CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 27086|Reply: 35

abnxcess. sapa dah pakai?

[Copy link]
Post time 15-8-2013 11:28 AM | Show all posts |Read mode
aku plan nk pakai abnxcess
sbb bill astro+unifi dah rm200++
abnxcess baru rm98.99

ada sapa sapa yang dah pakai ke?
bole kasi review


Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-8-2013 01:10 PM | Show all posts
berminat jugak kalau ada kat tempat aku..
tapi benda ni tak nationwide la..

mcm berkongsi cable dgn unifi ajer
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2013 12:56 PM | Show all posts
aziz79 posted on 15-8-2013 01:10 PM
berminat jugak kalau ada kat tempat aku..
tapi benda ni tak nationwide la..

sama la. kat area aku pun tak smpai lg.dia ckp dlm 6 bulan

tp baru baru ni maxis ada buat mcm unifi jgk.
maxis fibre tu + astro = rm180+
tu pun boleh kata murah jgk.
10mbps plak tu. lagi laju dari unifi. unifi baru 5mbps


Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2013 06:20 PM | Show all posts
sspe dh pki tlg bg feedback, tngah survey abn ni, unifi mhl siak....
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2013 01:00 AM | Show all posts
aku dok puchong, tak jauh dari ibupejabat abn ni. tapi macam tak yakin je dgn pakej internet dia. kata 10mb download, tapi 1mb upload. latency tak tau lak camana.

tapi channel yang dia bagi free, memang sampah. so siapa nak subscribe hanya untuk internet laju & murah, silakan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2013 11:11 AM | Show all posts
company ni sapa punya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-9-2013 04:32 PM | Show all posts
rileks posted on 30-8-2013 11:11 AM
company ni sapa punya

tu aku tak tau. mungkin ada forumer yg keje abnxcess boleh share info ke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-9-2013 04:35 PM | Show all posts
donpapachino posted on 30-8-2013 01:00 AM
aku dok puchong, tak jauh dari ibupejabat abn ni. tapi macam tak yakin je dgn pakej internet dia. ka ...

tu la. aku pun tak yakin jgk sbb tak review lg
agak la. channel dia mmg bodo bodo pun


Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 2-9-2013 08:32 AM | Show all posts
myralolx92 posted on 1-9-2013 04:35 PM
tu la. aku pun tak yakin jgk sbb tak review lg
agak la. channel dia mmg bodo bodo pun

sebab tu murah kot?

tp kalau tenet ok... chanel tu xkisah sgt la kan

takde yg guna lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2013 12:43 PM | Show all posts


Lepas promo period, patah balik jadik 158.99 ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-9-2013 11:44 AM | Show all posts
neotoxin posted on 2-9-2013 12:43 PM
Lepas promo period, patah balik jadik 158.99 ke?

mungkin. aku pun tak tau la.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2013 03:20 PM | Show all posts
kalau ada sports channel macam astro dan tempat aku ada cover,mungkin akan langgan.
sports penting
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2013 03:21 PM | Show all posts
neotoxin posted on 2-9-2013 12:43 PM
Lepas promo period, patah balik jadik 158.99 ke?

call saja sana brotha tanya..

Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2013 03:45 PM | Show all posts
takde review dari user lagi kan nampaknya
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2013 05:56 PM | Show all posts
alepmama posted on 4-9-2013 03:45 PM
takde review dari user lagi kan nampaknya

boleh refer review di forum lowyat sini

https://forum.lowyat.net/topic/2603967/all


Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2013 02:40 PM | Show all posts
haha, servis nak pasang pun lembap. memang customer merungut.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-9-2013 02:32 PM | Show all posts
so kesimpulan dari review kat forum sana
toksah la bazir masa pasang mende alah ni
salah satu dari klon mitv yang dah berkubur dulu
stick je la dgn asterok dan rancangan berulang tu
marilah kita kaya kan anandha krishan lagi
ayuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2013 10:26 PM | Show all posts
pakej baru maxis + astro iptv, rm249 sebulan. alasan nak naikkan harga lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2013 11:07 PM | Show all posts
alepmama posted on 12-9-2013 02:32 PM
so kesimpulan dari review kat forum sana
toksah la bazir masa pasang mende alah ni
salah satu dari ...

ala bila lagi nak kayakan abang ananda..kalau kita tak kayakan dia
siapa lagi hehe

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2013 10:28 AM | Show all posts
myralolx92 posted on 18-8-2013 12:56 PM
sama la. kat area aku pun tak smpai lg.dia ckp dlm 6 bulan

tp baru baru ni maxis ada buat mcm u ...

Haih... kenapalah dari dulu sampai sekarang.. kalu janji maxis bab kelajuan tenet..kelajuan capaian internet...bukan kelajuan dalam sistem network maxis... memang tak percaya
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 02:04 AM GMT+8 , Processed in 0.089344 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list