CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2426|Reply: 3

Mari buat duit dgn PC anda (PC + Internet)! x payah keluar modal.

[Copy link]
Post time 8-10-2013 06:03 AM | Show all posts |Read mode
Program ni senang je.. kalau anda ada PC + Internet.. boleh je join dgn bangganya.. apa program ni buat.. dia pakai processor PC anda utk buat apa.. xtau.. tapi yg pasti bukan benda yg illegal.. benda baik2 je [ tu pun apa yg diorang ckp dlm FAQ page diorang la..].. so since dia dah pakai processor PC anda.. diorang pun bayar la kpd anda.. kira win-win situation.. yg pasti nak join pun FREE je..x prlu kluar duit pun.


Oh ya berapa diorang bayar ?.. so far.. kalau tengok kat site diorang.. katanya 1 hari = USD 2.. hmm.. kira ok la kot..

Tips : xde PC sendiri.. PC opis/laptop pun jadi.. ..

Jadi kepada sapa yg berminat, check pada link di bwh ni untuk anda register & lihat sndiri...gd luck!



http://www.ipuservices.com/user/....by=IPU056487


Cara guna:
1. register dlm link...
2. lepas tu download software dia.. biar je software tu RUN sampai lebam.. cukup bulan mintak payment dari diorang.. .. program mantap ni.. dont worry be happy.. kalau worry jgn join..

(p/s: payment anda akan dibayar mlalui Payza/Paypal/egoPak/BitCoin, then slps accumulate earning yg diperolehi, blh withdraw melalui bank transfer masing2 spt mbb/cimb/bsn etc.)

Last edited by Raiden911 on 8-10-2013 06:09 AM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-10-2013 06:11 AM | Show all posts
modal pn xpyh kluar
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2013 10:30 PM | Show all posts
actually, program nie dia bayar guna computer kita waktu "idle" tapi, boleh tak awak tolong post berapa awak dah dapat and berapa awak boleh dapat dalam screenshot and tempek dekat sini

ye lah nak jugak tahu berapa boleh dapat takut income tak dapat cover electric bill
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2013 11:47 PM | Show all posts
ni smua scam je la..jn percaya..komputer rosak...xdapat apapun nti..hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 08:39 PM GMT+8 , Processed in 0.081988 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list