CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5621|Reply: 25

Siti Nurhaliza Akan hadir ke Beyonce The Mrs.Carter Show World Tour Australia

[Copy link]
Post time 21-10-2013 07:45 AM | Show all posts |Read mode
Mengikut Twitter Siti Nurhaliza... @CTNurhaliza11
Siti akan ke Australia untuk menyaksikan Konsert Beyonce World Tour disana...
memandangkan di instagram @ctdk siti sudah pun packing barang2 untuk menyaksikan konsert Terhebat dari beyonce di negara kengaroo itu nnt..
Siti Nurhaliza juga sudah panas kan diri dengan DVD konsert beyonce yang latest
Menurut URTV juga Konsert Beyonce ini ditaja oleh Dato Khalid (suami) alang2 menjenguk anak kedua Adib Khalid di Melbourne terus pergi konsert Beyonce!!.. Pastinya Siti Nurhaliza bakal duduk di seat VIP ...


Apa2 pun Semoga Siti Enjoy dengan Konsert beyonce bertaraf Dunia! dan dapat belajar sesuatu dari konsert beyonce utk Konsert Siti Nurhaliza yang akan datang ^_~ Harap2 ler dapat berduet gan beyonce... hihii


Last edited by punyukuku on 22-10-2013 11:44 AM

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-10-2013 08:01 AM | Show all posts
mekti lawa baju...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak aitt.. Tja konsert beyonce tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2013 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dato' Siti tak ke AF ke? ke diari AF dah dirakam siap2?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2013 08:11 AM | Show all posts
adeluq posted on 21-10-2013 11:56 PM
Dato' Siti tak ke AF ke? ke diari AF dah dirakam siap2?

Siti Nurhaliza pergi sejap je kot esok dah balik lah tu hehe AF di dahulukan wahh ehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2013 12:24 PM | Show all posts
yayah8989 posted on 21-10-2013 08:01 AM
mekti lawa baju...

Sangat lawa hehe

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2013 12:25 PM | Show all posts
Jannatul_Aisya posted on 21-10-2013 02:00 PM
Mak aitt.. Tja konsert beyonce tu

kannnnn Excited sgt beyonce tuu  hehe

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2013 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
punyukuku posted on 22-10-2013 12:24 PM
Sangat lawa hehe

hehe dagu dia panjng semacam je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2013 10:27 PM | Show all posts
dia ada pergi AF tak?tak tengok diari AF.tak tahu dia ada tak.
tjwb dia tu kat AF.sbb astro dah bayorkan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-10-2013 07:58 AM | Show all posts
ang posted on 22-10-2013 10:27 PM
dia ada pergi AF tak?tak tengok diari AF.tak tahu dia ada tak.
tjwb dia tu kat AF.sbb astro dah bay ...

dia pergilahhh semalam Diari AF ada je ni pun rakaman nnt dia balik kot jgn risau r siti g Australia bukan lama pun

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2013 10:17 AM | Show all posts

rozisangdewi @ctdk sbg inspirer sempat bersama2 dgn bintang AF10 utk tugasan pertama beliau sblm ke Melbourne dan akn kembali meneruskn tugasan bila kembali nanti. Sempat juga bersama Irmisa yg terkeluar minggu terbaru ini.   22h
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2013 10:20 AM | Show all posts
muka x komersial langsung la peserta2 AF kali ni...macam takde aura...aku baru tengok sekali last week, tapi sikit je la sebab ngantuk hehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2013 02:48 PM | Show all posts
oh rakaman..
sbb sblum irmisa kluar
bila mek iti blk ekk?
album baru jadi ke tahun ni?
nanti busy ngan AF plak
tp siti blh je skip AF ni kalau dia nk rakam album kan
hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2013 01:09 PM | Show all posts

[ @ ] rozisangdewi @ctdk di akademi..   1h

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2013 01:11 PM | Show all posts
@mayutaka bawah mata ct tu ade lagi la...cer tengok pic kat AF tuu
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2013 01:16 PM | Show all posts


Ct kekwat tayang tiket konsert...ct kata "ko hader???"
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-10-2013 01:19 PM | Show all posts






Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2013 01:20 PM | Show all posts

[ @ ] ctdk Alhamdullilah,selamat sampai Kl..Rindu Kat katilku.. #homesweethome #esokdahkerja #nakjumpastudentAF   15h

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2013 01:24 PM | Show all posts
xde ke orang nak bukak thread ct jadi inspirer AF2013?

@dauswq
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2013 02:08 PM | Show all posts
hyie posted on 24-10-2013 01:24 PM
xde ke orang nak bukak thread ct jadi inspirer AF2013?

@dauswq

uols bukak ler..
iols fefeling anti-kemasukan ct sbg inspirer, tp album tak kunjung2 siap...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 12:14 AM GMT+8 , Processed in 0.148935 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list