013 05:06 PM
tu la lawak cerita tt sampai tersembur2 gigi pelesu ni...lawak seram gittewww...

(read:lappy u  ...

kami xtau nak citer la nek...
tp kdg2 kalau mai mood... bukan kata citer siap puitis bagai..hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 05:31 PM | Show all posts
MelahJanda posted on 16-12-2013 05:08 PM
pakaila polideNt
tu pun nak kena hajo

hahaha.betoi2 tu..
tp maybe nek pakai gak polident..
dsbkan citer tt ULTRAMAN..EH...ULTRA BEST...tu yg jadi lagu tue...ahaksss
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa..sambg malam ni ke... mesti mlm ni dok refresh page jek..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
JokesCop posted on 14-12-2013 04:37 AM
hoh, cube bayangkan, ko baru lepas terantuk kepala kat pintu then lari, pastu ko dengar sore orang ...

Berdesing dgn melampau??mungkin halusinasi ko disebab perasaan yg terlampau trperanjat or mybe memg betul puaka niyang rapik tu mengilai sebab xtahan gelak tgk ko kelam kabut nak lari smpai jatuh n trhantuk :p

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
JokesCop posted on 14-12-2013 04:37 AM
hoh, cube bayangkan, ko baru lepas terantuk kepala kat pintu then lari, pastu ko dengar sore orang ...

Ooo..kalau xmandi 3hari sebab takut masuk bilik air aku rasa bukan ko je trauma tp org sekeliling ko pun leh jadi trauma disebabkan bau badan ko yg trsangattt la harum itu ;p
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana hapdet nyer?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-12-2013 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
tt janganler update waktu org tengah tidoooo :Q
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 08:47 PM | Show all posts
Best sgt citer TT, cara bercerita yang sgt fresh, x sabar nak tunggu updates dari TT,
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Lorrrr mana hapdetttttt, mama dah siap tidoqkan anak2,lipat kain baju, iron bju utk esok,  dah solat semua....bukak tab...pa pun tadakkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
TT xhapdet ke mlm ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 02:39 AM GMT+8 , Processed in 0.125665 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list